Waarom zouden onze regeringen de economie willen ruïneren?

Datum:
 • donderdag 21 oktober 2021
 • in
 • Categorie: , ,
 •  Waarom zouden onze regeringen hele delen van onze economie in het verderf storten? Wie profiteert van dit alles? Is er een ander beeld dan de eenvoudige verrijking van sommigen ten koste van anderen?


  20-10-2021

  In economische termen bezitten drie groepen reeds alles.

  In de praktijk leggen Blackrock, Vanguard en State Street hun keuzes op aan regeringen met het oog op maximale winst, meldt The Expose. De volgende video over Blackrock vat hun modus operandi perfect samen.

  Het uiteindelijke doel van de veranderingen die “omwille van” de pandemie worden doorgevoerd, is alles “live” te kunnen beslissen en controleren.

  De pandemie dient als voorwendsel voor een volledige omvorming van het monetaire systeem ten voordele van particuliere belangen die de nationale en internationale overheidsinstellingen in een wurggreep houden.

  De in financiën gespecialiseerde journalist Ernst Wolff stelt in een briljante synthese het gebruik van het coronavirus aan de kaak, evenals de poging om een overgang te forceren naar de vierde industriële revolutie die door het Economisch Wereldforum in Davos wordt gepredikt. De directe en geautomatiseerde controle van de bevolking op elke plaats en op elk moment kan alleen worden bereikt met een digitale centrale munt, die de sanctionering van individuen mogelijk maakt.

  John Titus en Catherine Austin Fitts hebben de hele financiële manoeuvre om deze verschuiving naar directe controle te maken gedetailleerd in kaart gebracht, te beginnen met de beslissingen die genomen zijn op de bijeenkomst van de centrale banken in Jackson Hole op 22 augustus 2019, zes maanden voor de pandemie.

  In anderhalve minuut bevestigt Agustin Carstens, president van de International Bank of Settlements (in Basel), dat het verschil tussen digitaal centralebankgeld en contant geld is dat je bij elke transactie weet wie wat met je geld doet en dat je de regels kunt bepalen voor het gebruik van het geld…


  Om een eenvoudig voorbeeld te geven: het zou u heel goed verboden kunnen worden om biefstuk met friet te kopen als u net cholesterolmedicijnen hebt gekocht. Ze zouden ook uw rekening voor veertien dagen kunnen sluiten als u zich niet aan de quarantaine heeft gehouden, of u verbieden benzine in uw auto te gooien om uw koolstofvoetafdruk te verkleinen. Dergelijke maatregelen zijn al besproken, kijk maar naar wat de Bank of England zegt.

   

  Dat filmpje over Blackrock heb ik al eens eerder geplaatst en die van Ernst Wolff ook. Maar de globalistische elite die ons in eeuwigdurende slavernij wil voeren herhaalt dezelfde boodschap vele honderden malen per dag op honderden nieuwsmedia over de hele wereld.


  Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

  Telegram: t.me/dissidenteen
  0 reacties :

  Een reactie posten