Hoor hoor: De WHO spreekt zich strikt uit tegen Booster vaccinaties

Datum:
 • zondag 14 november 2021
 • in
 • Categorie: , ,
 • De verwarring die wordt veroorzaakt door tegenstrijdige signalen en berichten van ambtelijke en politieke autoriteiten in het kader van de vaccinatiecampagne neemt een steeds duizelingwekkender omvang aan.

  13-11-2021


  Terwijl politici in Duitsland de Booster tot een redding verklaren – onder het motto: “Laten we de vlucht naar voren maken, wat bij twee pogingen mislukt is, zal bij de derde wel lukken! – en “Boostervaccinaties” voor iedereen  hebben doorgedrukt, met mobiele vaccinatiebussen, inderhaast gereactiveerde vaccinatiecentra, ziekenhuizen die al overvol zitten vanwege de vaccinwilligen en vaccinartsen-premies die vanaf maandag met wel 80 procent zijn gestegen: gooit plotseling de WHO roet in het eten – en wijst Boostervaccinaties categorisch af. Het hoofd van de WHO, Tedros Adhanom Ghebreyesus, noemt de Boosters voor gezonde mensen zelfs een “schandaal”. Hij was ook gekant tegen de vaccinatie van gezonde kinderen en adolescenten, schrijft Theo-Paul Löwengrub.

  Degenen die nu tegenwerpen dat de stem van de WHO geen bindend effect heeft: geen sprake van! Het was dit VN-agentschap, dat onder de controle stond van sinistere touwtrekkers en lobbyisten, dat, door een anders onopgemerkt gewoon virus tot “pandemie” uit te roepen, onze hele beschaving in de ergste crisis van haar recente geschiedenis stortte en het wereldwijde gezondheidsbeleid in een overdreven allergische reactie deed belanden die tot op de dag van vandaag niet is afgenomen, integendeel.

  Dus ondanks (of misschien vanwege?) de exploderende coronabesmettingscijfers in Europa, “veroordeelt” Ghebreyesus nu plotseling Boostervaccinaties voor gezonde gevaccineerden – terwijl ze in Duitsland worden aangeprezen als de laatste strohalm en de sleutel tot het koninkrijk der hemelen. De autoriteit die om onverklaarbare redenen de bal aan het rollen heeft gebracht voor de zogenaamde pandemie, gaat daarmee in tegen het politieke richtsnoer van alle regeringen die al bijna twee jaar lang een ogenschijnlijke wereldwijde gezondheidscrisis beheren volgens de regels van deze zelfde autoriteit – van telmethoden tot PCR-tests tot vaccinatiecampagnes.

  Zal de pandemie nu worden afgeblazen?

  Betekent dit dat de hele pandemie zal worden afgeblazen wegens duidelijke inconsistenties en dus gerede twijfel? Nee, helemaal niet. Het betekent alleen dat de linkerhand niet meer weet wat de rechterhand doet en dat de toenemende lobbybelangen nu blijkbaar al openlijk met elkaar in botsing komen. Je hoeft niet eens naar het niveau van de VN te gaan om getuige te zijn van de paradoxen die ons hier worden voorgespiegeld. Het volstaat een blik te werpen op de tegenstrijdige verklaringen van de Duitse regering en de deskundige nestor Dr. Drosten: men spreekt van een pandemie van de ongevaccineerden, Drosten ontkent dat het een pandemie van de ongevaccineerden is. Intussen is de hoofdneuroloog van de Charité al bezig met het vermoorden van logica in afzonderlijke afleveringen van zijn NDR coronavirus podcast: Enerzijds zegt hij dat de vaccinatie is ontwikkeld voor een virus dat door verdere mutatie niet meer bestaat. Een paar zinnen later raadt hij gevaccineerden opnieuw hartstochtelijk aan zich te Boosteren en op te frissen. Het wordt niet gekker dan dat.

  Voor Ghebreyesus heeft de afwijzing van Boosters eerder een andere reden: hij benadrukt dat het vaccineren van kinderen geen zin heeft zolang gezondheidswerkers en bijzonder kwetsbare personen “…in armere landen nog steeds wachten op hun eerste vaccinatiedosis”. De directeur van de WHO is dus waarschijnlijk meer begaan met het evenwichtige geluk van de hele mensheid – in de zin van de productiebedrijven: niemand zou de derde spuit moeten krijgen zolang anderen niet eens de eerste hebben. En de chef van de WHO laat nog een veelzeggende zin los: “Geen enkel land kan zich zomaar uit de Covid 19-pandemie vaccineren!” Is dat tot nu toe niet de centrale belofte van de vaccinatiecampagne geweest? Eén ding is duidelijk: met de huidige vaccins is er zeker geen sprake van een “eruit vaccineren”. Maar dat hoeft ook geen enkel land te doen. Wat echt nodig is, is iets heel anders: een terugkeer naar het helaas vergeten of onderdrukte, meest doeltreffende instrument om virussen te bestrijden: het natuurlijke menselijke immuunsysteem.


  Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

  COVID-19 VACCIN DOSSIER   Volg Frontnieuws op Telegram

  0 reacties :

  Een reactie posten