VIDEO Erik Boomsma: Steeds meer slachtoffers

Datum:
 • zondag 28 november 2021
 • in
 • Categorie: ,
 • Het bevestigt veeleer de ernstige gevolgen van de bijwerkingen van de injecties met de experimentele Covid-19 substanties. 
  VIDEO Erik Boomsma: Steeds meer slachtoffers

  In deze 8e aflevering van de serie besprekingen van de situatie rondom de injectie-campagne met de experimentele substanties van AstraZeneca, Pfizer, Moderna en Janssen, laat Erik Boomsma ons tot in detail zien hoe omvangrijk en schokkend de cijfers uit het bijwerkingen-meldsysteem EudraVigilance van het Europese Medicijnen Agentschap daadwerkelijk zijn. Erik toont ons ook het bewijs dat er daadwerkelijk sprake is van een onvoorstelbare onderrapportage in dat meldsysteem, waar ook het Nederlandse bijwerkingen-meldsysteem LAREB bij aangesloten is.

  Ook de wekelijkse sterftecijfers vanuit de Open-Data-Source van het Centraal Bureau voor de Statistieken (CBS) laat inmiddels een structurele stijging van overlijdens in Nederland zien, die niet te verklaren is uit overlijdens ten gevolge van Corona. Het bevestigt veeleer de ernstige gevolgen van de bijwerkingen van de injecties met de experimentele Covid-19 substanties. Met aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid zorgen deze injecties voor een substantiële afbraak van het natuurlijke afweersysteem van de mens. En dit wordt ook door artsen uit hun eigen praktijkervaring onderschreven. Er worden tot meer dan 20 x meer aandoeningen waargenomen bij geïnjecteerden met de experimentele Covid-19 substanties, die direct toe te wijzen zijn aan de substantiële afbraak van het natuurlijke afweersysteem. Met elke nieuwe injectie wordt het natuurlijke afweersysteem zwakker gemaakt. Erik eindigt zijn betoog vooral met een dringende oproep aan iedereen: “Zeg NEE tegen deze gevaarlijke injecties en NEE tegen het gebruik van een QR-code!”

  Geplaatst door:
  E.J. Bron

  (www.ejbron.wordpress.com) 

  0 reacties :

  Een reactie posten