Corruptie, corruptie en verder corruptie (deel 2)

Datum:
 • zaterdag 4 september 2021
 • in
 • Categorie: , ,
 • Veel mensen beginnen door te krijgen dat de onzin die uit Davos komt niet bedoeld is om het leven van de mensen te verbeteren, ......

     Corruptie, corruptie en verder corruptie (deel 2)


  (Door: “Henk der Niederländer”)

  (Lees hier deel 1 van “Corruptie, corruptie en verder corruptie”)

  Om even terug te komen op Schwab. Vergis je niet in deze rat, want het enige waar hij naar op zoek is, is macht, samen met zijn “vrienden Rockefeller, Gates, Bezos, Soros en nog een hoop van die louche knakkers die samen hele regeringen feitelijk opgekocht hebben tegelijk met het voornaamste (in hun ogen) deel van de geschreven media. Om die media zo ver te krijgen werden miljarden uitgegeven, en zoals blijkt schrijven die dus tegenwoordig hoofdzakelijk de juiste verhalen om de wereld in een communistische dictatuur te veranderen, en wat niet geschreven wordt, is in bijna alle gevallen het bewust weglaten van bepaalde feiten, meningen en items. 

  Uit hun oogpunt gezien zijn de investeringen niet slecht besteed, maar ondertussen beginnen er flinke barsten te komen in de narratieven die voorgeschoteld worden en wordt steeds duidelijker dat de hele shit die uit Davos komt een grote hype is. Veel mensen beginnen door te krijgen dat de onzin die uit Davos komt niet bedoeld is om het leven van de mensen te verbeteren, maar om de kleine zogenaamde selecte groep aan een totalitaire macht te helpen en zo een totale controle op de mensheid uit te kunnen oefenen. 

  Het gaat niet hard, maar steeds meer mensen gaan zich meer en meer informeren naar de achtergronden van de corona-hype, de klimaatleugens en met name de Woke-beweging, die ook niet meer doet dan achter de agenda van Schwab aan lopen, evenals de criminelen van de BLM-beweging, die ook al langzaamaan wat barsten begint te vertonen. Het gaat niet echt hard, maar wel gestaag. 

  Nu even naar de opzet kijken van hetgeen Schwab met zijn maatjes opgezet hebben. In de eerste plaats hebben we dus de multimiljardairs, die er alles aan zullen doen om te proberen de touwtjes in handen te krijgen, maar omdat ze te ver van de reële wereld af staan, kunnen ze de bevolking niet direct bereiken en hebben ze dus de regeringsleiders omgekocht en of onder druk gezet, die het hele verhaal als een politiek noodzakelijk kwaad moeten verkopen. Dit is niet iets van de laatste paar jaren, maar speelt al vele decennia en dat kun je terugvinden door eens na te gaan op welke manier en hoe lang de zogenaamde NGO’s gestuurd en betaald worden. Want als je kijkt wat deze zogenaamde NGO’s voor agenda hebben, is het toch heel erg duidelijk dat de agenda van Schwab cs. gevolgd wordt. 

  Maar daar zijn we er niet mee. Ook de lobbygroepen, die tegenwoordig een groot deel van de politiek dicteren, zingen hun deuntje mee. En heel dikwijls eenvoudig betaald uit belasting geld. 

  Als je nagaat dat in de meeste landen de kosten van zo’n lobbygroep gewoon afgetrokken worden van de belasting en dus op de kap van de arbeider terecht komt, die wel een beetje aftrek mag verrekenen, maar zeker niet te veel, want anders komen de grote jongens en hun clubjes te kort. Zo veel is wel duidelijk.

  Verkiezingen!! Zoals Bert al opmerkte, heb ik zelf ook de fout gemaakt dat ik het er over had dat we Rutte gekozen hebben. Een gewoonte die er ingeslopen is, maar dan ook recht gezet dient te worden. Dus bij deze. Dan verkiezingen opnieuw. Verkiezingen worden tegenwoordig zwaar beïnvloed door allerlei clubs; van milieuclubs tot Woke-clubs, LHGBT en de rest van de alfabet-clubs en zo nog wel enkele die door de lezer zelf ingevuld kunnen worden, maar waarvan velen niet zien dat ze gestuurd worden door dezelfde mensen die achter de nieuw communistische agenda staan en deze clubs gebruiken om het gedachtegoed van mensen te ondermijnen. 

  Het zijn niet die meelopers die de straat op gaan om luidkeels te verkondigen dat we milieubewust moeten zijn, of een vent die zich wijf voelt of andersom maar als normaal moeten beschouwen, want dat zijn gewoon de usefull idiots die je te allen tijde op kunt trommelen, en ook een habbekrats toegeworpen kunnen krijgen.

  Het zijn de kopstukken van deze clubs die de zaak sturen en heel dikwijls direct of indirect banden hebben met het WEF van weer dezelfde Schwab en dikwijls dik betaald worden door de zogenaamde filantropische instellingen die weer eigendom zijn van, je gelooft het niet, dezelfde miljardairs 

  Alles samenvattend, blijft er voor ons niet veel meer over dan de mensen rondom ons te blijven informeren willen we niet totaal ondergesneeuwd te worden door alle gekken die niet door hebben dat ze door de superrijken zwaar gemanipuleerd worden met de hulp van een batterij aan massapsychologen. 

  En om even af te sluiten met een knaller wil ik hier graag poneren dat het langzaamaan afgelopen moet zijn met de aanstellers die een probleem hebben met het eenvoudige leven tussen man en vrouw en een enkele homo dan wel lesbo. Het risico is dan wel dat de spam bak van de webmaster vol gaat lopen, maar helaas is daar toch niet veel tegen te doen. 

  Door:
  “Henk der Niederländer”
  (voor 
  www.ejbron.wordpress.com)

  0 reacties :

  Een reactie posten