Ze hebben niet het goede met ons voor…

Datum:
 • zaterdag 30 oktober 2021
 • in
 • Categorie: , ,
 • Het rapport werd onbedoeld gepubliceerd door de Britse regering,.....

   
  Ze hebben niet het goede met ons voor…

  (Door: “Elise Nijmegen”)

  Onderstaand artikel laat weer eens zien hoe regeringen denken over de bevolking, iets dat we ook terugzien in de onmenselijke en niet onderbouwde maatregelen. Een verwijderd overheidsrapport, opgesteld door het “Behavioural Insights Team” (BIT), waarin wordt onderzocht hoe het publiek zijn gedrag kan veranderen om de nieuwe “groene economie” te accepteren, onthult hoe Covid-19-beperkingen een bevolking hebben gecreëerd met een “diepe eerbied” voor “autoriteit” en een “krachtige neiging om zich te conformeren”. Het rapport werd onbedoeld gepubliceerd door de Britse regering, voordat het haastig werd verwijderd, maar talrijke journalisten konden de inhoud ervan achterhalen.

  Het document onderzocht hoe gedragstherapie als wapen gebruikt kan worden om de bevolking te “duwen” om maatregelen te ondersteunen en gedrag over te nemen zonder dat ze expliciet weet dat ze wordt gemanipuleerd. Uit het onderzoek bleek dat dezelfde technieken die de regering gebruikte om mensen te dwingen de lockdown te accepteren (leugens, dwang en bedrog), kunnen worden gebruikt om hen hun levensstijl te laten veranderen in naam van het voorkomen van klimaatverandering.
  (summit.news)

  Martin Kulldorff, hoogleraar geneeskunde aan de Harvard Uiversity, zegt dat kinderen zich niet zouden moeten laten vaccineren. Als kinderen ermee besmet raken, is het net als een verkoudheid, maar het vormt geen grote bedreiging. Covid-19 is geen grote risicofactor voor kinderen. Als je een kind bent, zelfs als je geen Covid hebt gehad, is het risico op ernstige ziekte of overlijden minuscuul… Het is dus helemaal niet duidelijk dat de voordelen van de Covid-19-injecties opwegen tegen de risico’s voor kinderen.
  (theepochtimes.com)

  Onderstaand artikel leert ons dat de FDA medische genocide uitvoert op onschuldige kinderen, het “vaccin” laat de ziekenhuizen overstromen met nieuwe patiënten… We weten ondertussen dat “volledig gevaccineerde” patiënten het immunodeficiëntiesyndroom of AIDS ontwikkelen, “huidige schattingen tonen aan dat mensen die op mRNA gebaseerde Covid-vaccins (Moderna en Pfizer) hebben genomen, elke week ongeveer 5% van hun aangeboren immuun functie verliezen. Na ongeveer 20 weken worden ze gekarakteriseerd als “AIDS-patiënten” die weinig tot geen functionerende immuniteit hebben tegen in-the-wild pathogenen zoals verkoudheid en griepvirussen. Deze feiten kunnen niet langer verborgen worden gehouden en steeds meer invloedrijke mensen staan op tegen dit onmenselijke medische experiment op de mensheid.  

  Maar het meest gruwelijke van alles is dat de autoriteiten en de FDA nog steeds proberen de vaccins aan onschuldige kinderen van 5 tot 11 jaar te geven. Het is gewoonweg tirannie, aangezien kinderen een sterftecijfer van NUL hebben, ze beschadigen alleen hun kwetsbare organen. “Dit betekent dat de FDA-leden,  zo vertelt het artikel, door dit dodelijke vaccin voor kinderen goed te keuren, medische genocide plegen op onschuldige kinderen op een schaal die de medische experimentendokter Josef Mengele van het Derde Rijk zelfs niet had kunnen vermoeden”.
  (thetruedefender.com)

  De staat zegt: de vaccinatie is goed voor u… Ondertussen gaan er miljoenen mensen dood of worden er ziek van, maar daar mag niet over gesproken worden. Naar mijn mening; het breekt je immuunsysteem af en je krijgt er nanotechnologie en parasieten voor terug… Onderstaand bericht leert ons dat onschuldige goed gelovende, niet-wetende, gevaccineerde mensen 450% meer kans hebben om het verkoudheids-virus Covid-19 te krijgen… Dus ja, het lijkt mij weer duidelijk, we worden bedrogen door de regering, ze liegen tegen ons, melken ons uit, en ze geven geen… om onze gezondheid en dat is voor velen misschien een realiteitscheck maar wel de waarheid.
  (herstelderepubliek.wordpress.com)

  In onderstaande video vindt u informatie die u misschien nog meer op weg helpt om de waarheid te zien die door de staat en de media wordt achtergehouden, onder andere over het alarmerende aantal baby’s dat slechts enkele dagen na de geboorte sterft. En ze sterven allemaal aan hetzelfde; longbloedingen. De gemene deler bij alle sterfgevallen is dat de moeders van de baby’s allemaal “gevaccineerd” zijn!!!!
  (stewpeters.podbean.com)

  Dus ja, hoever laten we het nog komen, we weten nu uit andere landen, ondanks dat Hugo de ingrediënten gauw even tot staatsgeheim heeft verklaard, dat de vaccinaties niet goed voor u zijn. Dat er mensen aan dood gaan en nog veel meer mensen er ziek van worden. Dat het je immuunsysteem verzwakt en niet versterkt en dat de media en de politiek, op enkelen na, corrupt zijn.

  Hoe ziet u de toekomst? Wat wilt u voor uw kinderen? Dat wat de politiek wil? Of wilt u vrijheid? Menselijkheid? Empathie? Een maatschappij, waarin men elkaar nog iets gunt en waar geen satanisme en/of pedofilie wordt getolereerd? En wat wilt u daarvoor doen? Zoek contact met andere mensen die zien dat het plan van de regering een wereldwijd totalitaire regime is en samen kunnen we vreedzaam maar standvastig het tij keren.

  Door:
  “Elise Nijmegen”
  (voor www.ejbron.wordpress.com
  )

  0 reacties :

  Een reactie posten