Doodse stilte rond Pfizer Papers: ‘Dit kan wel eens de grootste misdaad tegen de mensheid ooit zijn’

Datum:
 • donderdag 9 december 2021
 • in
 • Categorie: , ,
 • Statisticus Guy Hatchard heeft voor de Nieuw-Zeelandse alternatieve nieuwssite Daily Telegraph een artikel geschreven over de Pfizer Papers. De grote media reppen er met geen woord over. Paso Dagori heeft de conclusies van Hatchard verwerkt in een Twitter-draadje.


   9 december 2021 


  “De Nieuw-Zeelandse regering is commerciële voorwaarden overeengekomen met één enkel bedrijf voor de levering van vaccins. Het is mogelijk dat vitale informatie werd achtergehouden. Het publiek werd in onwetendheid gehouden over bekende risico’s,” schrijft de statisticus.

  Stopgezet

  “De regering wist heel goed dat de veiligheidsproeven onvolledig waren en heeft de informatie van multinationale commerciële belangen blijkbaar voor waar aangenomen. Dit zou een ‘dit nooit meer’-moment moeten zijn,” voegt hij toe.

  Hatchard vindt dat er excuses moeten worden aangeboden aan de hele bevolking. “Degenen die erdoor zijn getroffen moeten worden gecompenseerd. De voorgestelde vaccinatie van 5- tot 11-jarigen moet worden stopgezet.”

  Doofpot

  Dagori: “Dit kan wel eens de grootste misdaad tegen de mensheid ooit zijn.”

  “De risico’s van de mRNA-prik lijken in de context van de risico’s van Covid-19 aan de hele forse kant,” schreef associate professor Jaap Hanekamp van het University College Roosevelt in Middelburg eerder over de Pfizer Papers.

  Dr. Robert Malone, uitvinder van de mRNA-vaccintechniek, zegt over het artikel van Hatchard: “Data en de waarheid willen losbreken, en zullen dat uiteindelijk ook doen. Het beste is om daarvóór alles op te biechten. De doofpot zal jullie de das omdoen.”  0 reacties :

  Een reactie posten