Dr. Andreas Noack vermoord door Duitse politie?

Datum:
 • dinsdag 30 november 2021
 • in
 • Categorie: ,
 • Dr. Andreas Noack: Is hij echt dood?.......


  30-11-2021


  Volgens een Duitse expert op het gebied van grafeen, Dr. Andreas Noack, werken de grafeenoxide deeltjes in het Covid-vaccin als kleine scheermesjes. Als gevolg daarvan: “Het hart wordt opengesneden. De hersenen worden opengesneden. De bloedvaten worden opengesneden” Kort na het maken van deze video zou Dr. Noack zijn vermoord.

  De feiten zijn nog niet bevestigd maar het lijkt erop dat Dr. Andreas Noack, links, zaterdag is vermoord door de Duitse politie die zijn huis binnendrong terwijl hij aan het live streamen was. Dit verslag is ontvangen met veel scepsis en onverschilligheid, schrijft Henrymakow.com.

  Waarom is dat?

  Verklaring van Noack’s zwangere vrouw:

  WIFE OF DR ANDREAS NOACK REPORTS HIS MURDER 4 DAYS AFTER VID ON NANO-RAZORS OF GRAPHENE HYDROXIDE

  Video van vrouw gepubliceerd op 28 november 2021
  Engels transcript (Engelse ondertitels op video door Stefan Reich)

  Het is zaterdag 27 nov. 2021 [in Duitsland].

  Dinsdag 23 nov. om 10 uur is de video over Graphene Hydroxide gepubliceerd. De video sloeg in als een bom. Op hetzelfde moment had Andreas een Zoom gesprek met iemand (sorry, ik herkende de naam niet). Ik bediende de camera en volgde de chats. Het interview duurde ongeveer twee uur. Daarna hadden we wat uitwisselingen en vertelden elkaar hoeveel we van elkaar hielden en lachten.

  Kort daarna werd Andreas brutaal aangevallen [blijkbaar door de Duitse politie die naar zijn huis kwam]. De aanval was uiterst geniepig en onverwacht. Ik heb de verschrikkelijke taak jullie te vertellen dat Andreas de aanval helaas niet heeft overleefd. Het nieuws is extreem schokkend voor ons allemaal. Maar Andreas zit in mij en ik ben een deel van hem. We zijn één.

  Alle informatie is bekend. We weten alles wat we moeten weten. Ik heb jullie nu allemaal nodig… Het is nu tijd voor actie. Het is nu tijd om te geloven. We moeten zijn plan nu uitvoeren. We hebben niets meer te verliezen. Het gaat om de hele mensheid. Hij deed het voor jou. Hij stierf voor jullie. Hij was niet bang voor de dood, hij accepteerde de mogelijkheid. Het is verschrikkelijk dat het op deze manier moest gebeuren. Het was niet het plan van hem om ons zo snel te verlaten. Zoals ik al zei, ga uit van de energie van de vijand. We moeten deze energie nu gebruiken. Keer het tegen hen. Gebruik het voor ons. Ik heb jullie nu nodig. Ik kan het niet alleen. Ga alsjeblieft aan de slag.

  Ik zal je meer details vertellen. Raak alsjeblieft niet in paniek.

  [gesproken in het Engels:] “Together we stand, Divided we fall. Laten we samen staan ​​als een team om te maximaliseren, zie onze stem”.

  De volgende zijn belangrijke citaten van Dr. Noack:

  “De vax nemen is als Russisch Roulette spelen. De mensen die direct of kort na de vax sterven zijn als slachtoffers van Russische Roulette. Het is wanneer het grafeenoxide onmiddellijk de bloedvatwand raakt dat de dood of de instorting veroorzaakt onmiddellijk na het krijgen van de vax.

  Artsen die autopsies uitvoeren op slachtoffers van de vax zullen niets vinden. Deze artsen zijn op zoek naar iets biologisch als doodsoorzaak, maar grafeenoxide is niet biologisch en zal dus niet zichtbaar zijn in hun tests.

  Er zijn foto’s van gestold bloed dat uit de neus komt. Mensen bloeden van binnenuit dood. Vooral de topatleten die dood neervallen hebben snelstromend bloed. Hoe sneller het bloed stroomt, hoe meer schade de scheermesjes zullen aanrichten.

  Als chemicus, als je dit in het bloed spuit, ben je een moordenaar.

  De vraag die we de vaccinmakers en de politici moeten stellen is: WAAROM ZITTEN DEZE SCHEERMESJES IN DE VACCINS? Hoe kunnen ze rechtvaardigen dat ze in de vaccins zitten?

  En nu willen ze kinderen vanaf hun vijfde jaar dwingen zich te laten vaccineren met dit afschuwelijke ding!”

  Samenvatting van wat Dr. Noack zei:

  “Grafeenoxide werd gevonden in alle onderzochte vaccins. Grafeenoxide vormt structuren in de bloedstroom van ongeveer 50 nm breed en 0,1 nm dik. Ze zijn zeer dun maar zeer sterk. Ze werken als kleine scheermesjes in de bloedstroom die de bloedvaten kunnen doorsnijden. Zij worden niet afgebroken. Eenmaal in de bloedbaan zullen ze daar voor altijd blijven (tenzij de persoon een bloedtransfusie krijgt om ze te verwijderen). Hun effect op de bloedvaten is cumulatief. Hoe langer ze in de bloedbaan blijven, hoe meer schade er na verloop van tijd aan de bloedvaten wordt toegebracht. Hierdoor ontstaan er problemen met bloedingen in het hele lichaam.”

  Wat deze Duitse arts zegt over grafeenoxide in de video waarmee het abnormaal hoge aantal sterfgevallen onder atleten wordt verklaard, is logisch. Volgens hem zou een grotere bloedstroom (door zware fysieke activiteit van atleten) resulteren in grotere schade aan de bloedvaten door het grafeenoxide en dus de dood van atleten onder de geïnjecteerden verklaren.

  Video van Duitse politie die een SWAT raid uitvoert op deze zelfde Duitse arts eerder dit jaar die een vocale criticus was van de lockdowns. Blijkbaar wordt vrije meningsuiting tegen de officiële mandaten beschouwd als terrorisme door de Gestapo Duitse politie.

  Noack voerde campagne tegen de Infectiebeschermingswet die de burgerlijke vrijheden in het land beknotte en werd met een buitensporige arrestatie opgepakt.

  Video: Noack campaigned against the Infection Protection Law that cut civil liberties in the country and was met with an excessive arrest.

  Door Naga Pramod:

  “Een Duitse arts en prominente online anti-lockdown activist werd geconfronteerd met een buitensporige arrestatie toen de politie zijn huis binnenstormde tijdens een YouTube live die hij vanuit zijn woning aan het streamen was.

  De arrestatie leek Dr. Andreas Noack uit het niets te komen, want hij was te geschokt om zelfs maar te reageren. De hele scène zelf, die werd vastgelegd tijdens de livestreaming, schokte kijkers die al bezorgd waren over de recente decimering van burgerlijke vrijheden, omdat Dr. Noack op de grond moest gaan liggen terwijl de politie voortdurend tegen hem schreeuwde.

  Volgens berichten zijn de redenen voor de arrestatie van Dr. Noack onduidelijk en niet officieel meegedeeld. Toch is het vermeldenswaard dat de arrestatie plaatsvond vlak nadat de “Infectiebeschermingswet” was aangenomen, te midden van een enorme publieke weerstand daartegen. Dr. Noack was ook berucht in de ogen van de regering omdat hij medische behandeling bood aan anti-lockdown demonstranten die tijdens protesten gewond waren geraakt.

  De “Infectiebeschermingswet”, eenvoudig gezegd, staat de Duitse regering toe beslissingen te nemen die de persoonlijke vrijheid en de grondrechten beperken die de grondwet van het land zelf biedt.

  Tot de goedkeuring van de wet vertrouwde de Duitse regering hoofdzakelijk op decreten om haar burgers te controleren en lockdowns af te dwingen. Maar na hevig verzet, waarbij de methode om op decreten te vertrouwen ongrondwettelijk werd genoemd, werd de Infectiebeschermingswet van kracht.

  Deze wet staat de regering zelfs toe om mensen die geïnfecteerd zijn of ervan verdacht worden geïnfecteerd te zijn, te verbieden bepaalde beroepen uit te oefenen. Bovendien helpt de wet de regering ook om in het hele land meer uitgaansverboden en lockdowns op te leggen.

  In de loop van de tijd hebben de lockdowns negatieve gevolgen gehad voor de bestaansmiddelen van velen, waardoor het anti-lockdownsentiment in Duitsland gestaag is gegroeid, vooral online. Dit verklaart de hevige weerstand tegen de wet en de talrijke protesten tegen de lockdowns, die de regering met alle macht probeert te onderdrukken.

  Dr. Andreas Noack was een vooraanstaand criticus van de wet en van de lockdowns, en heeft online veel over de kwestie geschreven.

  Gebaseerd op de weinige informatie die we officieel konden verkrijgen over de arrestatie, werd vastgesteld dat Dr. Noack werd onderzocht wegens “het niet naleven van de COVID-19 lockdown wetten uitgevaardigd door de Duitse regering”.

  Eerste commentaar van CR

  Het is maar dat je het weet, dit verhaal over zijn arrestatie terwijl hij aan het livestreamen was op YouTube is van vorig jaar (zie Frontnieuws Live uitzending van dokter over quarantainevoorschriften werd onderbroken door politie met getrokken wapens). Blijkbaar was hij echter niet de persoon die ze zochten.
  (Waarom heeft de vrouw het zaterdag bekend gemaakt?)


  Op enkele Duitse sites staan dezelfde twee video’s met de opmerking dat hij “aan ademhalingsmoeilijkheden is overleden”, volgens sommigen kort na het filmen van de video, wat in tegenspraak is met het verhaal dat hij vier dagen later werd aangevallen. En vergeet niet dat zijn vrouw (of wie ze ook is) eigenlijk niets over de politie heeft gezegd – dus wie heeft hem aangevallen en hoe? Er is twijfel of hij wel echt dood is.

  Deze video is in het Duits, wat ik niet versta – Dr. Andreas Noack: Is hij echt dood?

  Dr. Andreas Noack: Ist er wirklich tot? – YouTube

  Een reactie van de maker van de video:

  Een kleine hint: ik heb de reactie nog eens bekeken en de berichtgeving is te eenzijdig. Dr. Noack heeft mij op vele manieren geïnspireerd. Ook al geloof ik niet alles wat hij gezegd heeft. Veel was zeker waar en was belangrijk voor mijn pad. Dus als hij dood zou zijn, zou dat een verlies zijn. En ik wil niet suggereren dat Dr. Noack zijn dood fakete. Maar een open discussie hierover moet worden toegestaan. Zodra er nieuwe informatie komt, zal ik het bijwerken. En als de dood officieel bevestigd is, zal ik de video uiteraard verwijderen. Ik ben ook bereid tot elke bewuste discussie over het onderwerp en accepteer ook kritiek. Het is een gevoelig onderwerp, maar vooral complottheoretici (neutraal) / lateraal denkers, vrijheid van meningsuiting is belangrijk. Dan moet de vrijheid van meningsuiting voor iedereen gelden.

  We kunnen dus op geen enkele manier weten wat er werkelijk aan de hand is. We weten dat het vaccin vergif is, maar we weten niet zeker dat het grafeen bevat. Nu weten we niet of deze dokter dood of levend is. Het kan desinformatie zijn op meerdere niveaus.

  Makow – Ik begrijp de scepsis rond dit verhaal niet. Zijn vrouw is duidelijk radeloos. We komen nooit ergens als we alles in twijfel trekken, vooral iets wat heel aannemelijk is. In Zweden hebben ze deze activist vermoord. Ze vermoorden iedereen die hen in de weg staat.


  Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

  COVID-19 VACCIN DOSSIER  Volg Frontnieuws op Telegram

  1 reacties :

  Anoniem zei

  Andere hypothese: grafeen om via boostershots een 'antenne' en vuile radio voor 5G te vormen.

  Een reactie posten