Video prof. Capel: Kans op overlijden door coronaprik 173 keer groter dan door griepprik

Datum:
 • zaterdag 4 december 2021
 • in
 • Categorie:
 •  om te overlijden door de coronaprik is 1 op 30.244.   Video prof. Capel: Kans op overlijden door coronaprik 173 keer groter dan door griepprik  Bij het VAERS, de Amerikaanse tegenhanger van het Lareb, zijn bijna 20.000 sterfgevallen gemeld na de coronavaccinatie, laat emeritus hoogleraar Pierre Capel zien in een nieuwe video. “Dit is een officiĆ«le website en geen wappiesite,” benadrukt hij.

  Per 167 miljoen vaccindoses stierven er ongeveer 5546 mensen (330 per 10 miljoen). Ter vergelijking: na toediening van ongeveer hetzelfde aantal griepvaccins overleden er 32 mensen, oftewel twee mensen per 10 miljoen doses.

  Zware onderschatting

  De kans om te sterven door de griepprik is 1 op 5.232.729. De kans om te overlijden door de coronaprik is 1 op 30.244. De kans om te sterven door de coronaprik is dus 173 keer groter.

  De prik veroorzaakt onder andere stolling, hartproblemen, beroertes, orgaandisfunctie, blindheid, doofheid, diabetes, verlamming, multiple sclerose, dwarslaesie en hersenvliesontsteking. “Dat is niet zo leuk.”

  “Dit zijn geen wappieverhalen,” aldus Capel. “Dit heb ik niet verzonnen. Dit is gewoon de officiĆ«le bijwerkingensite van Amerika. En waarschijnlijk is dit nog een zware onderschatting, maar dat kan ik niet hardmaken. Dit is wel wat er geregistreerd is.”

  0 reacties :

  Een reactie posten