Heiko von der Leyen is de medisch directeur van Orgenesis, een Amerikaans biotechbedrijf dat gespecialiseerd is in “celgebaseerde vaccins” en gentherapieën en dat zichzelf beschouwt als “de Uber van de cel- en gentherapieruimte“, schrijft Anti-empire.com.

Hij bekleedt deze functie sinds september 2020 en is sinds 2019 lid van de wetenschappelijke adviesraad.

Hij is getrouwd met de door de Atlantische Raad gedecoreerde Ursula von der Leyen, een derderangs politica en mislukte Duitse minister 

van defensie die in achterkamertjes is opgeklommen tot de meest invloedrijke ambtenaar van de EU. Ursula zegt dat het tijd is om te praten over het verplicht stellen van Covid-injecties in de 445-miljoen Europese Unie:

De overgrote meerderheid van de vaccins die in de EU worden toegediend zijn mRNA-vaccins van Pfizer en Moderna.

Tot 2020 waren mRNA-vaccins nog nooit goedgekeurd voor gebruik

 bij mensen.

De wijdverspreide injectie van mRNA-cocktails in zoveel armen sinds eind 2020 is geprezen als het klaarstomen van de mensheid om gentherapieën in de toekomst te accepteren.

Zo ziet ware liefde eruit, mensen. Wat een ondersteunende vrouw! 

Voor huwelijksgeluk en een gelukkig leven, zoek een bruid die zo behulpzaam is als Ursula.

Zij is beslist de winnares van de Anti-Empire’s Ondersteunende Echtgenote van 2021 Award. De Anti-Empire’s Ondersteunende 

Moeder van 2021 Award gaat echter naar het oosten, naar Tatjana Golikova, de Russische Covid-commissaris die zich onvermoeibaar heeft ingezet voor vaccinpaspoorten terwijl haar stiefzoon Vladimir Khristenko het KoviVak-vaccin produceert.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER Volg Frontnieuws op Telegram