Waarom ze vaccinatie nooit kunnen verplichten, al willen ze ons doen geloven van wel!

Datum:
 • maandag 6 december 2021
 • in
 • Categorie: , ,
 •   Maar waarom zo lang wachten?
  Waarom ze vaccinatie nooit kunnen verplichten, al willen ze ons doen geloven van wel!


  Oostenrijk…

  Waarom in hemelsnaam begint deze verplichte vaccinatie in Oostenrijk pas op 1 februari 2022??? Als deze tirannen al van plan zijn om haar uit te voeren, is er niets ter wereld dat hen ervan kan weerhouden om dat morgen al te doen. Niemand kan ze hoe dan ook tegenhouden. Maar waarom zo lang wachten?

  Er is maar één logische verklaring voor deze vraag. De psychologische druk op de bevolking moet in deze bijna twee en een halve maand weer enorm worden opgevoerd. Met andere woorden, de massa’s van de tot nu toe ontembare vaccinatieweigeraars zouden gedwongen moeten worden om “vrijwillig” in de naald te lopen. Maar waarom is dit “vrijwillig” zo belangrijk voor ze?

  Het antwoord is uiterst eenvoudig. Zolang een persoon iets “vrijwillig” onderneemt, draagt hij er zelf de aansprakelijkheid en verantwoordelijkheid voor. In het tweede geval, waarin het echt door officiële staatsdwang gebeurt, draagt de persoon die het bevel heeft uitgevaardigd de wettelijke aansprakelijkheid. Juridisch gezien een ongelooflijk verschil en gezien de mogelijke op handen zijnde Neurenberg Trials 2.0 zou het levens veranderend kunnen zijn.

  De goden weten of deze verplichte vaccinatie in februari er ook daadwerkelijk in Oostenrijk komt of niet. De tirannen zijn er alleen maar in geïnteresseerd om zoveel mogelijk mensen te dwingen dodelijke injecties te gebruiken zonder aansprakelijkheid.

  We zitten in het eindspel, het is gewoon een kwestie van volhouden totdat het hele gebouw van leugens instort. Wat ongetwijfeld zal gebeuren, want de combinatie van “vaccin-doorbraken” en vaccin-schade kan niet langer geheim worden gehouden, zelfs de liegende en corrupte massamedia helpen niet meer. Dit wetende in het achterhoofd hebben de criminele elites geen andere keuze dan het gaspedaal tot het uiterste in te trappen. Doorzetten en niet toegeven is nu het devies! Zij hebben bijna geen tijd meer, wij wel…

  Deel deze tekst a.u.b. overal, onwetendheid en paniek onder de bevolking zijn de machtigste wapens van de elites. Onze ruggengraat en ons doorzettingsvermogen zijn van ons. Als we zegevieren en niet toegeven, zal dit hele criminele systeem wereldwijd ten val komen.

  (bron onbekend)

  Geplaatst door:
  E.J. Bron
  (www.ejbron.wordpress.com)

  h/t “Ben”

  1 reacties :

  Anoniem zei

  In een dictatuur kan alles, dus ook mensen verplichten het gif te nemen. Zo ging het vroeger ook met de Joden die de gaskamers ingedreven werden. Of mogen we dat niet zeggen van politiek correct Nederland.
  Verschil is er overigens niet, de dood komt nu alleen wat langzamer.

  Een reactie posten