Belangrijk en schokkend! De leugens ontmaskerd

Datum:
 • dinsdag 14 december 2021
 • in
 • Categorie: ,
 •  De grootste leugen aller tijden ontmaskerd


  12-12-2021


  Als u hier op de één of andere manier bent terechtgekomen terwijl u geen lezer van CommonSenseTV bent dan heeft u geluk. 

  Waarom? U heeft nu de kans de weliswaar schokkende maar ook belangrijkste video over het coronavirus te zien met Nederlandse ondertiteling. U zult uw ogen en uw oren niet geloven. Dat dit een grote wake-up call moge zijn.

  U kunt nu te weten te komen en begrijpen waarom steeds meer burgers, artsen, wetenschappers, virologen, en noem alles maar op, aan de alarmbellen trekken. Dit klopt niet en u weet het.

  Gesprek tussen Reiner Fuellmich en Dr. David Martin.

  Reiner Fuellmich is een Duits-Amerikaanse advocaat die de corrupte bedrijven Volkswagen en de Deutsche Bank veroordeeld heeft gekregen.

  Diezelfde Reiner Fuellmich voert, samen met een enorme hoeveelheid advocaten, experts, artsen, wetenschappers en andere ervaringsdeskundigen, class-action rechtszaken tegen de verantwoordelijken van deze grootste misleiding ooit. Iets wat wellicht kan uitdraaien op een Neurenberg II tribunaal.

  Dr. David Martin is al ruim 2 decennia actief binnen zijn bedrijf met het monitoren van patenten op o.a. virussen en vaccins en is tevens verantwoordelijk voor het monitoren van misstanden en eventuele schendingen van (wapen)wetten.

  Deze informatie mag voor niemand worden achtergehouden.

  Niemand hoeft iets tegenover een ander te bewijzen. Je moet alleen altijd eerlijk tegenover jezelf zijn. Houd jezelf dus niet voor de gek.

  Kijk naar dit fragment tijdens de 60e zitting van Corona Ausschuss. Deel deze video zoveel mogelijk. Iedereen heeft het recht op de waarheid.


  Zie hier


  Enkele citaten:

  “We moeten het begrip bij het publiek verhogen van de noodzaak voor medische tegenmaatregelen zoals een pan-coronavirus vaccin. De belangrijkste aanjager is de media en de economie zal de hype volgen. We moeten die hype in ons voordeel gebruiken om bij de echte kwesties uit te komen. Investeerders zullen reageren wanneer ze profit zien aan het einde van het proces.” -Peter Daszak

  “Het coronavaccin stond in 2005 al bekend als biowapen.”Dr. David Martin

  “Miljoenen mensen zijn nu al geïnjecteerd met een spike eiwit dat ze verslaafd maakt en ziekteverwekkers stimuleert.” Dr. David Martin

  Tijdens deze zitting komt ook Dr. Malone, de uitvinder van de mRNA techniek, aan het woord. Dat fragment staat hier binnenkort ook ondertiteld. Ook hij waarschuwt dat er een enorme fout begaan is.  Een aantal namen en termen die in dit interview voorkomen:

  RICOZAAK:

  De Racketeer Influenced and Corrupt Organizations ( RICO ) Act is een federale wet van de Verenigde Staten die voorziet in uitgebreide strafrechtelijke sancties en een civiele rechtsvordering voor handelingen die worden uitgevoerd als onderdeel van een lopende criminele organisatie . De RICO-wet richt zich specifiek op afpersing en stelt de leiders van een syndicaat in staat om te worden berecht voor de misdaden die zij anderen hebben opgedragen of die hen daarbij hebben geholpen ,waardoor een vermeende maas in de wet wordt gedicht. Vóór RICO kon een persoon die iemand anders opdracht gaf om te moorden bijvoorbeeld worden vrijgesteld van vervolging omdat hij het misdrijf niet persoonlijk had begaan.

  NIAID:

  Het National Institute of Allergy and Infectious Diseases ( NIAID ) is een van de 27 instituten en centra die deel uitmaken van de National Institutes of Health (NIH), een agentschap van het Amerikaanse ministerie van Volksgezondheid en Human Services (HHS). De missie van het NIAID is om fundamenteel en toegepast onderzoek uit te voeren om infectieuze , immunologische en allergische ziekten beter te begrijpen, te behandelen en te voorkomen.

  CDC

  De United States Centers for Disease Control and Prevention ( CDC of US CDC ) is de nationale instantie voor volksgezondheid van de Verenigde Staten. Het is een federaal agentschap van de Verenigde Staten , onder het ministerie van Volksgezondheid en Human Services.

  United States Army Medical Research Institute of Infectious Diseases

  Het United States Army Medical Research Institute of Infectious Diseases ( USMRIID) is de belangrijkste instelling en faciliteit van het Amerikaanse leger voor defensief onderzoek naar tegenmaatregelen tegen biologische oorlogsvoering . Het bevindt zich in Fort Detrick , Maryland en is een ondergeschikt laboratorium van het US Army Medical Research and Development Command (USAMRDC), met het hoofdkantoor in dezelfde installatie.

  NIH

  De National Institutes of Health (NIH) zijn een instelling van de federale overheid van de Verenigde Staten. Het NIH bestaat uit een groot aantal instituten en centra. Deze leggen zich alle op geneeskundig onderzoek toe. In de verschillende instituten wordt naar de verschillende ziekten onderzoek gedaan, ieder instituut heeft zijn eigen specialisme. De verschillende centra zijn in de verschillende aspecten, die met de geneeskunde samenhangen, gespecialiseerd.

  ICTV

  Het International Committee on Taxonomy of Viruses (Nederlands: Internationale Commissie voor de Taxonomie van Virussen), vaak afgekort als ICTV, houdt toezicht over de taxonomie en nomenclatuur van virussen. Het ICTV is een commissie van de virologische afdeling van de International Union of Microbiology Societies (IUMS). In de commissie zitten specialisten op het gebied van virologie. Het ICTV stelt zich ten doel een universeel classificatiesysteem voor virussen te ontwikkelen waarin alle virussen op basis van evolutionaire geschiedenis worden ingedeeld.

  Bayh-Dole act

  De Bayh-Dole Act of Patent and Trademark Law Amendments Act ( Pub. L. 96-517, 12 december 1980) is Amerikaanse wetgeving die betrekking heeft op uitvindingen die voortkomen uit door de federale overheid gefinancierd onderzoek.Gesponsord door twee senatoren , Birch Bayh uit Indiana en Bob Dole uit Kansas , werd de wet aangenomen in 1980, gecodificeerd in 94 Stat. 3015, en in 35 USC § 200-212,  en wordt uitgevoerd door 37 CFR 401 voor federale financieringsovereenkomsten met aannemers en 37 CFR 404 voor het in licentie geven van uitvindingen die eigendom zijn van de federale overheid.

  March in Right

  March-in-rechten zijn rechten die aan de federale overheid worden verleend . Deze stellen de overheid in staat octrooilicenties aan andere partijen te verlenen of zelf licenties te nemen als zij het onderzoek en de ontwikkeling van de octrooihouder helpen financieren. Dergelijke licenties kunnen zelfs aan concurrenten worden verleend als de overheid dat nodig acht.

  WHO Global Paraatheid Monitoring Board

  De Global Preparedness Monitoring Board is een gezamenlijke arm van de WHO  en de Wereldbank . Het is door beide organisaties gecreëerd als reactie op de West-Afrikaanse ebola-epidemie. De GPMB maakt zich zorgen dat “een opkomende, dodelijke en zeer overdraagbare ziekteverwekker op elk moment een risico kan vormen om wereldwijd te worden verspreid vanwege de onderlinge verbondenheid van de wereldbevolking.”

   DARPA

  Het Defense Advanced Research Projects Agency (DARPA) is een instituut van het Amerikaanse ministerie van defensie dat verantwoordelijk is voor de ontwikkeling van militaire technologie. De voornaamste taak van DARPA is het beheer van onderzoeksgelden.

  Deze video is van ruim een week geleden maar zal aan velen voorbij gegaan zijn vanwege het ontbreken van ondertiteling. Een enorme klus. 
  0 reacties :

  Een reactie posten