Migratie is een BELASTING en GEEN verrijking!

Datum:
 • zaterdag 11 december 2021
 • in
 • Categorie:
 •  Dat zijn er bijna zes keer zoveel als in 2013.
  Migratie is een BELASTING en GEEN verrijking!


  Het aantal ontvangers van een Hartz-IV-uitkering uit de acht belangrijkste herkomstlanden van asiel steeg van 2013 tot 2019 van 163.223 naar 950.172. Dat komt overeen met een toename van 241,4% respectievelijk het 5,8-voudige.
  De politiek van de open grenzen is in het Hartz-IV-systeem duidelijk zichtbaar. Inmiddels leven er bijna een miljoen mensen uit de acht belangrijkste herkomstlanden van asiel Afghanistan, Eritrea, Irak, Iran, Nigeria, Pakistan, Somalië en Syrië als uitkeringsgerechtigden in Duitsland. Dat zijn er bijna zes keer zoveel als in 2013.

  (Opm.: Dat is exclusief diegenen, die ondertussen de Duitse nationaliteit hebben gekregen…..die je tegenwoordig bijna net zo makkelijk krijgt als een pakje boter kopen in de supermarkt.)

  Geplaatst door:
  E.J. Bron (via Twitter; EWagensveld)
  (www.ejbron.wordpress.com)

  2 reacties :

  Anoniem zei

  Het Kalergi plan wordt versneld uitgerold. Nog even en onze kinderen en kleinkinderen lopen in lange gewaden, de vrouwen gesluierd, de mannen in lange jurken, tenminste als gedaan wordt wat de eis is, anders gaat je kop eraf.
  https://eventnl.wordpress.com/2017/07/07/het-kalergi-plan-het-genocidale-plan-om-de-autochtone-naties-en-mensen-van-europa-te-vernietigen-juli-2017/

  Anoniem zei

  Om bang van te worden.
  Alle volwassen mensen die hier voor stemmen hebben allemaal kinderen die hier heel veel last van zullen ondervinden.
  Hoeveel vrijheden zijn we al kwijt sinds de jaren 70?

  Een reactie posten