Experts: ‘Er worden doelbewust gevaarlijke vaccinbatches in omloop gebracht, dit is onomstotelijk bewijs’

Datum:
 • vrijdag 7 januari 2022
 • in
 • Categorie: ,
 • Specifieke partijen coronavaccins zijn gevaarlijk en leiden tot verminkingen en sterfgevallen. 


  7 januari 2022


  Experts: ‘Er worden doelbewust gevaarlijke vaccinbatches in omloop gebracht, dit is onomstotelijk bewijs’

  Specifieke partijen coronavaccins zijn gevaarlijk en leiden tot verminkingen en sterfgevallen. Vaccinmakers stoppen deze batches doelbewust tussen de overige partijen en dit wordt gecoördineerd, zeggen experts.

  De onthulling werd gedaan tijdens een zitting van de coronacommissie van advocaat Reiner Füllmich. Hij verwees naar een recente presentatie van Michael Yeadon, een voormalig vicepresident van Pfizer, die laat zien hoe ze verschillende batches gebruiken om een experiment binnen een experiment te creëren en te achterhalen welke dosering nodig is om – althans daar lijkt het op – mensen te doden en verminken, aldus Füllmich.

  “Voor mij als advocaat is dit onomstotelijk bewijs van voorbedachtheid,” benadrukte hij. “Dat betekent ook dat je geen juridische immuniteit meer hebt.”


  Dit is bewijs dat het gepland is

  Longarts Wolfgang Wodarg wees er tijdens de zitting op dat de coronavaccins niet allemaal hetzelfde spul bevatten. “Er is hard bewijs dat de batches verschillende effecten hebben.”

  Wodarg liet vervolgens grafieken zien waaruit blijkt dat de vaccinmakers om de beurt experimenteren. Dus als bijvoorbeeld Pfizer bezig is met een experiment, houden de overige farmaceuten zich afzijdig. Daarna start een andere vaccinmaker een experiment en stopt Pfizer.

  “Dit is bewijs dat het gepland is,” zei de Duitse arts.

  Hoe gevaarlijk is mijn partij?

  “De farmaceutische bedrijven gebruiken doelbewust verschillende doseringen en coördineren alles zodat ze elkaar niet in de weg lopen, in een poging te achterhalen hoe ze mensen het beste kunnen doden of verminken,” voegde Füllmich toe.

  Craig Paardekooper heeft een website gemaakt, www.howbad.info, waar je aan de hand van partijnummers kunt achterhalen hoe gevaarlijk bepaalde partijen vaccins zijn.

  [Daily Exposé]


  0 reacties :

  Een reactie posten