Wat gebeurde er voorafgaand aan de persconferentie?

Datum:
 • dinsdag 2 november 2021
 • in
 • Categorie:
 •  Voorafgaand aan de persconferentie ging ik 's middags even op het Binnenhof buurten.  2-11-2021  Dinsdag 2 november 2021. Bij het ministerie van Algemene Zaken waren bijna alle marionetten weer verzameld t.g.v. het Ministeriële Covid-19 Commissie-overleg.

  Senator Henk Otten wenste mij (op weg naar de ridderzaal) sterkte met mijn dwangsom en superlobbyist/ CDA-fractievoorzitter Niek Jan van Kesteren maakte ook nog even een praatje. Sander Dekker (minister van onrechtsbescherming) wist weer eens van niks toen ik hem aansprak...

  Aan Mark Roscam Abbing (PROGRAMMA-directeur-generaal Samenleving en COVID-19) vroeg ik wanneer de avondklok weer wordt ingevoerd.

  Huig Plug

  0 reacties :

  Een reactie posten