Covid-cijfers tot 60 procent vervalst – aanklacht tegen Kurz wegens verdenking van landverraad

Datum:
  • zondag 23 januari 2022
  • in
  • Categorie: , ,
  • De officiële cijfers van de Covid 19-gevallen in Oostenrijk zijn onjuist en gemanipuleerd, legt ingenieur Steffen Löhnitz uit. Zij waren opgeblazen en gebruikt om overeenkomstige aantastingen van de grondrechten te rechtvaardigen. Op 21 januari om 10:30 uur presenteerde hij zijn bewijs in een Livestream van Epoch Times.


    23-1-2022


    “Ik ervaar een deelstaatregering die in samenwerking met de federale regering het aantal gevallen in de orde van grootte van 60 procent vervalst om de huidige doelstellingen van haar beleid, met name de lockdown 11/12-2021 in Oostenrijk, te rechtvaardigen, als vergelijkbaar met de activiteiten van een criminele organisatie.” Dit zegt Steffen Löhnitz, die al geruime tijd onderzoek doet naar de juiste cijfers in verband met coronaziekten en die nu met nog meer bewijzen naar buiten treedt.

    Voor de periode van 25 oktober 2021 tot 23 december 2021 heeft Löhnitz gedocumenteerd en bewezen dat de zogenaamde “actieve gevallen” onjuist zijn in de opgegeven coronacijfers. Hij beschuldigt de verantwoordelijken van opzettelijke manipulatie. Hij presenteerde zijn bevindingen tijdens een persconferentie op 21 januari om 10.30 uur. Epoch Times zond een livestream uit.

    Hij verwijst naar de respectieve actuele waarden van alle Oostenrijkse provincies, die dagelijks worden opgenomen in de EMS-databank van het AGES (Agentschap voor gezondheid en voedselveiligheid).

    Was de lockdown van 11/12 2021 gerechtvaardigd? En de verplichte vaccinatie?

    De opgeblazen en gemanipuleerde cijfers waren gebruikt voor massale beperkingen van de grondrechten, alsook voor discriminatie van grote delen van de bevolking, economische schade aan individuen, bedrijven en gemeenschappen, aldus Löhnitz.

    Door een voortdurende manipulatie van de cijfers was een volledig valse werkelijkheid gecreëerd. Zonder de hoge cijfers zou het niet mogelijk zijn geweest de overeenkomstige inbreuken op de grondrechten te rechtvaardigen. Löhnitz gaat vooral in op de vraag of de lockdown van 11/12-2021 in Oostenrijk gerechtvaardigd was en of verplichte vaccinatie op basis van deze gegevens geoorloofd is.

    Met betrekking tot zijn bevindingen verklaart hij ook: “Zulke massale fraude, zulke manipulaties van de bevolking – Oostenrijk en ook Duitsland – op basis hiervan, overtrof alles wat ik uit mijn DDR-verleden kende, kon voorstellen en voor mogelijk had gehouden”.



    TKP meldt dat Steffen Löhnitz donderdag samen met zijn advocaat een aanklacht heeft ingediend tegen de federale regering

    De statisticus Steffen Löhnitz heeft donderdag samen met zijn advocaat een feitenrelaas ingediend tegen de federale regering, Rudolf Anschober en Sebastian Kurz. Bovendien is de klacht bij het Openbaar Ministerie voor Economische Zaken en Corruptie gericht tegen alle provinciegouverneurs, alle districtsgouverneurs en de directie van Arges.

    Verdenking van verraad

    Er zijn verdenkingen van verraad, fraude, in gevaar brengen van de openbare veiligheid en andere misdrijven. Dit werd vrijdag bekendgemaakt op een persconferentie op de Ballhausplatz. De basis van de klacht is de Epidemiewet §1, lid 1, waarin Sars-Cov2 niet wordt genoemd als een infectieziekte waarvoor een aangifteplicht bestaat.

    Dit zou echter per decreet mogelijk zijn geweest. Bovendien bepaalt deze wet dat sterfgevallen ten gevolge van een bepaalde ziekte worden geregistreerd. Covid maakt echter geen onderscheid tussen positieve gevallen en degenen die werkelijk ziek zijn. Als dit zou gebeuren, zouden zowel het aantal incidenten als het aantal sterfgevallen veel lager zijn.

    De statisticus Steffen Löhnitz heeft de gegevens van de openbare Corona-dashboards geëvalueerd en is daarbij op een groot aantal onregelmatigheden gestuit. Niet alleen is het een probleem dat de politieke leiders er niet in geslaagd zijn een eenvoudig onderscheid te maken in de geregistreerde cijfers. Namelijk: hoeveel van de mensen die positief testten op Covid waren ook daadwerkelijk ziek.




    Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

    Telegram: t.me/dissidenteen

    0 reacties :

    Een reactie posten