Bayer-directeur: mRNA-prikken zijn “gentherapie” die als “vaccins” op de markt wordt gebracht om het vertrouwen van het publiek te winnen

Datum:
 • woensdag 17 november 2021
 • in
 • Categorie: ,
 • "Twee jaar geleden zouden we waarschijnlijk een weigeringspercentage van 95% hebben gehad, maar door de pandemie en de marketing van de injecties als "vaccins" zijn ze populair geworden bij het publiek," aldus Stefan Oelrich.


  16-11-2021


  De voorzitter van Bayer’s Pharmaceuticals Division vertelde internationale “experts” tijdens een globalistische gezondheidsconferentie dat de mRNA COVID-19 injecties inderdaad “cel- en gentherapie” zijn die als “vaccins” op de markt worden gebracht om aanlokkelijk te zijn voor het publiek, schrijft Lifesitenews.com.

  Stefan Oelrich, president van Bayer’s Pharmaceuticals Division, maakte deze opmerkingen op de World Health Summit van dit jaar, die plaatsvond in Berlijn van 24-26 oktober en waar 6000 mensen uit 120 landen aanwezig waren. Oelrich vertelde zijn internationale collega “deskundigen” uit de academische wereld, de politiek en de particuliere sector dat de nieuwe mRNA COVID “vaccins” in feite “cel- en gentherapie” zijn die anders door het publiek zouden zijn verworpen als er geen “pandemie” en gunstige marketing was geweest.

  “We nemen echt die sprong [om innovatie te stimuleren] – wij als bedrijf, Bayer – in cel- en gentherapieën … uiteindelijk zijn de mRNA-vaccins een voorbeeld voor die cel- en gentherapie. Ik zeg altijd maar zo: als we twee jaar geleden een enquête hadden gehouden onder het publiek – ‘zou u bereid zijn om een gen- of celtherapie te nemen en die in uw lichaam te injecteren?’ – dan zouden we waarschijnlijk een weigeringspercentage van 95% hebben gehad,” verklaarde Oelrich.

  “Onze successen in deze 18 maanden [de duur van de COVID ‘pandemie’] moeten ons aanmoedigen om ons volledig te richten op toegang, innovatie en samenwerking om gezondheid voor iedereen te ontketenen, vooral nu we, bovenop al het andere dat gebeurt, een nieuw tijdperk van wetenschap ingaan – veel mensen praten over de Biorevolutie in deze context,” vervolgde de zakenman.

  Volgens het McKinsey Global Institute is de “Biorevolutie” “een samenvloeiing van vooruitgang in de biologische wetenschap en de versnellende ontwikkeling van informatica, automatisering en kunstmatige intelligentie die een nieuwe golf van innovatie aanwakkert. Deze biorevolutie kan aanzienlijke gevolgen hebben voor onze economieën en ons leven, van gezondheid en landbouw tot consumptiegoederen, en energie en materialen.

  Naast gentherapie en een biologische “revolutie” noemde Oelrich ook de rol die zijn bedrijf, samen met andere prominente instellingen en figuren, heeft bij het doordrukken van anticonceptie in ontwikkelingslanden.

  “We moeten ons ook richten op wat maatschappelijk verantwoord is buiten Europa en zorgen voor duurzame actie daar. We hebben het afgelopen jaar beloofd om honderd miljoen vrouwen extra toegang te geven tot anticonceptie in de wereld. We hebben dit jaar 400 miljoen geïnvesteerd in nieuwe fabrieken voor de productie van langwerkende anticonceptiemiddelen voor vrouwen in lage- en middeninkomenslanden … Samen met Bill en Melinda Gates werken we nauw samen aan initiatieven op het gebied van gezinsplanning,” zei Oelrich, waarmee hij suggereerde dat een van de methoden om een “duurzame” wereld te bereiken bestaat uit het terugdringen van het aantal geboorten, en vervolgens het verminderen van de wereldbevolking.

  Oelrichs woorden echoën een soortgelijke agenda als de beruchte “Great Reset,” een radicaal socialistisch plan ontworpen door globalistische elites, die eenmaal per jaar bijeenkomen op het World Economic Forum (WEF) in Davos, Zwitserland, dat “probeert de reset-knop in te drukken op de wereldeconomie”.

  In de aankondiging van het Great Reset initiatief, heeft het WEF ook de COVID-19 “pandemie” geprezen om hen in een voordelige positie te brengen om naar hun wereldwijde revolutionaire doelen te marcheren.

  “COVID-19 lockdowns mogen dan geleidelijk afnemen, maar de bezorgdheid over de sociale en economische vooruitzichten van de wereld neemt alleen maar toe. Er is goede reden voor bezorgdheid: een scherpe economische neergang is al begonnen, en we zouden de ergste depressie sinds de jaren dertig van de vorige eeuw tegemoet kunnen zien. Maar hoewel deze uitkomst waarschijnlijk is, is hij niet onvermijdelijk,” schreef de oprichter van het WEF, Klaus Schwab, in juni 2020.

  “Een positief aspect van de pandemie is dat ze heeft aangetoond hoe snel we onze levensstijl radicaal kunnen veranderen. Vrijwel onmiddellijk dwong de crisis bedrijven en individuen om af te zien van praktijken waarvan lang werd beweerd dat ze essentieel waren, van veelvuldig vliegreizen maken tot op kantoor werken,” voegde de globalist eraan toe.

  “Om tot een beter resultaat te komen, moet de wereld gezamenlijk en snel handelen om alle aspecten van onze samenlevingen en economieën te vernieuwen, van onderwijs tot sociale contracten en arbeidsomstandigheden. Elk land, van de Verenigde Staten tot China, moet meedoen, en elke industrie, van olie en gas tot technologie, moet worden omgevormd. Kortom, we hebben een ‘Great Reset’ van het kapitalisme nodig,” benadrukte Schwab.

  Zowel Oelrich als Schwab zijn belangrijke pleitbezorgers geweest voor het wijdverbreide gebruik van de nieuwe en experimentele mRNA COVID-vaccins. Deze vaccins, die hun klinische tests pas in 2023 afronden, zijn wereldwijd in verband gebracht met miljoenen verwondingen en tienduizenden sterfgevallen.

  Schijnbaar in lijn met het doel van Bayer, WEF, en de Gates Foundation om het aantal geboorten te verminderen, hebben veel van de opmerkelijke bijwerkingen van het COVID-19 vaccin ook een rol gespeeld in het verminderen van geboorten. Gegevens van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) melden vele gevallen van doodgeboorten, vaginale bloedingen, onregelmatigheden in de menstruatiecyclus en miskramen die in verband worden gebracht met de injecties.

  Volgens een voormalig vice-president van Pfizer, Dr. Michael Yeadon, vormen de COVID-injecties “een ernstig risico voor uw vermogen om zwanger te worden en een baby te voldragen,” en erger nog, Yeadon zegt “[de onvruchtbaarheidsrisico’s] zijn opzettelijke daden waarvan ik geloof dat wie het ook doet, erover liegt om het te verbergen en ze besmeuren mensen die u proberen te waarschuwen.”

  Eerder deze maand kondigde het Amerikaanse Ministerie van Buitenlandse Zaken aan dat het 5 miljoen dollar aan belastinggeld zou schenken aan het bevoorradingsprogramma van het United Nations Population Fund (UNFPA), een andere organisatie die banden heeft met Gates en die vrouwen in het buitenland helpt om toegang te krijgen tot voorbehoedsmiddelen, abortusveroorzakende medicijnen en “handmatige vacuümzuigers” (MVA’s) die abortus kunnen uitvoeren. De “Duurzame Ontwikkelingsdoelen” van de V.N. zijn gericht op het “waarborgen van universele toegang tot seksuele en reproductieve gezondheid en reproductieve rechten”, een formulering die vaak wordt gebruikt om te verwijzen naar abortus en anticonceptie.

  Tot slot van zijn toespraken zei de “globaal denkende” Oelrich tegen de top dat het mondiale gezondheidssysteem “niet alleen bestaat uit het schenken van medicijnen, of het geven van medicijnen tegen een lagere prijs. Het gaat er ook om ter plaatse te helpen dit in de praktijk te brengen.”

  “Ik denk dat deze pandemie bij veel mensen ook de ogen heeft geopend voor innovatie op een manier die voorheen niet mogelijk was”, aldus Oelrich. “We moeten ervoor zorgen dat de kennis die in onze universiteiten, in onze academische wereld wordt gecreëerd, wordt vertaald… voordat het in ‘glanzende’ papieren publicaties terechtkomt, wordt vertaald in octrooien.”

  “In mijn visie zie ik een gezamenlijke inspanning van de overheid, hand in hand werkend met wetenschapsorganisaties en het maatschappelijk middenveld.”


  Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

  COVID-19 VACCIN DOSSIER   Volg Frontnieuws op Telegram 

  2 reacties :

  tara zei

  er is inmiddels bewezen dat covid 19 een biowapen is dat (waarschijnlijk) te vroeg uit het militair laboratorium in Wuhan is ontsnapt

  Anoniem zei

  Ook is bewezen dat covid door de Chinezen is teruggebracht met een geheime ruimte missie die terugkeerde van Mard

  Een reactie posten