IC-verpleegkundigen trekken aan de bel over ‘overweldigend’ aantal hartaanvallen, bloedproppen en beroertes

Datum:
  • maandag 27 december 2021
  • in
  • Categorie: , ,
  •  Zorgmedewerkers uit Ventura County in de Amerikaanse staat Californië trekken aan de bel over een enorme stijging van het aantal hartproblemen, beroertes en bloedproppen bij gevaccineerden.


    27 december 2021 


    IC-verpleegkundige Sam spreekt zich uit omdat hij ‘klaar is met de onzin’. Hij ziet dat steeds meer jonge mensen last krijgen van ernstige gezondheidsproblemen nadat ze een coronaprik hebben genomen.

    Sam zegt dat er veel jonge mensen worden binnengebracht die een beroerte of hartaanval hebben gehad. Hij voegt toe dat artsen maar niet onder ogen willen zien dat de problemen met het vaccin te maken hebben.

    Nog nooit zo druk geweest

    Er kwam een vrouw binnen die de dag ervoor de Moderna-prik had gehaald. Ze had een hartaanval gekregen. Er werd met geen woord gerept over het vaccin ‘omdat je het niet kunt bewijzen’.

    Hoewel er ook steeds meer mensen met myocarditis worden binnengebracht, een bijwerking van het coronavaccin, ‘probeert iedereen het te bagatelliseren’, zegt Sam.

    IC-verpleegkundige Dana zegt dat het aantal ernstig zieke mensen in haar ziekenhuis in Ventura County ‘overweldigend’ is. “Het is nog nooit zo druk geweest en dit heeft niets te maken met corona,” zegt Dana. Ze vertelt dat er vooral mensen worden binnengebracht die een beroerte, hersenbloeding of hartaanval hebben gehad.

    Het is krankzinnig

    “Normaal gesproken hebben we zes tot 10 aortadissecties per jaar. In de afgelopen maand hebben we er al zes gehad. Het is krankzinnig,” aldus Dana. Artsen denken dat het te maken heeft met de feestdagen. De IC-verpleegkundige denkt daar anders over: “Het vaccin is de boosdoener.”

    Ze zegt ook dat de meeste patiënten die met corona worden binnengebracht al gevaccineerd zijn. Ondertussen kampen ziekenhuizen in Californië met grote personeelstekorten. Er worden nieuwe verpleegkundigen aangenomen, maar die maken veel fouten. Medische fouten. Bovendien is er onvoldoende plek voor alle patiënten.

    Sam zegt dat de coronaprik ‘niet echt een vaccin is’. “Het is experimenteel.” En bijwerkingen? Die worden niet gemeld. “Niemand praat erover,” onthult de IC-verpleegkundige.

    [Conejo Guardian]













    0 reacties :

    Een reactie posten