Schokkende cijfers Public Health England: Totaal falen immuunsystemen alle 30+ vaxxers in maart 2022

Datum:
 • zaterdag 16 oktober 2021
 • in
 • Categorie: ,
 • 40+ vaxxers verloren nu al 40% van hun immuunsysteem   Schokkende cijfers Public Health England: Totaal falen immuunsystemen alle 30+ vaxxers in maart 2022

  De gevreesde afkorting voor een verwoest immuunsysteem: AIDS.

  —————————————————————————————————————————————–

  40+ vaxxers verloren nu al 40% van hun immuunsysteem – Iedere week worden vaxxers gemiddeld 5% zwakker – Vaxxers tot 30 jaar hebben nog 44 weken totdat ook hun afweer ‘100% gedegradeerd’ is – Zoals we al voorspelden: mensen worden opzettelijk weerloos en daardoor permanent verslaafd gemaakt aan boostershots en alle andere ‘vaccinaties’ die nog op stapel staan

  ——————————————————————————

  Het meest recente Covid-19 rapport van Public Health England (PHE) laat schokkende cijfers zien. De immuunsystemen van volledig gevaccineerden tussen 40 en 70 jaar oud werken nu al 40% minder goed dan die van ongevaccineerden. Iedere week verliezen vaxxers tussen de 2,7% tot 8,7% van hun immuunsysteem. Als dit doorzet, dan hebben 30 tot 50 jarige vaxxers rond kerstmis geen functionerende afweer meer. Tevens zijn ALLE 30-plus vaxxers hun volledige immuuncapaciteiten (tegen virussen en bepaalde soorten kanker) dan over 6 maanden, dus in maart 2022, kwijtgeraakt. We voorspelden het al: dit is HET ideale verdienmodel voor Big Pharma. Vernietig de natuurlijke immuniteit van mensen, en vervang deze door een levenslang abonnement op je eigen duur betaalde injecties.

  De tabellen laten voor de jongere groepen (12-18 en 18-29) nog wel een versterkt immuunsysteem zien, maar dat komt omdat de Pfizer ‘vaccinaties’ bij hen veel later zijn begonnen. In tal van wetenschappelijke studies is reeds vastgesteld dat die vermeende effectiviteit in een periode van slechts 2 tot 6 maanden begint te verdwijnen.

  Bij de oudere leeftijdsgroepen blijkt nu dat dit immuno-aftakelingsproces NIET stopt bij ‘nul’, maar doorgaat, en dus volledig de andere kant opslaat. De tabel van week 36 tot 39 laat overigens zien dat de immuunsystemen van 18 tot 29 jarigen Engelsen inmiddels ook aan het afnemen zijn (-4,3% per week. PHE voorspelt dat hun immuunsystemen ‘pas’ over 44 weken 100% gedegradeerd zullen zijn en totaal zullen falen:).

  De gevreesde afkorting voor een verwoest immuunsysteem: AIDS

  De boostershots die in diverse landen reeds of binnenkort worden gegeven (o.a. Israël, Groot Brittannië, Canada, VS, Duitsland, Frankrijk), en daarom ongetwijfeld ook in Nederland zullen komen (de EU heeft er immers voor iedere inwoner al 6 besteld), zullen de slow-motion verwoesting van het immuunsysteem hoogstwaarschijnlijk alleen maar versnellen.

  Er bestaat al tientallen jaren een gevreesde term voor een vernietigd immuunsysteem: Acquired Immunodeficiency Syndrome – AIDS (1). ‘Gelukkig’ voor de vaxxers hebben de farmaproducenten daar al de nodige (kostbare) ‘vaccins’ voor ontwikkeld…

  De enige hoop die de vaxxers nog kunnen hebben is dat hun immuunsystemen op één of andere wijze vanzelf weer herstellen. Zeker met het oog op de extreem strenge winter en zware griepgolf die worden verwacht zullen ze dat wonder heel hard nodig hebben.

  Wat ben ik toch een wappie dat ik vorig jaar besloot om de kletspraat van ’s werelds bekendste softwareverkoper (Bill Gates), met in ons eigen land een hem hersenloos nablatende personeelsmanager en basisschoolleraar met allebei eveneens nul wetenschappelijke achtergrond, te negeren, en goed te luisteren naar experts zoals de Nederlandse hoogleraar (em.) experimentele immunologie Pierre Capel, die van meet af aan haarfijn uitlegde wat er zou kunnen gaan gebeuren wat er nu daadwerkelijk aan het gebeuren is.

   

  Xander

  (1) Hal Turner Radio Show


  0 reacties :

  Een reactie posten