Sterftecijfer in verpleeghuizen weer net zo hoog als vóór vaccinaties: ‘Stop met die injecties!’

Datum:
 • dinsdag 30 november 2021
 • in
 • Categorie: ,
 • In de verpleeghuizen is het percentage coronadoden weer net zo hoog als in de tweede golf in november vorig jaar, voor de vaccinaties.   29 november 2021 


  Van de gevaccineerde bewoners overlijdt 22 procent na een ‘besmetting’. In 970 verpleeghuizen, pakweg 40 procent van alle locaties, zijn de afgelopen vier weken bewoners positief getest. Dat is het hoogste aantal sinds het begin van de coronapandemie.

  In de meeste locaties krijgen bewoners vanaf vandaag de boosterprik. In Belgische verpleeghuizen worden boosters al sinds eind september toegediend.

  Het is totale waanzin

  “Het percentage sterfgevallen in verpleeghuizen is net zo hoog als vorig jaar. De vaccins werken dus niet, de vrijheidsbeperkingen evenmin. Hugo’s oplossing? Méér vaccins en méér vrijheidsbeperkingen. Het is totale waanzin. Stop met die injecties en laat Nederland weer vrij!” schrijft Forum voor Democratie.

  Kamerlid Fleur Agema (PVV) twittert: “Er sterven nu net zoveel mensen aan corona in verpleeghuizen als vlak voor de vaccinatiecampagne. Vaccinatiegraad 94 procent bij tachtigplussers. Maar laat vooral Maarten van Rossem door me heen krijsen.”

  Hoe kan dit?

  “Komt vast allemaal door de ongevaccineerden…” zegt neuroloog Jan Bonte sarcastisch.

  Waterbouwkundige Auke Terlouw vraagt: “Hoe kan dit als a) de vaccins nog heel goed werken en b) iedereen die geprikt kan worden geprikt is in het verpleeghuis?”

  0 reacties :

  Een reactie posten