Duitse minister van Gezondheid Lauterbach wanhopig: Te weinig “positief getesten”, te veel gezonden

Datum:
 • woensdag 29 december 2021
 • in
 • Categorie:
 •  Het gaat hem dus om de “ministerconferentie” en niet om de gezondheid van zijn burgers.   (Vertaling: E.J. Bron)

  Een gulzig monster heeft constant vreten nodig… en het corona-regime heeft dringend de passende cijfers nodig om zijn compleet overdreven, de ademhaling afknijpende maatregelen in stand te houden, of zelfs nog te kunnen aanscherpen. Pech voor 

  de Duitse minister van Gezondheid Karl Lauterbach (SPD) dat er tijdens de feestdagen zo weinig getest werd en er blijkbaar te veel “zieken” zonder symptomen rondhuppelen en de verkoudheid verspreiden. Hij maakt zich nu grote zorgen over het corona infectiegebeuren en de onnauwkeurige datasituatie in Duitsland. Lauterbach zei tegenover “BILD”: “Ik verschaf mezelf met het RKI (Duitse RIVM) en talrijke databronnen uit heel Duitsland een compleet beeld van de situatie. Daartoe behoort in het bijzonder de dynamiek van Omikron.”

  Deze zou hem “grote zorgen” baren, zei Lauterbach tegen “BILD”. De dynamiek van Omikron zou “niet juist zijn afgebeeld in de officiële cijfers vanwege de testuitval en meldingsvertragingen.” Vanwege Kerstmis komt het ook dit jaar volgens het Robert-Koch-Instituut onder andere bij de doorgifte van data tot vertragingen.

  Bovendien zijn er te weinig corona-tests. Zoals “BILD” verder schrijft, oefent Lauterbach druk uit op de hoofden van de gezondheidsdiensten om snel de capaciteiten bij tests en het onderzoek naar contacten weer te verhogen om uiterlijk tot de conferentie van de ministers-presidenten van de deelstaten op 7 januari een realistisch overzicht over het infectiegebeuren te hebben.

  Het gaat hem dus om de “ministerconferentie” en niet om de gezondheid van zijn burgers. Interessant, interessant. Want de algemene vaccinatieplicht kan alleen maar uitgevoerd worden als het RKI op tijd levert. Doorgestoken kaart.

  Wat Lauterbach echter werkelijk aan de rand van de wanhoop drijft, zijn deze cijfers:

  Het landelijke aantal ziekenhuisopnames voor met corona besmette mensen is verder gedaald. Het RKI meldde woensdagmorgen eerst 3,18 opnames per 100.000 inwoners in de afgelopen zeven dagen (dinsdag oorspronkelijk 3,25, vorige week woensdag oorspronkelijk 4,57). Opmerking: een jaar geleden waren het nog bijna 6000 zogenaamd met corona-patiënten bezette IC-bedden, die de wereld in adem hielden, nu zijn dat er 4000.

  Bron:
  journalistenwatch.com

  Vertaald uit het Duits door:
  E.J. Bron
  (www.ejbron.wordpress.com)  1 reacties :

  Anoniem zei

  Misschien is het wel interessant om te weten hoeveel de regeringsleiders op een geheime Zwitserse bankrekening gestort hebben gekregen van de Farmacie.
  We zullen er wel nooit achter komen maar dat ze corrupt zijn behoeft geen betoog.

  Een reactie posten