2G is Koude Oorlog van het machtskartel

Datum:
 • woensdag 8 december 2021
 • in
 • Categorie: , ,
 • ........... Koude Oorlog tegen miljoenen Duitsers en in Duitsland wonende niet-Duitsers. 

  2G is Koude Oorlog van het machtskartel  (Door: Wolfgang Hübner – Vertaling: E.J. Bron)

  Het is noodzakelijk om de escalatie van de chantage- en dwangmaatregelen tegen mensen die zich niet willen overleveren aan de “vaccineren” genoemde gen-therapie als datgene te benoemen wat het is: namelijk als Koude Oorlog tegen miljoenen Duitsers en in Duitsland wonende niet-Duitsers. Nog nooit sinds de donkere jaren van 1933 tot 1945 werd zo´n grote bevolkingsgroep zo openlijk gediscrimineerd en grotendeels uit het openbare en culturele leven uitgesloten. Dit feit met al haar zwaarwegende gevolgen voor het dagelijks leven van de gedupeerden is de consequentie van een politieke willekeurige maatregel van het Duitse machtskartel.

  De landelijke 2G-verplichting is een willekeurige maatregel vanwege het enorme falen van de aangeboden zogenaamde “vaccins”. Dat is bij de verantwoordelijken of bekend of wordt door hen bewust geïgnoreerd. Het gaat hen duidelijk niet meer om bescherming tegen infecties door vaccinatie-vrije mensen, maar om hun bestraffing en vernedering. Het gaat er eveneens om – en dat is niet minder ingrijpend en erg – om ontelbare mensen te dwingen andere mensen te controleren, zelfs tot in de meest intieme privésfeer. Daarmee creëert het machtskartel een uitermate giftige situatie van wederzijds wantrouwen.

  Willekeurig voorbeeld op Twitter:

  We zijn veel te soft en zouden tegen nazi´s, #Querneukers en ander tuig van de maatschappij veel harder en energieker moeten optreden. Wellicht iedereen opsluiten/controle-chips d.m.v. vaccinatiedwang?”

  De politieke en mediale aandrijvende krachten van deze verwoestende ontwikkeling weten heel goed dat en waarom zij in de systeemgetrouwe meute onder de bevolking een pogrom-stemming produceren. Daarvoor bestaat geen enkele verontschuldiging of welke verzachtende omstandigheid dan ook. De in feite door het machtskartel geprovoceerde koude burgeroorlog is een misdaad, die vreselijke geestelijke en lichamelijke slachtoffers niet schuwt.

  Bron:
  pi-news.net
  Door: Wolfgang Hübner

  Vertaald uit het Duits door:
  E.J. Bron
  (www.ejbron.wordpress.com)

  0 reacties :

  Een reactie posten