Vaccinpusher Bill Gates geeft eindelijk toe dat zijn vaccins ondoeltreffend zijn en roept op tot een “nieuwe” aanpak van vaccins

Datum:
 • vrijdag 12 november 2021
 • in
 • Categorie: , , , ,
 •  In een interview waarin hij opriep tot een toekomstige “voorbereiding op een pandemie” en de mogelijkheid van een “bioterroristische pokkenaanval” ter sprake bracht, erkende de Microsoft-oprichter dat mRNA-vaccins ondoeltreffend zijn en zei: “We hebben een nieuwe manier van vaccineren nodig.”


  12-11-2021


  Miljardair en voorvechter van vaccinatie en bevolkingsbeperking Bill Gates bekritiseerde donderdag de momenteel beschikbare COVID-prikken als onvoldoende om de overdracht van het virus te stoppen, en verklaarde dat “we een nieuwe manier van vaccineren nodig hebben”, schrijft Lifesitenews.com.

  In een uitgebreid interview van 30 minuten met de vooraanstaande Britse politicus Jeremy Hunt, voorzitter van de Britse gezondheidscommissie, besprak Gates veel van de kwesties die worden besproken op de klimaattop COP 26, die momenteel plaatsvindt in het naburige Schotland, waarbij hij zich later in het interview concentreerde op “paraatheid voor pandemieën” en de huidige wereldwijde uitrol van COVID-prikken.

  Gates vertelde Hunt dat “we geen vaccins hebben die transmissie blokkeren” als het gaat om beschikbare remedies voor het virus aan het begin van de crisis, en zei later over de met abortus geïnfecteerde COVID-prikken: “We hebben vaccins die je helpen met je gezondheid, maar ze verminderen de transmissie slechts in geringe mate.”

  “We hebben een nieuwe manier nodig om de vaccins te maken”, voegde Gates, die een prominente voorstander van de injecties is geweest, eraan toe.

  Op 29 september kondigde YouTube aan dat het strenger zou optreden tegen inhoud waarin melding wordt gemaakt van het falen van “goedgekeurde vaccins” voor COVID-19.

  YouTube verklaarde duidelijk dat “beweringen dat vaccins de overdracht of samentrekking van ziekten niet verminderen … zullen worden verwijderd.” Hoewel de video van het interview van Gates al bijna een week op het platform is gepubliceerd, is er nog geen aanwijzing dat deze zal worden verwijderd omdat deze rechtstreeks in strijd is met de strikte regels van YouTube voor “schadelijke vaccininhoud”.

  Gates benadrukte het belang van het onderdrukken van wat hij noemde “valse informatie” over het nieuwe coronavirus en de bijbehorende door de overheid goedgekeurde “vaccins”. Hij betreurde de opkomst van wat hij “maskerweifelachtigheid” en “vaccinweifelachtigheid” noemde bij degenen die niet gemaskerd willen worden of of zich niet te onderwerpen aan de experimentele injecties.

  In plaats van te vertrouwen op de social-mediagiganten om te reguleren “wat er online moet circuleren” met betrekking tot wetenschappelijke discussies over medicijnen en COVID prikken, stelde Gates voor dat regeringen de censuur van online media zouden controleren, na kritiek te hebben geuit op platforms zoals Facebook omdat zij “een beetje traag” zijn met het hanteren van de censuurhamer.

  De technologiemagnaat maakte nog meer verwijten aan het adres van de social-mediagiganten, door hun beweegredenen voor het publiceren van inhoud te bekritiseren als zijnde verre van deugdzaam, terwijl hij er tegelijkertijd voor pleitte dat regeringen het toezicht op internetdiscussies zouden overnemen.

  Gates stelde dat het “niet realistisch” is om van Big Tech te verwachten dat ze voldoende modereren, en dat “regeringen uiteindelijk zullen moeten beslissen [over vermeende] wilde samenzweringstheorieën: moeten ze dubbel worden gecontroleerd? Moeten zij de verspreiding ervan beperken? Moet je daar tegenwicht biedende standpunten neerzetten?”

  Nadat hij zijn ongenoegen had geuit over de wereldwijde reactie op COVID-19, zei Gates dat hij nu wil dat beleidsmakers plannen maken voor “toekomstige pandemieën” en voortbouwen op de gezamenlijke inspanning van 2020 door internationale instanties medische bewakingsprogramma’s te laten opzetten en te laten “oefenen” met het reageren op mogelijke biologische dreigingen door middel van een reeks “ziektekiemspellen”.

  Gates riep op tot een “pandemie-task force bij de WHO [Wereldgezondheidsorganisatie]” die simulaties van bioterroristische aanslagen op luchthavens zou uitvoeren, zei hij. “Je zegt, oké, wat als een bioterrorist pokken naar 10 luchthavens brengt? Weet je, hoe zou de wereld daarop reageren? Er zijn natuurlijk veroorzaakte epidemieën en door bioterrorisme veroorzaakte epidemieën die nog veel erger kunnen zijn dan wat we vandaag hebben meegemaakt.”

  De task force zou tientallen miljarden dollars aan investeringen van de naties van de wereld vergen om zich voor te bereiden op de mogelijkheid van een gefabriceerd biowapen, aldus Gates.

  “Dus je zou denken dat dit een prioriteit zou zijn,” zei hij, voorspellend dat “volgend jaar die [financiële] toewijzingen moeten worden gemaakt, inclusief deze wereldwijde pandemie task force.”

  Hoewel de technologiemagnaat nu de COVID-vaccinaties lijkt te misprijzen, was hij in het verleden een fervent voorstander van de injecties, drong hij er bij de regeringen op aan naalden in de armen van hun burgers te steken en pleitte hij voor eindeloze herhalingsinjecties, vergelijkbaar met de griepprik.

  Afgelopen april zei de mogol in een interview dat het leven na COVID-19 niet meer hetzelfde zal zijn tenzij de bevolking “volledig wordt gevaccineerd” en hij pleitte voor het onderdrukken van activiteiten waarbij mensen samenkomen en waarschuwde dat zonder de prik “die misschien helemaal niet meer terugkomen”.

  Bovendien zit Gates’ liefdadigheidsinstelling, de Bill and Melinda Gates Foundation, achter vaccinatieprogramma’s over de hele wereld, waaronder de huidige wereldwijde push voor massavaccinatie tegen COVID-19 met behulp van experimentele mRNA-afgeleide formules, waarvan Gates toegeeft dat “niemand die ooit eerder gemaakt had”.

  De oprichter van Microsoft was betrokken bij het onderzoek naar het vaccin in samenwerking met Moderna en de Amerikaanse regering, en was indirect betrokken bij de ontwikkeling van het vaccin door Pfizer-BioNTech, een bedrijf waarvan de Gates Foundation de aandelen kocht maanden voordat COVID werd ontdekt.

  De Gates Foundation is ook een belangrijke investeerder in de vaccinprojecten van de Universiteit van Oxford en heeft 384 miljoen dollar ter beschikking gesteld. Bovendien heeft de stichting miljoenen dollars subsidie gegeven aan het Jenner Instituut van de universiteit, dat het COVID-19 vaccin van Oxford ontwikkelt.

  Zoals Kaiser Health News meldt, had Oxford er oorspronkelijk mee ingestemd zijn mRNA COVID-vaccin als open source vrij te geven, zodat de technologie door fabrikanten kon worden gebruikt zonder dure licentiekosten. Na tussenkomst van de Gates Foundation tekende Oxford echter een exclusieve licentie met AstraZeneca. Sedertdien hebben zowel Oxford als AstraZeneca verklaard dat zij geen winst zullen maken met de vervaardiging en distributie van hun vaccin “voor de duur van de pandemie van het coronavirus”. Daarna zijn zij niet meer aan deze belofte gebonden.

  Hoewel Gates wordt aangeprezen als filantroop, profiteert zijn stichting enorm van de ontwikkeling van het vaccin, ondanks de enorme gezondheidsproblemen die daaruit zijn voortgevloeid.

  Tijdens een interview met CNBC op het World Economic Forum in Davos, Zwitserland, besprak Bill Gates zijn investeringen in vaccins gaf toe dat hij de afgelopen twee decennia een return on investment (ROI, investeringsrendement) van 20:1 heeft gemaakt.


  Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

  COVID-19 VACCIN DOSSIER   Volg Frontnieuws op Telegram

  1 reacties :

  Anoniem zei

  Bill Gates heeft nooit genoeg, eerst miljarden binnen harken met levensgevaarlijke vaccins en dan vervolgens zeggen dat ze niet werken( hallo Hugo en Mark, al wakker?) om daarna weer nieuwe vaccins op de markt brengen die nog gevaarlijker zijn dan de huidige. Ik denk dat Bill Gates aardig op koers ligt met zijn wereld genocide zoals hij al in 2011 aangaf.
  Film van zijn uitspraak is van internet gehaald maar deze kan er ook wat van: https://systeembug.wordpress.com/2021/01/16/de-invloed-van-bill-gates-op-de-wereldvoedselvoorziening-is-verbluffend-groot/i

  Een reactie posten