Indiase deelstaat met 241 miljoen inwoners (6% ingeënt) Covid-vrij verklaard dankzij Ivermectine

Datum:
 • maandag 20 september 2021
 • in
 • Categorie: ,
 • Middel zó effectief, dat Nederland, de VS en Australië het hebben verboden – ICC artikel 7 punt 2b: Onthouden van medicijnen = misdaad tegen menselijkheid


  Indiase deelstaat met 241 miljoen inwoners (6% ingeënt) Covid-vrij verklaard dankzij Ivermectine

  —————————————————————————————————————————————–


  De Indiase deelstaat Uttar Pradesh, waar 241 miljoen mensen wonen (ongeveer de helft van het aantal inwoners van de EU), is officieel Covid-vrij verklaard. Het in medisch-fascistische dictaturen zoals Nederland, Australië en de VS streng verboden Ivermectine heeft Uttar Pradesh, waar slechts 5% van de mensen zijn ingeënt, in no-time verlost van Covid-19. Dat resultaat is wat de Westerse klimaat-vaccinatie globalisten ten koste van alles lijken te willen voorkomen.

  In Uttar Pradesh waren op 10 september nog maar 199 actieve ‘gevallen’ van Covid, en was het aantal positieve getesten gedaald naar minder dan 0,01%. Het herstelpercentage van mensen die ziek zijn geworden, bedroeg 98,7%. (1) De deelstaat besloot als één van de eerste om op grote schaal preventief Ivermectine te gebruiken. Ook hydroxychloroquine (HCQ) wordt ingezet.

  Slechts 5,8% van de bevolking is volledig ‘gevaccineerd’, wat een andere doorslaggevende reden is dat de p(l)andemie voorbij is. Overal ter wereld is immers te zien hoe landen met de hoogste Covid ‘vaccinatie’graad de meeste nieuwe ‘gevallen’, ziekenhuisopnamen en doden hebben.

  Ivermectine vaagt overal Covid weg

  Al in mei/juni 2020 diende een Agra team geleid door dr. Anshul Pareek experimenteel Ivermectine toe aan alle leden van de medici die werden ingezet om (veronderstelde) Covid patiënten te behandelen. Niet één van deze mensen werd ziek, ondanks het feit dat ze dagelijks met tal van ‘gevallen’ in aanraking kwamen. (2)

  In augustus 2020 besloot de regering van Uttar Pradesh ‘artsen te adviseren om Ivermectine 12 mg. te nemen om de impact van de pandemie te beperken. Dit medicijn is zeer effectief in het beschermen tegen Covid-19. Daarom roepen we iedere burger op deze pil in huis te hebben (3 dagen lang 1 tablet per dag voor patiënten in quarantaine, en 1 tablet op de eerste en zevende dag voor de direct betrokkenen).’ (3)

  Ook andere deelstaten, zoals Uttarakhand en Goa, zijn dankzij Ivermectine verlost van Covid. Een staat die wel de dictaten van de medische terreurorganisatie van de VN (de WHO) volgde en het middel op 5 augustus (na het maandenlang toestaan van beperkt gebruik) weer verbood, kampte in augustus echter weer met flinke opleving. (4)

  Middel zó effectief, dat Nederland en Australië het hebben verboden

  Zelfs het Australische parlementslid Craig Kelly prees vorig jaar de minister van de Indiase deelstaat voor het ‘verpletteren van de (corona) golf’ met Ivermectine. ‘Briljant om dit in te zetten als preventief middel’!

  Zo briljant en effectief, dat het totalitaire regime van Australië, dat in niets meer onderdoet voor Noord Korea, het spotgoedkope en al tientallen jaren bewezen veilige middel nu heeft verboden (5), waarschijnlijk mede vanwege de aangetoonde geheime internationale, zeer extreme ‘Impfung muss sein’ afspraken met Pfizer (maar waar de Europese Commissie volgens de officiële European Ombudsman simpelweg weigert inzage in te geven).

  Gezien de uitvoerig bewezen werking van Ivermectine* durft de Australische instantie TGA het echter niet aan om dat feit te bestrijden, en wordt als reden voor het verbod ‘een mogelijk tekort’ gegeven. (Wel, dan geef je toch opdracht om er meer van te maken? Van de experimentele gentherapie injecties waren er ook in ijltempo miljarden geproduceerd.)

  In Nederland staat al sinds vorig jaar een boete van € 150.000,- op het voorschrijven van Ivermectine* aan Covid patiënten. De p(l)andemie, de daaraan verbonden injectiecampagne en de nu daadwerkelijk opgerichte Apartheid-uitsluitingssamenleving moet van het regime Rutte-Kaag-De Jonge en bijna het voltallige ‘parlement’ koste wat het kost worden doorgezet.

  Onthouden van medicijnen = misdaad tegen menselijkheid

  Volgens artikel 7 punt 2b van het Statuut van Rome van het International Criminal Court (ICC) over ‘misdaden tegen de menselijkheid’ valt onder ‘uitroeiing’ ook ‘de doelbewuste aantasting van de levensomstandigheden, inter alia het onthouden van toegang tot voedsel en medicijnen, bedoeld om de vernietiging van een deel van de bevolking te veroorzaken.’ (vet toegevoegd)

  De feiten en bewijzen van de werking van Ivermectine* zijn wereldwijd inmiddels zó overweldigend, dat iedere overheid en instantie die dit middel opzettelijk onthoudt aan de bevolking zich duidelijk schuldig lijkt te maken aan misdaden tegen de menselijkheid, die de veroorzakers en uitvoerders hiervan voor een internationaal oorlogstribunaal kan doen belanden.

  Althans, als dat ICC tenminste niet net als bijna de complete rechterlijke macht onderdeel is geworden van het door-en-door corrupte technocratische communistische fascisme dat het Westen van binnenuit volledig heeft overgenomen.  Xander *

  * Disclaimer: Dit is een verslag, géén medisch advies! Ga nooit zelf experimenteren met medicijnen, en schakel altijd een erkende arts in.

  (1) Hindustan Times
  (2) Indian Express
  (3) The Dialogue
  (4) The Desert Review via The Gateway Pundit
  (5) 21st Century Wire  1 reacties :

  Anoniem zei

  Toch vreemd dat er in Nederland hoge boetes worden gegeven voor artsen die het middel toch voorschrijven tegen Corona ondanks dat het een wettelijk goedgekeurd geneesmiddel is, behalve dan tegen Corona want dan mag het niet.
  Gaat er al een lampje bij u branden?

  Een reactie posten