Ministerie van VWS haat wetenschap - Erik van der Horst, Pepijn van Houwelingen en Ralf Dekker

Datum:
  • zaterdag 2 oktober 2021
  • in
  • Categorie: , ,
  •  Tweede Kamerlid Pepijn van Houwelingen schijft regelmatig aan bij Café Weltschmerz om te praten over de chaos bij het ministerie van Hugo de Jonge.




    2-10-2021




    Aanleiding van dit terugkerende rendez-vous was de 600 miljoen euro die het ministerie van VWS drie maanden geleden 'kwijtraakte'. Van Houwelingen deed daar destijds vernietigend verslag van in de Kamer en vervolgens, enkele dagen later, samen met Baudet bij Café Weltschmerz.

    https://cafeweltschmerz.nl/videos/e60... In het tweede gesprek, wat anderhalve maand later plaatsvond, toonde Van Houwelingen aan dat De Jonge en zijn ministerie het verdommen om antwoord te geven op vragen. t.a.v. die zoekgeraakte 600 miljoen euro, alsmede op vragen over de 3 miljard euro die via schimmige aanbestedingen zijn weggesluisd naar minstens even schimmige bedrijven. https://cafeweltschmerz.nl/videos/vws... In dit derde gesprek met Erik van der Horst geven Van Houwelingen en Dekker inzage in de wegkijkstrategie van het kabinet. Er wordt enkel geluisterd naar de 'experts' die de regering zelf benoemd heeft; alle inbreng van andere deskundigen wordt steevast van de hand gewezen. Het ministerie van VWS heeft een hekel aan wetenschap, zo blijkt. Alleen de eigen waarheid mag overeind blijven. Kennis, data en ervaringen die de ingeslagen weg zouden kunnen belemmeren, zijn niet welkom. --- Deze video is geproduceerd door Café Weltschmerz. Café Weltschmerz gelooft in de kracht van het gesprek en zendt interviews uit over actuele maatschappelijke thema's. Wij bieden een hoogwaardig alternatief voor de mainstream media. Café Weltschmerz is onafhankelijk en niet verbonden aan politieke, religieuze of commerciële partijen. Waardeer je onze video's? Help ons een in de strijd naar een eerlijker Nederland, vrij van censuur en Steun Café Weltschmerz. https://steun.cafeweltschmerz.nl/ Wil je onze nieuwsbrief ontvangen in je mailbox? https://cafeweltschmerz.nl/nieuwsbrief/ Wil je op de hoogte worden gebracht van onze nieuwe video's? Klik hierboven dan op Abonneren!



    Cafe Weltschmerz

    0 reacties :

    Een reactie posten