DDR 2.0: Eerste Duitse stad staat gebruik van vuurwapens tegen vreedzame wandelaars toe!

Datum:
 • zondag 30 januari 2022
 • in
 • Categorie:
 •  Stad in Baden-Württemberg geeft bevel tot gebruik van vuurwapens!
  DDR 2.0: Eerste Duitse stad staat gebruik van vuurwapens tegen vreedzame wandelaars toe!

  (Vertaling: E.J. Bron)

  De vraag is waarschijnlijk niet meer of, maar wanneer de eerste dode door de staatsmacht, in de vorm van het corona-regime, bij een van de duizenden vreedzame massademonstraties of een van de ontelbare wandelingen in heel Duitsland te betreuren is. Want blijkbaar volstaat voor het regime het ruwe politiegeweld niet meer, er moet net als ten tijde van de DDR een schietbevel tegen opstandelingen aan te pas komen!

  Stad in Baden-Württemberg geeft bevel tot gebruik van vuurwapens!

  Als eerste stad, en vermoedelijk niet de laatste, in Duitsland beveelt Ostfildern in Baden-Württemberg het gebruik van vuurwapens tegen vreedzame wandelaars. Om te verhinderen dat honderden burgers, die van de vrijheid houden, bij elkaar blijven komen voor wandelingen in de buitenlucht, werden met de nieuwste verordening niet alleen wandelingen verboden, maar om dit verbod door te drukken werd het gebruik van het vuurwapen als “meest milde middel om het verbod te bereiken” verordend.

  De reden: tot nu toe hebben de deelnemers zich noch aan de “corona-voorschriften” noch aan het verbod op bijeenkomsten of oproepen van de politie gehouden, aldus het stadsbestuur. Zodoende zouden “de openbare veiligheid en orde” bedreigd worden.

  Wie zich hier herinnert voelt aan het schietbevel aan de grens van de DDR; nu blijkt dat je niet eens in de buurt van een grens hoeft te zijn om het gevaar te lopen om geëlimineerd te worden door de ijskoude killers van minister van Binnenlandse Zaken Nancy Faeser (SPD).

  “Om te garanderen dat men zich houdt aan het verbod op bijeenkomsten, wordt gedreigd met de toepassing van directe dwang, dus de inwerking op personen door lichamelijk geweld, hulpmiddelen van lichamelijk geweld of het gebruik van vuurwapens. Dit is na afweging van de tegenovergestelde belangen proportioneel. Het is noodzakelijk, omdat andere middelen, die de potentiële deelnemers aan de bijeenkomsten er van af zouden houden om de verboden bijeenkomsten te houden, niet zichtbaar zijn. Vooral het dreigen met een dwangsom volgens § 23 van de wet tenuitvoerlegging van de deelstaat zou niet in dezelfde mate tot het gewenste doel leiden.”

  Verantwoordelijk voor de verordening is overigens SPD-burgemeester Christof Bolay. Diegene die de SPD-totalitarist graag zijn mening zou willen laten horen, op de website van de stad nodigt hij daartoe uit:

  Ook via de mail kunt u zich op elk moment graag tot de burgemeester richten. Uw mails aan oberbuergemeister@ostfildern.de komen rechtstreeks op het beeldscherm van de burgemeester terecht.”

  Bron:
  unser-mitteleuropa.com

  Vertaald uit het Duits door:
  E.J. Bron
  (www.ejbron.wordpress.com)

  0 reacties :

  Een reactie posten