Jan Nieboer: Anti-windmolenactivist veroordeeld zonder enig bewijs

Datum:
 • vrijdag 12 november 2021
 • in
 • Categorie: ,
 •  Jan Nieboer: "Het is nu zover met het Nederlandse volk dat wanneer Hugo de Jonge zegt dat Sinterklaas bestaat, gaat de helft van Nederland z'n schoen zetten."  12-11-2021  Jan Nieboer: "Het is nu zover met het Nederlandse volk dat wanneer Hugo de Jonge zegt dat Sinterklaas bestaat, gaat de helft van Nederland z'n schoen zetten." https://www.doneeractie.nl/tegenwind-... De vijfde (!) druk van Epoque 10 is uit! Een jaar na verschijning is dit nummer nog steeds een waanzinnige hardloper. Bestel 'm ook: https://deblauwetijger.com/product/ep... Blauwe Tijger Petjes! Bestel nu! https://deblauwetijger.com/product/pr... WILT U OOK DIE NIEUWE VLAGGEN BESTELLEN? https://www.deblauwetijger.com/winkel Deze allerbelangrijkste Epoque rond het thema vaccins. INFO & BESTEL: https://www.deblauwetijger.com/produc... of abonneer je nu op Epoque Magazine en ontvang niet alleen Nr. 13 maar ook Nr. 12 er gratis bij! Kijk voor meer info over abonnementen op www.epoque.media DONEER OOK MEE AAN HET NIEUWE DAK! Stichting de Blauwe Tijger NL76INGB0000592971 Of klik op: https://www.deblauwetijger.com/admini... HARTELIJK DANK! Hilaire Belloc: 'De serviele staat': hardcover met leeslint komt half november van de drukker. INFO & BESTEL https://www.deblauwetijger.com/produc... GAME OVER! Onze eerste uitgave in het Duits is bijna klaar en verschijnt eind november! Het wordt nu al een waanzinnige bestseller! https://www.deblauwetijger.com/produk... Overige uitgaven en de huidige bestsellers van Blue Tiger: Kees Van der Pijls boek, Pandemie van de Angst: https://www.deblauwetijger.com/produc... De vertaling van Bhakdi's laatste boek is uit! INFO & BESTEL: https://www.deblauwetijger.com/produc... Het boek van Jannes Koetsier, 'De gezonde patiënt', is hier verkrijgbaar: https://www.deblauwetijger.com/produc... We willen het contact met u nooit verliezen! Meld u daarom aan op BlueTube: https://www.deblauwetijger.com/admini... Abonneer je niet alleen op Epoque, maar ontvang ook gelijk een schitterende luxe schuifcassette voor de hele komende jaargang, en een gratis boek cadeau: https://www.deblauwetijger.com/produc... We gaan de strijd aan tegen framing en laster door de overheid en de media en daarvoor vragen we uw broodnodige steun! De aanval op Blue Tiger Studio en andere platforms wordt bikkelhard gespeeld: bankrekeningen staan onder druk, banen van familie of huwelijkspartners worden opgezegd, en social media accounts worden massaal opgeheven. Wij werken met een team van advocaten om overheidsintimidatie tegen te gaan en we vragen daarvoor uw steun! Maak aub een gift over naar Stichting de Blauwe Tijger te Groningen, IBAN: NL 76 INGB 0000 59 29 71 paypal: info@deblauwetijger.com


  Blue Tiger Studio

  3 reacties :

  Anoniem zei

  Het is diep en diep triest gesteld met onze Overheid en dat geldt uiteraard ook voor de Rechtspraak, veelal aangestuurd door de Politiek. Wat natuurlijk in een normaal land met een ONAFHANKELIJKE rechtspraak nooit zou kunnen.

  Anoniem zei

  Wie gisteravond het programma BIJ1 heeft gezien en de uitspraken van de voorzitter van de Horeca heeft gehoord moet toch in lachen zijn uitgebarsten toen de grafiek over de Corona besmettingen van geen kant bleek te kloppen. Een grafiek is gesteld op 100% en de voorzitter van de Horeca wees er op dat het totaal geen 100% was maar er ver boven.
  Kortom, gebleken is dat de RIVM een corrupte en ondeskundige Overheidsinstelling is.

  Anoniem zei

  In Nederland heeft iedere crimineel meer rechten als een fatsoenlijke Nederlander die voor zijn/haar rechten opkomt. Waar criminele migranten van de wieg tot het graf gepamperd worden met huis, geld enz. daar worden Nederlanders als ze even hun stem verheffen kaal geplukt.

  Een reactie posten