Als het vaccin zo geweldig is, waarom vallen zoveel mensen dan dood neer?

Datum:
 • dinsdag 14 december 2021
 • in
 • Categorie: ,
 •  De coronavaccins lijken een wereldwijde gezondheidsramp te veroorzaken, maar de media houden de kaken stijf op elkaar, schrijft de Amerikaanse radiopresentator en politiek commentator Wayne Allyn Root voor de website Townhall. “Waarom?”


  14 december 2021 


  Het Japanse ministerie van Volksgezondheid heeft gewaarschuwd dat de vaccins van Moderna en Pfizer bij jonge mannen hartproblemen kunnen veroorzaken. Japanse gezondheidsexperts zien het aantal gevallen van myocarditis en pericarditis bij jonge mannen en tieners omhoog schieten.

  Over de hele wereld explodeert het aantal hartstilstanden, hartaanvallen en hartontstekingen. Jonge sporters zakken op het veld in elkaar; voetballers vallen midden in de wedstrijd dood neer; scheidsrechters, trainers en zelfs fans krijgen plotseling last van hartproblemen. “Dit is nog nooit eerder gebeurd. Het is een epidemie,” zegt Root.

  Zou je zoiets in je lichaam injecteren?

  “Wat hebben al deze slachtoffers met elkaar gemeen? Ze zijn allemaal gevaccineerd,” aldus Root. In de Verenigde Staten worden zoveel zieke mensen binnengebracht dat er niet genoeg bedden of verplegers zijn. Zieke patiënten liggen op de gang. Artsen en experts noemen het een ‘mysterie’. Ze kunnen maar niet begrijpen wat er gebeurt.

  Ik kan het mysterie oplossen. Ik denk dat de spoedeisende hulpen en ic’s worden overspoeld door mensen die zijn beschadigd door de coronavaccins. De aandoeningen die zich vooral voordoen – hartaanvallen, hartstilstanden, beroertes, bloedproppen, orgaanfalen – worden ook gemeld als bijwerking, stelt Root.

  “Wat toevallig.”

  De Amerikaanse medicijnautoriteit FDA zegt 75 jaar nodig te hebben om alle informatie over het coronavaccin van Pfizer naar buiten te brengen. Ze beweren dat het vaccin volstrekt veilig en effectief is, maar willen de informatie over de testresultaten en ingrediënten pas vrijgeven als iedereen die ernaar vraagt dood is. Schept dat vertrouwen? Zou je zoiets in je lichaam injecteren?

  Er is iets heel ergs en heel duisters aan de hand

  Een rechter heeft bepaald dat een deel van de informatie meteen naar buiten moest worden gebracht. Uit de eerste pagina’s blijkt dat het Pfizer-vaccin in 1223 gevallen dodelijk was. En bijwerkingen die vaak voorkomen: hartaanvallen en hartproblemen.

  Bronnen hebben aan Root laten weten dat er zoveel slachtoffers zijn die bijwerkingen melden bij het VAERS, de Amerikaanse tegenhanger van het Lareb, dat de registratie achterloopt. “Misschien zijn er nog wel 20.000, 40.000 of 60.000 sterfgevallen die verwerkt moeten worden.” Volgens zijn bronnen gaat het om ‘duizelingwekkende aantallen’.

  “Nu weten jullie waarom de spoedeisende hulpen en ic’s worden overspoeld door hele zieke mensen,” schrijft Root. “Er is iets heel ergs en heel duisters aan de hand.”

  [Townhall]  0 reacties :

  Een reactie posten