Hoger beroep tegen uitspraak over coronapas: ‘Het moet echt afgelopen zijn met die ‘fact-free’ politiek en media’

Datum:
 • dinsdag 26 oktober 2021
 • in
 • Categorie: ,
 • Het kabinet beraadt zich op aanvullende maatregelen om de ‘oplaaiende uitbraak’ van het coronavirus een halt toe te roepen. Coronaminister Hugo de Jonge zei dat de ziekenhuisopnames harder stijgen en eerder dan verwacht.


  26 oktober 2021 


  Hij vindt dat ‘de epidemie in toenemende mate een epidemie is geworden van niet-gevaccineerde mensen die ook elkaar onderling het meest besmetten, zelf het grootste risico lopen op besmetting, zelf het grootste risico zijn op een besmetting van anderen en zelf het grootste risico lopen op ziekenhuisopname’.

  “Als je dat op je in laat werken, zul je je daartoe moeten verhouden,” aldus De Jonge.

  Tegen zoveel domheid en onwetendheid is niemand opgewassen

  Naar aanleiding van deze uitspraken van de minister schrijft advocaat Bart Maes op social media: “Ik heb zojuist kennis genomen van de immens trieste berichtgeving in de media en vanwege de overheid waarbij nog steeds wordt uitgegaan van totaal foutieve aannames om de ongevaccineerden maar als zondebok voor falend beleid te kunnen blijven wegzetten.”

  “Geen enkele journalist van de reguliere media lijkt ook maar enigszins geïnteresseerd in de onderliggende correcte actuele data,” verzucht Maes. “Tegen zoveel domheid en onwetendheid is niemand opgewassen.”

  Aangifte tegen de zwaarste uitingen van discriminatie

  Hij kondigt aan dat het hoger beroep tegen de uitspraak van de rechtbank over de coronapas definitief doorgaat. “De voorbereidingen daarvoor zijn in volle gang. Tevens wordt er aangifte gedaan tegen de zwaarste uitingen van discriminatie die zijn gedaan.”

  “En daar zal de ‘battle of the science’ deze keer wél volop gevoerd worden,” benadrukt de advocaat. “Het moet echt afgelopen zijn met die ‘fact-free’ politiek en media. Zoveel leugens had ik in mijn stoutste dromen niet kunnen bevroeden. Maar ik zal er niet voor buigen. Nooit.”  0 reacties :

  Een reactie posten