Wim Groot lijsttrekker VVD, bestuur wilde Theo Meskers

Datum:
 • dinsdag 2 november 2021
 • in
 • Categorie: , , ,

 •  HOLLANDS KROON - ANNA PAULOWNA De leden van de VVD in Hollands Kroon hebben Wim Groot verkozen tot lijsttrekker.   2-11-2021

  De andere kandidaat, wethouder Theo Meskers, behoorde tot de favoriet van het VVD-bestuur. Meskers was volgens genoemd bestuur de ideale man omdat ’hij verbaal en inhoudelijk sterk is hij een goeie dossierkennis heeft’, aldus Alexander op de Weegh, bestuursvoorzittter van de VVD in Hollands Kroon. 

  Tegenkandidaat Wim Groot werd recentelijk fractievoorzitter van de VVD in de gemeenteraad van Hollands Kroon na het vertrek van Erik Annaert. Over de keuze van de leden die vrijdagavond tijdens de algemene ledenvergadering is gemaakt, zegt Op de Weegh: „Het is zoals het is. Ik kan er allerlei hoogdravende dingen over zeggen, maar dat doe ik niet. We onderschrijven de procedure, het is niet aan mij om er inhoudelijk een mening over te hebben. We hebben beargumenteerd waarom wij Meskers naar voren hebben geschoven.” ,, Vervolgens was het aan de leden om te bepalen wie het moest worden. 

  Overigens gaat Wim als raadslid al jaren mee. Als lijsttrekker zal hij het ongetwijfeld heel goed gaan doen. We hebben er alle vertrouwen in dat hij de VVD goed op de kaart zal zetten.”


  Noordhollands Dagblad

  3 reacties :

  Anoniem zei

  Top. Meskers afgeserveerd!

  Anoniem zei

  Het is en blijft een crimineel clubje dat alleen voor zichzelf bezig is en zeker niet voor de inwoners van HK.

  Anoniem zei

  Zijn allebij een pot nat !!

  Een reactie posten