Arts-microbioloog Red Team: ‘Steeds meer gevaccineerden in het ziekenhuis’ (77,8% deze maand)

Datum:
 • donderdag 14 oktober 2021
 • in
 • Categorie: , ,
 • Het RIVM meldde dat de prognoses voor het najaar minder goed zijn dan gedacht. Het instituut had het over 5000 IC-opnames en 22.000 ziekenhuisopnames. “Die aantallen kunnen gebeuren,” zei beddenbaas Ernst Kuipers woensdag bij Jinek. Hij voegde toe dat ze niet allemaal tegelijkertijd in het ziekenhuis liggen, maar dat er wel een kans is dat ze er op enig moment komen.


   14 oktober 2021 


  Kuipers zei dat de coronapas moet blijven. “Met het grote aantal mensen dat nog steeds bevattelijk is, is het verstandig om die code nu even vast te houden.” Tot april of mei bijvoorbeeld, zei hij. “Als nu alsnog veel meer mensen zeggen: wij laten ons vaccineren, dan kom je in een andere situatie.”

  Daar komen ongelukken van

  Hij krijgt kritiek van arts-microbioloog Bert Mulder van het Red Team, een groep onafhankelijke experts. “Een MDL-arts over vaccineren, daar komen ongelukken van. Geen enkel besef van het echte probleem dat onderschatting en afname effectiviteit vaccins heet en framen dat covidpatiënten kankerpatiënten verdringen,” schrijft Mulder op Twitter.

  De arts wijst er verder op dat steeds meer gevaccineerden in het ziekenhuis belanden. Hij voegt daar meteen aan toe dat het nog wel gaat om lage aantallen.

  In augustus was het aandeel volledig gevaccineerden bij covidopnames in het Nijmeegse Canisius-Wilhelmina Ziekenhuis, waar Mulder werkt, 29,6 procent. In september steeg het aandeel naar 38,9 procent en deze maand is het al 77,8 procent.

  Vraagtekens bij het vaccinatiebeleid

  Eerder dit jaar schreef Mulder samen met CWZ-arts Jona Walk in het blad Medisch Contact dat het vaccineren van kinderen en jonge, gezonde mensen tegen corona weinig oplevert. Groepsimmuniteit is namelijk onhaalbaar, het coronavirus zal niet meer verdwijnen en in steeds nieuwe varianten opduiken, aldus de artsen.

  Ze plaatsen daarmee vraagtekens bij het beleid van het kabinet en het RIVM om de hele bevolking te vaccineren om terug te keren naar ‘normaal’.

  5 reacties :

  Verontruste zei

  Die kuipers is een mediageile bok, maar bij zo'n stuk onbenul als jinek geilen er twee.
  Aan die prikken wordt goed verdient en zolang er nog ongemodificeerden zijn kunnen ze het slaven mechanisme (5G) niet gebruiken. Er zullen dan nog steeds mensen zijn die vragen stellen.

  Anoniem zei

  Het RIVM, ook zo'n onbetrouwbaar overheidsorgaan laat ons weten via het ook zo onbetrouwbare NU.NL dat het overgrote deel van de opgenomen Corona slachtoffers ONgevaccineerd zijn: https://www.msn.com/nl-nl/nieuws/Binnenland/vier-op-de-vijf-recent-opgenomen-coronapati%C3%ABnten-op-de-ic-zijn-niet-gevaccineerd/ar-AAPwwDd?ocid=msedgntp4
  NU.NL is het meest schofterige nepnieuws verspreidende Nederlandse (overheids)orgaan.

  Anoniem zei

  Niet alleen het Overheidsorganen RIVM, maar ook het CBS is absoluut onbetrouwbaar. Ze hebben het over koopkrachtstijging van de laatste jaren, maar het CBS, ook een Overheidsorgaan weet te melden dat de koopkracht fors gedaald is. https://www.bndestem.nl/binnenland/nog-nooit-zoveel-jaren-koopkrachtdaling-achter-elkaar~abe900de/?referrer=https%3A%2F%2Fwww.bing.com%2F
  Precies zo met de gepensioneerden die er geen Euro bijkrijgen terwijl de diverse Overheden belastingverhoging op verhoging stapelen. Hollands Kroon is er ook zo'n "fraai" voorbeeld van.
  Kortom, waar vroeger de Overheid vertrouwd werd is het tegenwoordig een zeer onbetrouwbaar zooitje. Wat wil je ook met een stel leugenachtige Psychopaten aan het roer.

  Verontruste zei

  Nog een verhaal over prikken van kinderen uit Israël
  https://live.childrenshealthdefense.org/shows/the-jerusalem-report

  Anoniem zei

  Kuipers zal met het ophitsende en misleidende gedrag van hem een aardig centje overhouden aan zijn misleiding.
  Mensen moeten zich ook eens afvragen hoe het kan dit er na het uitbreken van de zogenaamde pandemie ineens verschillende zogenaamde vaccins waren. Het is nog nooit voorgekomen dat er in zo'n korte tijd een ongevaarlijk middel tegen welke ziekte dan ook op de markt kwam. Normaal vergt het jaren van onderzoek en testen, maar nu waren de middelen er al na een paar maanden.
  En het dan ook nog verplicht stellen is helemaal krankzinnig. De rampspoed zal na een tijdje wel komen al zullen de Overheden en de corrupte artsen er alles aan doen om de schuld bij de ongevaccineerden te leggen. Hoezo? na de 2 prikken waren de mensen toch immuun? Ook daar is niets van gebleken.

  Een reactie posten