Waarom worden sommige mensen erg ziek van het corona virus en anderen niet of nauwelijks.

Datum:
 • maandag 6 december 2021
 • in
 • Categorie: , ,
 • Als corona, covid-19 een levensgevaarlijk virus zou zijn, zou iedereen die ermee besmet raakt verschrikkelijk ziek worden.


  6-12-2021


  Dat is duidelijk niet het geval. Veel mensen merken er nauwelijks iets van. Er is iets heel anders aan de hand.

  We beschikken allemaal over het aspecifieke immuunsysteem dat in eerste lijn bescherming moet bieden tegen virussen, bacteriën en ontstekingen. Dit werkt met een goed werkend immuunsysteem
  prima.

  Daarnaast hebben we ook nog het adaptieve immuunsysteem. Dit reageert op herkenning en heeft pas grip op corona na een eerdere besmetting of vaccin. Dat is dus de tweede lijn van verdediging.

  Als de eerste lijn goed werkt heb je de tweede lijn niet nodig.
  Om een of andere reden hapert dus ons aspecifieke immuunsysteem. Wat is er aan de hand?

  Daar is, gek genoeg, Antoni van Leeuwenhoek zo’n 300 jaar geleden al achter gekomen.
  Het heet het ROULEAUX effect ofwel Geldrol effect.
  Door ( elektro)magnetische velden klonteren rode bloedcellen als geldrolletjes aan elkaar, logisch, er zit ijzer in.
  Daardoor kan het bloed niet meer genoeg zuurstof opnemen en vervoeren, afvalstoffen afvoeren en kan het ook niet meer door de kleinste haarvaatjes stromen. Stollingen of trombose als gevolg. Al deze symptomen zien we terug bij corona patiënten.

  Laag zuurstofgehalte in het bloed, afvalstoffen die niet afgevoerd worden waardoor het vocht in de longen niet weg kan en verstopte bloedvaten in longen, hersenen en andere delen van het lichaam
  met zeer kleine haarvaten. 
  Ook verliezen de witte bloedcellen hun scanfunctie. 

  Dit is allemaal te zien op de site van dr. Magda Havas, phd. https://magdahavas.com/
  Hierdoor wordt het immuunsysteem aangetast.

  Hoe komt het dat zoveel mensen hier nu last van hebben?
  Het ROULEAUX effect wordt veroorzaakt door (elektro)magnetische velden. Dat zijn velden die
  opgewekt worden door magneten en alle elektrische apparatuur zoals computers, schermen, wifi routers, dect telefoons, bleu tooth, mobiele telefoons, gsm masten,TL verlichting, kabels, enz. enz.
  Onze interieurs staan er vol mee, evenals openbare gebouwen, winkels, bus, trein, werkplekken, ziekenhuizen, stadscentra, enz.. Dit veroorzaakt een heleboel elektrosmog.

  Door de corona maatregelen die zijn ingevoerd moeten mensen thuis blijven, moeten ouderen binnen blijven in het verzorgingshuis en worden patiënten opgenomen op ic’s.
  Allemaal plekken waar het stikt van de elektrosmog. Overal staat wifi aan, moeten mensen achter beeldschermen werken en ook zo met de buitenwereld communiceren en staat een heleboel
  apparatuur die er allemaal voor zorgt dat het juist slechter met patiënten gaat in plaats van dat ze beter worden. Op IC’s stikt het van de apparaten om patiënten heen.

  Mensen die het corona virus oplopen moeten juist naar buiten, de natuur in, daar waar ze de opgelopen straling waardoor het rouleaux effect ontstaat, weer kwijt kunnen raken.

  Het overheidsbeleid heeft dus averechts gewerkt. Niet alleen in Nederland, wereldwijd!

  Waarom wordt dit niet onderzocht? Waarom is dit effect niet bekend bij de medische professionals of bij het RIVM? De WHO? 

  Ik ben al ruim anderhalf jaar bezig om dit duidelijk te maken aan politici, wetenschappers en journalisten maar om een onverklaarbare reden wordt dit niet opgepakt.

  Ik heb gemaild met het Kennisplatform Elektromagnetische Velden en Gezondheid, verbonden aan het RIVM. Zij kennen dit verschijnsel niet maar gaan er ook geen onderzoek naar doen. Op mijn vraag of ze dan tenminste contact op willen nemen met dr. Magda Havas krijg ik als antwoord; “filmpjes op internet vinden wij geen bewijs”. 

  Van de vele wetenschappers die ik heb benaderd, heb ik tot op
  heden nog geen weerwoord ontvangen op dit verhaal. Men kent het niet en wil het niet onderzoeken. (Dit Rouleaux effect is ook één van de belangrijke oorzaken van kanker, immers
  beginnende ontstekingen worden niet opgeruimd.)
  Met andere woorden; de overheid en de reguliere wetenschap doen niets om dit te onderzoeken, het past niet in het beeld van vaccinatie als enige oplossing en de uitrol van de smart society. 

  Geld en gezichtsverlies zijn de onderliggende motivaties om dit niet in openbaarheid te brengen.

  Dat er aan vaccinatie nogal veel nadelen zitten merken we nu er steeds meer mensen met een dubbele vaccinatie of zelfs met een boosterprik toch ziek worden (zie prinses Beatrix).

  De risico’s van vaccinatie worden goed duidelijk gemaakt door prof. dr. Pierre Capel in zijn filmpjes op Youtube, immunologie voor dummies. https://www.youtube.com/watch?v=_ZI64-M4LWU

  Fons Snelder

  Bronnen;  
  https://magdahavas.com/
  https://en.wikipedia.org/wiki/Rouleaux
  Dr. Devra Davis, the truth about mobile phone and wireless radiation.
  Stralingsbewust Oldambt.nl, https://wibnet.nl/mens/lichaam/hoe-werkt-hetimmuunsysteem,
  https://www.youtube.com/watch?v=_


     0 reacties :

  Een reactie posten