Israëlische TV: 90% nieuwe Covid gevallen bij 60-plussers volledig gevaccineerd

Datum:
 • zaterdag 25 september 2021
 • in
 • Categorie: , ,
 • Berekening in VS: Voor 1 ‘gered’ leven worden er door de ‘vaccins’ minimaal 9 gedood 
   Israëlische TV: 90% nieuwe Covid gevallen bij 60-plussers volledig gevaccineerd

  —————————————————————————————————————————————–

  Erkend door Israëlische media: ‘Ongevaccineerden hebben net zoveel kans om ziek te worden als gevaccineerden’ – Berekening in VS: Voor 1 ‘gered’ leven worden er door de ‘vaccins’ minimaal 9 gedood – Monsterlijk verdienmodel: Pharma producenten vervangen uw natuurlijke immuniteit door permanente verslaving aan ‘vaccinaties’

  ——————————————————————————–

  De Israëlische media kunnen er niet meer omheen, en worden door de feiten gedwongen de ongemakkelijke harde waarheid te brengen. Maandenlang werd – net als nog steeds in Nederland gebeurt – bij hoog en bij laag beweerd dat het (Pfizer) vaccin mensen zo goed beschermt, en de Delta variant vooral ongevaccineerden zou treffen. De realiteit blijkt exact omgekeerd. Kann News berichtte dat op één dag 250 van de 279 nieuwe Covid gevallen bij 60-plussers volledig gevaccineerd zijn. De andere 29 zijn ongevaccineerd of slechts één keer geprikt.

  Voor heel Israël is het percentage gevaccineerden 94%. ‘Dit betekent dat het niet uitmaakt of je gevaccineerd bent,‘ legt de presentator uit. ‘Je hebt evenveel kans om ziek te worden.’ Maar de ongevaccineerden hebben tenminste één groot voordeel: zij lopen geen risico om op de enorme lijst met ernstige bijwerkingen en doden te belanden, en houden hun natuurlijke immuniteit tegen andere virussen en ziekten intact.

  ‘Het maakt niet uit of je gevaccineerd bent’

  De twee Pfizer shots werken nu al niet meer in de oudere bevolking, en daarom krijgt die nu een derde (booster)shot. Hoelang die gaat ‘werken’ – als dat al gebeurt – is echter volstrekt onbekend. Overigens neemt de vermeende ‘vaccin effectiviteit’ ook onder de jongeren bevolking aanzienlijk af. De reporter wijst tevens op recente erkenning van de Amerikaanse CDC dat de virale lading in vaxxers NIET LAGER is dan in ongevaccineerden.

  ‘Simpel gezegd: gevaccineerde mensen die worden besmet kunnen de ziekte exact zo overbrengen als ongevaccineerden. Gebaseerd op deze data is het een beetje vreemd dat gevaccineerden die aan een geverifieerde (‘besmette’) persoon zijn blootgesteld worden gevrijwaard van quarantaine of een test. Deze kwestie is in het verleden al besproken, maar ging van tafel omdat men de algemene motivatie om gevaccineerd te worden niet wilde verlagen.’

  Natuurlijk moest de zender ondanks deze ontluisterende cijfers wel ‘positief’ eindigen door te beweren dat iedereen zich toch maar moet laat prikken, omdat je daarmee ‘beschermd bent tegen ernstige sterfte.’ (1)

  ‘Voor ieder leven dat het vaccin zou ‘redden’ sterven er minimaal NEGEN’

  Maar ook dat is hoogstwaarschijnlijk bedrog. De Amerikaanse topeconoom Martin Armstrong plaatste een op de officiële CDC statistieken gebaseerde berekening op zijn site, waaruit naar voren komt dat voor ieder leven dat door het ‘vaccin’ gered zou worden, er NEGEN sterven:

  ‘Het aantal mensen dat gevaccineerd moet worden is 142 voor Pfizer en 88 voor Moderna. Voor Pfizer moet je 117 mensen vaccineren om één Covid geval te voorkomen. De huidige overlevingskans voor Covid is 99,86%, dus ongeveer 1 dode per 1000 gevallen. De NNV om één Covid dode te voorkomen is dus 117.000.’

  ‘In de eerste 6 maanden van 2021 werden in de VS 134 miljoen mensen volledig gevaccineerd. VAERS registreerde 10.335 vaccindoden in die tijd, ongeveer 56 per dag. Van VAERS is bewezen dat ze de aantallen onderrapporteren, maar laten we dit gebruiken als een zeer ruwe schatting: 134 miljoen / 10.355 = 12.940, dus één dode per 12.940 Covid vaccinaties.’

  ‘Dus als je 117.000 mensen moet vaccineren om één Covid dode te voorkomen, dan zullen 117.000 / 12.940 = 9,04 mensen gestorven zijn door het vaccin. Dit is waarschijnlijk aan de lage kant, en bevat niet al die niet-dodelijke bijwerkingen, en ook niet de niet-dodelijke gevolgen van Covid.’ (2)

  Big Pharma vervangt uw natuurlijke immuniteit door een permanente verslaving aan ‘vaccinaties’

  Weet u nog, pro-vaxxer? Het vaccin zou ‘redding’ brengen. ‘We pas weer terug naar normaal als er een vaccin is.’ Toen werden het twee shots, maar we gingen NIET terug naar normaal (en gaan dat gezien de Apartheid die morgen van kracht wordt NOOIT meer, tenminste niet onder de huidige leiders). Onafhankelijke wetenschappers, experts en vrije media probeerden u te waarschuwen, maar u lachte hen weg als ‘wappie complotdenkers’.

  Die blijken nu echter ook in dit opzicht dubbel en dwars gelijk te hebben gekregen. In top vaccinatieland heeft het Pfizer vaccin, tevens het meest gebruikte in Nederland, al na luttele maanden zijn (veronderstelde) werking verloren. Overigens werd al zeer kort na de start van de injecteringscampagne een gigantische afname van de effectiviteit naar slechts 39% geconstateerd, wat in ieder ander jaar onmiddellijk tot een volledige stop zou leiden. Maar niet in Israël, noch in Nederland of ieder ander land. Daar zette men de bevolking juist onder steeds grotere druk dit hoogst omstreden middel toch te nemen.

  Minister De Jonge moet dat op voorhand hebben geweten, want hij kocht maanden geleden al shot nr. 3 en 4, en Canada bestelde onlangs voor de komende 3 jaar maar liefst 8 extra shots voor iedere inwoner. Kortom: het vaccinabonnement zoals wij dat in het voorjaar van 2020 voorspelden, is een feit. En het is ook een feit dat hiermee ontegenzeggelijk is bewezen dat het in het geheel niet om uw gezondheid gaat, maar om het injecteren ZELF.

  De minst kwaadaardige reden hiervoor is dat de Covid-19 injecties ontworpen zijn om stapsgewijs uw immuunsysteem te verwoesten. Dat komt neer op het allergrootste, meest monsterlijke en ronduit antihumane verdienmodel ooit: de pharma producenten willen natuurlijke immuniteit volledig vervangen door een permanente verslaving aan ‘vaccinaties’. Immers: als u niet iedere keer een boostershot neemt, zal uw natuurlijke immuunsysteem volledig in elkaar storten, waardoor u hoogstwaarschijnlijk een gruwelijke dood zult sterven.

  De miljarden – beter gezegd: de biljoenen – dollars en euro’s zullen generaties lang de kassen van Big Pharma tot de rand toe vullen. Ongetwijfeld zullen de politici die deze injecties hebben goedgekeurd en nu met steeds harde middelen afdwingen daar de nodige graantjes van meepikken. Om hun eigen gezondheid wèl te beschermen zullen ze zich zelf vermoedelijk enkel met onschuldige zoutoplossingen laten inspuiten, net zoals de Duitse politiek tijdens de Mexicaanse grieppandemie in 2009 bleek te hebben gedaan.

   

  Xander


  (1) Hal Turner
  (2) Armstrong Economics

  0 reacties :

  Een reactie posten