British Medical Journal bevestigt: Geen pandemie van ongevaccineerden, maar van vaxxers

Datum:
 • zaterdag 13 november 2021
 • in
 • Categorie: ,

 • —————————————————————————


  Posted on  


  De hoofdredacteur van het wereldwijd gerenommeerde British Medical Journal heeft in een door de media genegeerde presentatie in Washington compleet de vloer aangeveegd met het ook door de Nederlandse regering nog altijd volgehouden valse narratief dat er een ‘pandemie van ongevaccineerden’ zou zijn, en dat er daarom weer mondkapjes, social distancing en lockdown achtige maatregelen moesten komen. Peter Doshi liet aan de hand van de nieuwste wetenschappelijke bevindingen en statistieken zien wat er ècht aan de hand is, en legde pijnlijk de vinger op hoe de wereldbevolking wordt gemanipuleerd om te geloven dat de huidige ‘vaccins’ effectief zouden zijn.

  ‘Op de farmacie school onderwijs ik een verplicht vak over hoe je de medische literatuur kritisch moet evalueren… Het stemt mij treurig dat wij op dit moment een superverzadigde samenleving zijn met een houding van ‘iedereen weet het’, waarin intellectuele nieuwsgierigheid is doodgemaakt, wat tot zelfcensuur heeft geleid,’ vatte Doshi de feitelijk val van de Westerse beschaving voor het totalitaire communisme – dat als belangrijke kenmerken de onderdrukking van vrijheid en een eigen onafhankelijke mening heeft – samen.

  Pandemie van vaxxers, niet van ongevaccineerden

  Hij vroeg zich hardop af waarom ons nog steeds wordt voorgehouden dat er ‘een pandemie van ongevaccineerden is’, terwijl in realiteit ‘de meeste Covid ziekenhuisopnames en -doden volledig gevaccineerden zijn‘. De data van het ONS (het Britse CBS) bevestigen dit: het sterftecijfer onder dubbel gevaccineerden is nu al ZES keer hoger dan onder ongevaccineerden (5).

  In tal van andere landen zoals de VS, Israël en België en wordt hetzelfde geconstateerd: de ziekenhuizen liggen vol met doodzieke vaxxers, inclusief pasgeboren baby’s met hartproblemen omdat hun moeders zich tegen Covid lieten injecteren. (Deze harde feiten uit de echte wereld halen de jongste twee gemanipuleerde studies van het CDC, bedoeld om de ‘vaccins’ te promoten, compleet onderuit.)

  Doshi wees erop dat de claims dat de ‘vaccins levens redden’ enkel waren gebaseerd op de (‘Wij van WC Eend’) cijfers van Pfizer en Moderna, die van 70.000 deelnemers van de testfasen slechts één dode meldden. De klinische testen van de Covid injecties hebben in werkelijkheid echter geen enkele vermindering van het aantal doden aangetoond.

  ‘Meerderheid wereldbevolking nu officieel anti-vaxxer’

  Tevens benadrukte de hoofdredacteur dat deze mRNA ‘vaccins’ kwalitatief onvergelijkbaar zijn met traditionele vaccins. (En dat komt omdat het om experimentele genmanipulatie gaat die – inmiddels aangetoond – het natuurlijke menselijke immuunsysteem stapsgewijs aantast en verwoest.) Om ze toch geaccepteerd te krijgen werd de Mirriam-Webster definitie van wat vaccins zijn in januari 2021 veranderd. Hierdoor voldoen complete landen, van Groot Brittannië tot Japan, aan de nieuwe definitie van ‘anti-vaxxers’, net als een groot deel – zo niet de meerderheid – van de wereldbevolking. (1)

  Onlangs onthulde het BMJ (2) grootschalige fraude tijdens de testen met het Pfizer vaccin, bedoeld om de hoogst twijfelachtige effectiviteit en veiligheid voor het grote publiek verborgen te houden (zie ons artikel 05-11: New England Journal of Medicine studie: Covid injecties doden 9 van de 10 baby’s in eerste trimester / Klokkenluider (directrice) onthult fraude met Pfizer vaccin- en veiligheidstesten).

  Inmiddels heeft zelfs Bill Gates – na 7,4 miljard geprikte Covid shots – toegegeven dat de mRNA vaccins niet doen wat was beloofd en geen besmettingen kunnen voorkomen. Gates pleitte vervolgens doodleuk voor nieuwe ‘vaccins’, en prees Australië en Nieuw Zeeland voor het feit dat zij zichzelf in totalitaire dictaturen hebben veranderd. (3)

  Wetenschappelijk analyse statistieken: Geen pandemie, maar schade door overheidsbeleid

  Ook het uitentreuren herhaalde ‘oversterfte’ narratief is nu volledig ontkracht. De hoog in aanzien staande Canadese professor Denis Rancourt (Natural Sciences & Engineering Research Council, verbonden geweest aan prestigieuze researchlabs in o.a. Frankrijk en Nederland, nog steeds regelmatig spreker op grote wetenschappelijke conferenties) heeft samen met twee collega’s alle officiële Amerikaanse data nauwkeurig onderzocht om te zien of corona/Covid inderdaad als ‘pandemie’ kon worden aangemerkt.

  Hun keiharde conclusie: NEE, integendeel. Niet één trend komt overeen met een traditionele pandemie met een luchtwegvirus, dat altijd oversterfte in de winter veroorzaakt, vooral onder ouderen, en overal – ongeacht grenzen – ongeveer hetzelfde synchrone patroon volgt. Met Covid is volgens de statistieken veelal het omgekeerde het geval, wat wetenschappelijk en biologisch onmogelijk is.

  De door de overheden en media gemelde oversterftepieken blijken dan ook geheel andere oorzaken te hebben gehad, namelijk regionale hittegolven, schadelijke overheidsmaatregelen (zoals lockdowns, social distancing, mondkapjes) en ‘wijd verspreide misdiagnoses van andere luchtwegaandoeningen dan ‘Covid’, gevolgd door inadequate of zelfs compleet onthouden medische behandelingen.’ (4)

  Opzettelijk naar een zo hoog mogelijk aantal slachtoffers?

  Opnieuw komt het verontrustende plaatje naar voren dat met name de Westerse overheden opzettelijk uit lijken te zijn (geweest) op een zo hoog mogelijk aantal slachtoffers om die valselijk als ‘Covid’ te kunnen labelen, met als doel de steeds grotere beperkingen van burgers en bedrijven te rechtvaardigen, waardoor de Agenda-2030 ‘Great Reset’ erdoor kan worden gedrukt.

  Nu ‘onze’ overheden bereid lijken om de samenleving en economie enorme permanente schade toe te brengen, en geen enkele intentie hebben om van hun koers af te wijken – integendeel -, dreigt voor 2022 en de jaren erna een ronduit angstwekkend scenario indien burgers en bedrijven niet onmiddellijk massaal vreedzaam in opstand komen en NEE zeggen:

  * De zorg wordt volledig overlopen omdat de immuunsystemen van steeds meer vaxxers gaan falen;

  * De politiek zal de haat en verdeeldheid verder opvoeren door te beweren dat het een nieuwe variant is en/of een ander virus, en de schuld geven aan de ongevaccineerden;

  De enorme aantallen doden worden aangegrepen voor een vaccinatieplicht en keiharde maatregelen tegen ongevaccineerden, die feitelijk vogelvrij zullen worden verklaard en van wie alles zal worden afgepakt;

  * Ongevaccineerden zullen als de nieuwe Untermenschen uit de samenleving worden ‘verwijderd’, waarbij vergelijkbare methodes – en erger – zoals in ’40-’45 niet zullen worden geschuwd.

  Wie nu nog blijft zwijgen, stemt naar mijn persoonlijke mening impliciet in met wat wel eens de grootste slachting uit de hele menselijke geschiedenis kan worden. Vindt u dit na het gewraakte NTR filmpje (ongevaccineerden die worden doodgeschoten) en de uitspraken van Ab Osterhaus (ongevaccineerden deporteren) en Huibert Bruls (die ongevaccineerden letterlijk dood wenst) nog steeds overdreven en onwaarschijnlijk?


  Xander

  (1) Doctors 4 Covid Ethics
  (2) Doctors 4 Covid Ethics
  (3) Health Impact News
  (4) Doctors 4 Covid Ethics (/ rapport Dennis Rancourt)
  (5) Independent via The Defender / Children’s Health Defense

  0 reacties :

  Een reactie posten