Pieter Omtzigt 'Dit is géén manier van beleid voeren' v Mark Rutte - Debat Coronavirus Tweede Kamer

Datum:
 • zaterdag 6 november 2021
 • in
 • Categorie: ,
 • Alle interrupties Pieter Omtzigt naar Mark Rutte tijdens debat ontwikkelingen Coronavirus.
  6-11-2021
   Inclusief punt van orde '25 documenten om 1 uur 's nachts, dit is geen manier van beleid voeren op het belangrijkste dossier waar wij met z'n allen mee bezig zijn.

  Bedankt voor het kijken & vergeet niet te abonneren voor uw dagelijkse dosis politiek. Fragmenten uit: Debat over de ontwikkelingen rondom het Coronavirus 3 november 2021. Hele debat terugkijken ▶ https://youtube.com/video/npf7jiLhvXw Abonneren op Arnews ▶ https://bit.ly/2V7xP3O ------------------------------------ Na verwerking verschijnen alle livestreams in een afspeellijst; https://www.youtube.com/playlist?list... Steun Arnews d.m.v. een like. Becommentariëren kan in de reacties. ------------------------------------ Disclaimer Iedereen is hier vrij om zijn mening te uiten, zonder een ander daar persoonlijk mee lastig te vallen. Zelfpromotie & dreigementen zijn niet toegestaan! Ik wil iedereen de mogelijkheid geven zich te uiten maar hou het leuk. Als je het niet eens bent met elkaar, blokkeren kan via de puntjes naast iemands bericht. In verband met ieders eigen veiligheid en mijn verantwoordelijkheid kan ik geen links toestaan in de chat en reacties. NL De vrijheid van meningsuiting is in Nederland beschermd in artikel 7 van de Grondwet. Dit grondwetsartikel regelt in de eerste plaats dat niemand vooraf toestemming van de overheid nodig heeft om iets te schrijven of te zeggen. Dat noemen we het verbod van censuur. Vrijheid van informatie (of informatievrijheid) verwijst naar de bescherming van het recht op vrijheid van meningsuiting met betrekking tot de internet- en informatietechnologie (zie ook digitale rechten). EU Artikel 11 - De vrijheid van meningsuiting en van informatie 1. Eenieder heeft recht op vrijheid van meningsuiting. Dit recht omvat de vrijheid een mening te hebben en de vrijheid kennis te nemen en te geven van informatie of ideeën, zonder inmenging van enig openbaar gezag en ongeacht grenzen. 2. De vrijheid en de pluriformiteit van de media worden geëerbiedigd. ------------------------------------ Live opgenomen beelden uit de Tweede Kamer. U bent vrij om deze te delen. Bedankt voor het kijken. ------------------------------------ BRON: Tweedekamer.nl Arnews livestreams ▶ https://bit.ly/2V7xP3O

  1 reacties :

  Anoniem zei

  Het doet pijn aan je oren en ogen om iedere keer deze krankzinnige leugenaar, Rutte genaamd, antwoorden te zien en horen geven op kritische vragen van de paar integere Kamerleden die deze 2e Kamer nu nog heeft. Het overgrote deel van de 2e Kamerleden is of zo dom, of zo corrupt en hoopt op een Burgemeesterspost of nog beter.

  Een reactie posten