Aartsbisschop Carlo Maria Viganò roept gelovige mensen op om zich in een wereldwijde antiglobalistische alliantie te verenigen, ....

Datum:
 • zondag 21 november 2021
 • in
 • Categorie: ,
 • .....om de mensheid van het totalitaire regime te bevrijden.  Aartsbisschop Carlo Maria Viganò roept gelovige mensen op om zich in een wereldwijde antiglobalistische alliantie te verenigen, om de mensheid van het totalitaire regime te bevrijden

  (Vertaling: E.J. Bron)

  Aartsbisschop Carlo Maria Viganò appelleerde aan katholieken, christenen en mensen van goede wil om zich tegen de duistere krachten van het globalisme te verenigen. Viganò stuurde zijn video en appèl voor een antiglobalistische alliantie naar “The Gateway Pundit”.

  Aartsbisschop richt antiglobalistische alliantie op

  Aartsbisschop Viganò heeft woensdag deze treffende tekst en de video gedeeld. De video en de tekst zijn een internationale oproep om een antiglobalistische alliantie te vormen om de boze elites te overwinnen, die vrije mannen en vrouwen tot slaaf maken en een “religie van de mensheid, die het geloof in Christus opheft” willen bevorderen:

  Deze antiglobalistische alliantie zal de naties bijeen moeten brengen, die van plan zijn te ontsnappen aan het helse juk van de tirannie en die hun eigen soevereiniteit bevestigen, door overeenkomsten aan te gaan over de wederzijdse samenwerking met naties en volkeren die hun principes en het gezamenlijke verlangen naar vrijheid, gerechtigheid en goedheid delen. Ze moet de misdaden van de elite aan de kaak stellen, de verantwoordelijken identificeren, hen voor internationale rechtbanken aanklagen en hun overmatige macht en hun schadelijke invloed beperken. Ze zal het ingrijpen van de lobby´s moeten verhinderen, vooral door de bestrijding van de corruptie van staatsambtenaren en medewerkers van de informatie-industrie en door het bevriezen van kapitaal dat gebruikt werd om de maatschappelijke orde te destabiliseren. De hele pandemie-kwestie is voor de Great Reset van beslissende betekenis, en we moeten de laatste bestrijden. Ik denk dat dit moment het meest toepasselijk is om een beweging van het volk te creëren, die oproept tot een antiglobalistische alliantie van katholieken, christenen en mensen van goede wil. Dit is het eerste appèl in deze zin dat ik doe.

  …Wanneer de aanval globaal is, moet de verdediging ook globaal zijn.”

  Op “The Gateway Pundit” kan de volledige video van aartsbisschop Viganò bekeken worden.

  Bron:
  unser-mitteleuropa.com

  Vertaald uit het Duits door:
  E.J. Bron
  (www.ejbron.wordpress.com)  0 reacties :

  Een reactie posten