Duitsland: Overheid meldt 96% van omicrongevallen onder volledig gevaccineerden, 4% zijn ongevaccineerden

Datum:
 • maandag 3 januari 2022
 • in
 • Categorie: , ,
 •  “het gebruikelijke overzicht in tabelvorm van de effectiviteit van vaccinaties ontbreekt”


  1-1-2022


  Duitsland: Overheid meldt 96% van omicrongevallen onder volledig gevaccineerden, 4% zijn ongevaccineerden

  Uit nieuwe gegevens die vandaag zijn vrijgegeven door het Robert Koch Institute, een onderzoeksagentschap van de Duitse regering, blijkt dat hoewel 71% van de bevolking volledig is gevaccineerd, bijna 96% van de omicrongevallen zich onder de volledig gevaccineerden bevindt, bericht Newswars.com.

  “In het vandaag vrijgegeven rapport van het Robert Koch Instituut staat dat 95,58% van de #Omicron-gevallen in Duitsland volledig gevaccineerd is (28% van hen heeft een “booster” gehad), 4,42% is niet gevaccineerd,” meldt Disclose TV.

  JUST IN – Robert Koch Institute rapport dat vandaag is vrijgegeven stelt dat 95,58% van de #Omicron gevallen in Duitsland volledig gevaccineerd zijn (28% van hen heeft een “booster” gehad), 4,42% is niet gevaccineerd.

  – Disclose.tv (@disclosetv) December 30, 2021

  Welt-verslaggever Tim Röhn deelde de bevindingen op Twitter en merkte op dat “het gebruikelijke overzicht in tabelvorm van de effectiviteit van vaccinaties ontbreekt” in het nieuwe RKI-weekrapport.

  Met betrekking tot de ziektelast: “Voor 6.788 gevallen werd informatie over de symptomen verstrekt, meestal werden geen of milde symptomen gemeld. 124 patiënten werden in het ziekenhuis opgenomen, vier mensen stierven,” meldt Röhn.

  Ter herinnering, Dr. Robert Malone werd gisteren van Twitter verbannen nadat de AP hem beschuldigde van het “misleiden” van mensen door te beweren dat vaccins “geen bescherming bieden tegen de omicron-variant.”


  Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

  COVID-19 VACCIN DOSSIER   Volg Frontnieuws op Telegram

  0 reacties :

  Een reactie posten