“De Roadmovie van het jaar!” Met een absolute sterrencast, heerlijke muziek maar vooral hoop…

Datum:
 • vrijdag 31 december 2021
 • in
 • Categorie: ,
 •  NIEUWJAARS SPECIAL


  30-12-2021
  Afgelopen week reisde programmamaker Flavio Pasquino samen met een cameraploeg door het land om een heuse “roadmovie” te maken waarbij hij belangrijke mensen bezocht, die in het publieke debat een grote rol hebben gespeeld. De uitzending zit vol met heerlijke muziek en belangrijker nog…heel veel hoopvolle berichten, tips en positiviteit waarmee we 2022 in kunnen op weg naar een betere wereld.

  Sterrencast

  De uitzending zit vol met bekende namen zoals:

  Wim Hof alias The Iceman, viroloog en vaccinoloog Dr. Geert Vanden Bosche, Prof. Dr. Bob de Wit, Prof. Dr. Cees Hamelink, ID&T oprichter Duncan & Lisca Stutterheim, huisarts Felix van der Wissel, plastisch chirurg Jeff Hoeyberghs, immunoloog Prof. Dr. Theo Schetters en de familie Verhoeven (van Lisette) waar - net als bij alle andere namen - een belangrijke uitzending aan is gewijd in het afgelopen jaar.

  Professor & Friends

  De uitzending is omlijst door happy jazz van de band Professor & Friends. Prof. Dr. Cees Hamelink (oprichter van de band en zelf muzikant) opperde het idee om een muzikale uitzending op te tuigen om wat positiviteit te brengen op ons kanaal. Al snel was idee geboren voor een roadmovie waarbij programmamaker Flavio Pasquino op bezoek gaat bij interessante gasten door het land, maar vooral op pad gaat voor een sprankje hoop. Maar liefst 4 songs speelde de band, die in de montage maar deels worden getoond omdat ze niet centraal staan maar de uitzending ondersteunen. Wil je de 4 songs integraal bekijken/beluisteren, dan vind je ze onderin dit bericht.

  Muzikanten Professor & Friends:

  Rebecca Lobry (vocals), Jean Louis van Dam (piano), Jeroen de Rijk (percussie), Jurre Hogervorst (contrabas), Cees Hamelink (accordeon en vibrandoneon).

  Wil je uitzendingen terugkijken die we eerder maakten over de gasten die we bezochten? Hier is de lijst:

  “Massa mRNA Vaccinatie is onnodig en roekeloos”, zegt Prof. Dr. Theo Schetters.

  Zo ziet Vaccinatie-schade eruit. Het persoonlijke drama van Lisette Verhoeven...

  “Boosters verergeren de zaak” legt Viroloog & Vaccinoloog Dr. Geert Vanden Bossche uit...

  Wim Hof (Iceman) over Macht, Body- en Mindcontrol en Gezondheid!

  Wil je op de hoogte blijven van BLCKBX nieuws?

  Twitter        - https://twitter.com/blckbxnews

  Telegram   - https://t.me/blckbxtv

  Facebook   - https://www.facebook.com/blckbxnews

  Instagram  - https://www.instagram.com/blckbx.tv

  Jij kan helpen met een donatie maar ook door deze video te delen op social media en/of via Whatsapp, telegram, signal, messenger, whatever...als de video maar zoveel mogelijk mensen bereikt.

  Doneren aan BLCKBX kan via https://blckbx.tv/doneren

  De 4 songs

  Hieronder tref je de 4 songs die de uitzending hebben omlijst maar hier dus integraal zijn te bekijken en beluisteren. Veel plezier ermee!

  "Amor” by Professor & Friends

  BLCKBX

  0 reacties :

  Een reactie posten