De leugen ontmaskerd: data uit Canada laten NEGATIEF effect van de vaccinatie zien

Datum:
 • dinsdag 28 december 2021
 • in
 • Categorie: , ,
 •  Er worden steeds meer leugens van het corona-regime ontmaskerd. 
  De leugen ontmaskerd: data uit Canada laten NEGATIEF effect van de vaccinatie zien

  (Vertaling: E.J. Bron)

  Er worden steeds meer leugens van het corona-regime ontmaskerd. Zo laten data uit Canada de ineffectiviteit respectievelijk de negatieve bijwerkingen van vaccinatie met betrekking tot corona-infecties zien.

  De ineffectiviteit van de vaccinatie met betrekking tot infecties (en ook ziektes/ziekenhuisopnames) is meer en meer te zien aan steeds grotere basistotalen. Hieronder de actuele infectieontwikkeling in de staat Ontario (Canada) met 15 miljoen inwoners:

  In november en december (de periode van de grafiek) is niet alleen de absolute ineffectiviteit van de vaccinaties te zien, maar zelfs het voordeel van het NIET vaccineren m.b.t. Infecties: Ontario is, net zoals heel Canada, voor bijna 80% volledig gevaccineerd. Natuurlijk tweemaal of driemaal.

  Elk aandeel van de gevaccineerden aan de besmette personen, die niet VER (!) onder de 80% ligt (eigenlijk in de buurt van de 0% wanneer je de beloftes uit 2020 gelooft), toont een enorm totaal falen van de vaccinaties aan. De hierboven getoonde waarde ligt inmiddels bij meer dan 90% besmette GEVACCINEERDEN. De werking van de gentherapie ontbreekt dus niet alleen volledig, maar is zelfs NEGATIEF.

  De gevaccineerden zijn in Ontario de belangrijkste infectiegroep! Een verklaring voor dit negatieve effect is er nog niet. Is de vaccinatie uiteindelijk ziekte VERSTERKEND? Pas wanneer de diep slapende en/of compleet leugenachtige massamedia eindelijk wakker worden en naar de waarheid gaan vragen, zal ook de massa begrijpen dat deze gentherapie NIET de oplossing, maar een deel van het probleem is. We hebben hier te maken met iets COMPLEET anders dan bij zinvolle inentingen tegen tetanus, polio of pokken. De massa´s zouden eindelijk moeten begrijpen, ook al is dit moeilijk na twee jaar vaccinatiepropaganda, voor zichzelf aan de waarheid toe te geven: de corona-gentherapie is sinds 2020 opgebouwd op massale leugens, misleidingen, niet vervulde beloftes, versluieren, foute definities, foute causale beweringen, dreigingen en omkopingen.

  Uiteraard helemaal afgezien van vrijheidsvragen. De mensen die zelf nadenken in Duitdland gaan op dit moment terecht elke dag en massaal de straat op.

  De leugen is niet te handhaven. Zelfs AustraliĆ« krabbelt op dit moment enorm terug.

  Bron:
  journalistenwatch.com

  Vertaald uit het Duits door:
  E.J. Bron
  (www.ejbron.wordpress.com)

  2 reacties :

  Verontruste zei

  Zou het dan toch langzaam maar zeker doorsijpelen?

  Dekker zei

  Verontruste, "onze" Overheid zal er alles aan doen om het volk er van te overtuigen dat dergelijke o0nderzoeken allemaal fake nieuws zijn.
  Jaap van Dissel mag dan voor TV zijn leugens komen vertellen, daarbij gesteund door de bij de WHO ontslagen Koopmans, Ab zakkenvuller Osterhuis, dubbele pet Ernst Kuipers en nog meer van die dubieuze zakkenvullers.

  Een reactie posten