Bestaat Covid-19 eigenlijk wel?

Datum:
 • woensdag 8 september 2021
 • in
 • Categorie:
 •  Vanmorgen eens enkele vragen voor mezelf opgeschreven wat nou het feitelijke bewijs is dat Covid-19 bestaat of niet bestaat.   Bestaat Covid-19 eigenlijk wel?


  (Door: “Henk der Niederländer”)

  In willekeurige volgorde:  Is aangetoond dat het Covid-19 virus bestaat volgens de Koch-postulaten, ondanks het feit dat er al miljoenen uitgeloofd zijn om het bestaan aan te tonen? Nee dus. Tot nog toe is men niet verder gekomen dan iets wat in een computer geproduceerd is en daar is tot nog toe een groot deel van deze hele hoax op gebaseerd. Wat daarbij zeker niet vergeten mag worden, is het volgende: De besmettingen die gevonden worden, zijn allemaal gevonden via de zogenaamde PCR-test, waarvan intussen al is aangetoond dat die een onbetrouwbaarheid heeft van ca. 95%, die door Christian Drosten (zeg maar de Duitse Van Dissel) werd aangemerkt als het onomstotelijk bewijs dat iemand besmet zou zijn met Covid-19, wat dus niet echt als betrouwbaar gezien mag worden bij vals positieven (negatieven) tot 95%.

  Ondertussen wordt Drosten een van de speerpunten in de zaken die Reiner Fuellmich heeft aangespannen tegen de leugen van de corona-leugen, met het gevolg dat Drosten niet veel meer in de openbaarheid verschijnt, omdat hij wel zal weten dat hij de kop van Jut gaat worden. Hoewel ik niet echt geloof dat Reiner Fuellmich deze zaken kan gaan winnen. Niet omdat hij de zaken niet goed voorbereidt, maar eerder omdat de kans heel erg groot is dat hij te doen krijgt met corrupte rechters, zoals hij zelf al meermaals aangegeven heeft. 

  En corruptie ligt zeker ook bij de rechterlijke macht op de loer als je weet dat alleen Pfizer al $ 53 miljard winst maakte met het zogenaamde vaccin, dat geen vaccin is maar een gentherapie, dus het zal niet moeilijk zijn om meerder miljoenen vrij te maken om de rechters om te kopen dan wel zwaar onder druk te zetten. 

  Wat mij persoonlijk overigens het meest verbaasde, was het volgende. Enige maanden geleden werd corona plotseling gezien als een A-status ziekte gelijk aan Ebola, met een mortualiteit van 50%, aan Mers 34,4%, Pokken 30% en Sars 9,6% mortualiteit. Terwijl bij het zogenaamde corona-virus een mortualiteit van 0,15% bewezen is. Mag ik even opmerken dat bovenstaande illustratie van het RIVM afkomstig is, dat dus ook voor een groot deel onder controle staan van Kill Bill Gates. Maar als je dan als laatste zin leest dat een griepseizoen een mortualiteit heeft van 0,16%, dus hoger dan het zogenaamde corona-virus, dan moet je toch eens op je achterhoofd krabben om hier enig rationeel gedachtegoed bij te ontdekken. 

  Dan de verdere zogenaamde onderzoeken. Ondertussen is mij en velen met mij duidelijk geworden dat de onderzoeken die gedaan worden naar het zogenaamde corona-virus alleen bedoeld zijn om de paniek erin te houden en eventueel te vergroten, want ondanks alle onderzoeken is nog steeds niets gebleken van het bestaan van het zogenaamde Covid-19 virus. 

  Dan hebben we een Klaus Schwab, die deze hele nep-pandemie wel zag als een “great opportunity” om de “Great Reset” door te kunnen drukken. Veel mensen zijn misschien vergeten dat een Bill Gates wist te vertellen dat zijn investering van $10 miljard hem het 20-voudige aan winst op zou gaan leveren, wat zijn naam als filantroop in mijn ogen nou niet bepaald betrouwbaar maakt, maar hem eerder wegzet als een eersteklas oplichter die onder het mom van filantropie gigantische winsten binnen sleept. Hallo Sywert van Lienden, die het CDA wel heel erg dankbaar zal zijn voor het binnen harken samen met zijn maatjes van 100 miljoen aan belastinggeld.

  Ondertussen is me ook wel duidelijk geworden dat een aantal regeringsopportunisten via Klaus Schwab mettertijd aan een heel vet betaalde baan geholpen gaan worden wegens het uitvoeren van de juiste politiek, die ook Schwab geen windeieren gaat leggen en zijn macht in de wereld zal consolideren. En ik schrijf hier niet per ongeluk consolideren, want vergis je niet in de macht die dit varken in de wereld uitoefent. 

  Ondertussen wordt ons verteld dat we op dit moment zo’n 18.000 doden zouden hebben te betreuren in Nederland, maar wat niet verteld wordt, is het feit dat de overgrote meerderheid een of meer onderliggende aandoeningen heeft en dat de mensen die aan alleen corona gestorven zouden zijn niet eens de 300 haalt, waarbij de vraag open blijft of ze niet aan griep (Influenza) overleden zijn, want zoals ik al eerder schreef, is corona nog steeds niet aangetoond. 

  Dan even de vraag hoe men dan wel aan die 18.000 “corona-doden” komt. Dat is heel eenvoudig:  Iemand komt in het ziekenhuis en krijgt eventueel voor of na zijn overlijden een wattenstaaf in zijn neus geboord en daar wordt dan een totaal onbetrouwbare PCR-test mee uitgevoerd, waarvan Kary Mullis, de uitvinder van de PCR-test, zelf zei dat die test helemaal niks kan aantonen wat betreft het hebben van een ziekte, maar alleen als ondersteunend bewijs kan dienen. Dus waar hebben we het hier over. We hebben het hier over een totaal gecorrumpeerd onderzoek van Christian Drosten, dat van een feitelijk ondeugdelijke test plotseling een deugdelijke test maakte. En ziehier de achtergrond van de hele corona-hoax. 

  Duidelijk is in ieder geval dat een kleine groep superrijken de koppen bij elkaar gestoken hebben om met hun geld een groot aantal regeringen om te kopen en op deze manier zelf nog rijker en machtiger te worden dan ze al zijn. En laten we vooral niet vergeten om te kijken waar Elon Musk mee bezig is, want die is al aan het testen hoe ver het kan komen met een in de hersenen geïmplanteerde chip. 

  Door:
  “Henk der Niederländer”
  (voor www.ejbron.wordpress.com)  0 reacties :

  Een reactie posten