Einde van de democratie: politici zonder gen-spuit uit de Bondsdag verbannen

Datum:
 • woensdag 12 januari 2022
 • in
 • Categorie: , , ,
 • Wie in het vervolg wil deelnemen aan zittingen in de Duitse Bondsdag moet de gen-therapie gehad hebben. 
   Einde van de democratie: politici zonder gen-spuit uit de Bondsdag verbannen

  (Vertaling: E.J. Bron)

  De corona-dictatuur probeert inmiddels haar antidemocratische gezindheid helemaal niet meer te verbergen. Wie in het vervolg wil deelnemen aan zittingen in de Duitse Bondsdag moet de gen-therapie gehad hebben. Daarbovenop is er ook nog een negatieve corona-test noodzakelijk. Alleen geboosterde en genezen personen, die zich ook nog de gen-therapie hebben laten toedienen, mogen zonder test deelnemen. Parlementariërs zonder gen-therapie raken daardoor quasi hun mandaat kwijt.

  Toegang alleen voor geprikten met corona-test

  In het kader van de Omicron-paniekzaaierij worden de corona-maatregelen nu ook in de Duitse Bondsdag aangescherpt. In het vervolg zal de deur naar de zaal voor plenaire vergaderingen alleen nog geopend zijn voor parlementariërs en medewerkers die minstens twee gentechniek-injecties hebben gehad of genezen zijn en een keer extra geprikt werden. Daarbovenop moet er ook nog een actuele negatieve corona-test getoond worden. Dat blijkt uit een brief van de directeur van de Bondsdag, Lorenz Müller, aan alle 736 parlementariërs, bericht de “Spiegel” onder verwijzing naar dpa.

  Privilege voor geboosterde personen

  Drievoudig geprikten, zogenaamde geboosterde personen, hoeven geen negatieve corona-test te tonen. Ook genezen personen, die zich ook nog hadden onderworpen aan de gen-therapie, hebben geen test nodig. Parlementariërs die noch met de experimentele “vaccins” werden ingespoten noch genezen zijn, mogen de zittingen vanaf deze week alleen nog maar vanaf de tribune volgen. Voorwaarde hiervoor is echter eveneens een negatief testresultaat. Anders blijft de toegang verboden. Bovendien wordt er ook nog een FFP2-maskerplicht in alle gebouwen van de Bondsdag ingevoerd.

  Buitensluiting van ongevaccineerde parlementariërs voor de stemming over de vaccinatieplicht

  De nieuwe regeling komt net op het moment voordat de Bondsdag over een algemene vaccinatieplicht zal overleggen. Die parlementariërs die zich tegen het experiment op hun gezondheid hebben gekeerd, wil men blijkbaar van dit overleg uitsluiten. Ook in Oostenrijk werd de hele FPÖ van het overleg over de vaccinatieplicht uitgesloten.

  Beslissing over vaccinatieplicht wordt uitgesteld

  Hoewel de Duitse bondskanselier Olaf Scholz (SPD) in december aangekondigd had dat er een snelle opheldering in de kwestie van de vaccinatieplicht zou komen, schijnt de beslissing daarover nog uitgesteld te worden. Volgens het bericht zullen zowel de SPD als de CDU/CSU dinsdag een vergadering over het thema vaccinatieplicht houden om zich een beeld te vormen van de stemming onder de parlementariërs. Ook in andere fracties zou men van plan zijn om de parlementariërs intern over de vaccinatieplicht te laten discussiëren.

  In ieder geval ook in Oostenrijk uitstel van de vaccinatieplicht

  Ook in Oostenrijk zal het waarschijnlijk tot uitstel bij de vaccinatieplicht komen. Want de voor het beheer van het vaccinatieregister verantwoordelijke firma ELGA GmbH liet in een stellingname weten dat pas in april zou kunnen worden voldaan aan de technische voorwaarden. En ook het wegwerken van de 175.000 stellingnames over de vaccinatieplicht-wet zal waarschijnlijk enige tijd in beslag nemen. Tegenwind van de SPÖ en de sociale partners evenals het massale vreedzame verzet van de bevolking op straat bestoken eveneens de onderneming. Nog is er niets beslist…

  Bron:
  wochenblick.at

  Vertaald uit het Duits door:
  E.J. Bron
  (www.ejbron.wordpress.com)

  0 reacties :

  Een reactie posten