Gelekte video: topartsen bespreken het opkloppen van covidcijfers om mensen bang te maken

Datum:
  • woensdag 15 september 2021
  • in
  • Categorie:
  •  Er zijn beelden opgedoken van Amerikaanse artsen die bediscussiëren hoe ze de coronacijfers kunnen opkloppen, met als doel dat het volk bang wordt en de coronaprik gaat halen.


    15-9-2021

    Tijdens een Zoom-vergadering bespraken artsen van het New Hanover Regional Medical Center in de staat North Carolina het manipuleren van cijfers over het aantal patiënten om paniek te veroorzaken.

    Eén van de artsen, Mary Rudyk, stelde voor om mensen bang te maken voor ziekenhuizen en vervolgens te zeggen: “Als je je niet laat vaccineren, weet je dat je zult sterven.”

    Heel direct

    Ze dacht daarbij aan het meetellen van patiënten die nog wel in het ziekenhuis liggen, maar inmiddels van de corona-afdeling af zijn. Een andere arts wees erop dat die patiënten ‘hersteld’ zijn. “Ik denk dat dat ook moet worden benadrukt, want als je uit isolatie bent, verdwijn je uit de coronastatistieken, dat klopt,” zei Rudyk.

    Laten we gewoon ‘heel direct’ zijn: als je je niet laat vaccineren, weet je dat je zult sterven, zei ze lachend.

    Monsters

    “Goed voorbeeld van wat er de afgelopen 18 maanden heeft plaatsgevonden,” schrijft Robert Jensen in een reactie op de beelden. “Teleurstellend dat er zoveel monsters zijn die zo houden van macht en probleemloos liegen. Maar het is voorbij nu. Blijf maar manipuleren met je coronapas, we halen de schouders op en lachen je uit.”















    0 reacties :

    Een reactie posten