WHO baas geeft toe dat vaccins worden gebruikt om kinderen te doden

Datum:
 • dinsdag 28 december 2021
 • in
 • Categorie:
 •  De terrorist Dr Tedros Adhanom is er wel aan gewend om kinderen te doden. Hij was volksgezondheidsdeskundige in de communistische Derg-regering die meer dan 500.000 Ethiopiรซrs vermoordde in een meerjarige campagne die de Rode Terreur werd genoemd.


  27-12-2021

  Op een persconferentie op 21 december die hier op YouTube te zien is over de snelle opkomst van de Omicron-variant, zei WHO Chef Dr. Tedros: “Zoals we zien, gebruiken sommige landen het geven van boosters om kinderen te doden. Wat niet juist is”.

  Back-up:

  Videospeler
  00:00
  00:15

  Transcript van Dr. Tedros persconferentie, december 2021:

  “Er is nu nieuw bewijs opgedoken van de voordelen ervan, vooral bij oudere groepen, senioren, vooral boven de 65 en boven de 60. Dus als het gaat worden gebruikt, is het beter om zich te concentreren op die groepen die het risico op ernstige ziekte en sterfgevallen hebben in plaats van, in plaats van zoals sommige landen gebruiken om boosters te geven om kinderen te doden. Wat niet juist is. Dan komt de gelijkheidskwestie hier. In plaats van een kind in landen met een hoog inkomen een boost te geven, is het beter de ouderen in landen met ouderen die niet gevaccineerd zijn, zelfs de primaire vaccins, te vaccineren. Dus de billijkheidskwestie moet ook in het spel komen.”

  “Sommige landen gebruiken boosters om kinderen te doden”

  Ja, Dr. Tedros zei dit op een persconferentie deze week. (Sommigen zeggen dat hij dat niet meende, dat hij kinderen bedoelde of dat het een freudiaanse verspreking was).


  Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

  Telegram: t.me/dissidenteen

  Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


  0 reacties :

  Een reactie posten