Opstand in Australië? Truckers dreigen land compleet plat te leggen totdat tirannieke regering verdwijnt

Datum:
 • dinsdag 24 augustus 2021
 • in
 • Categorie:
 • ‘Alle Covid maatregelen moeten verdwijnen. We onderhandelen niet meer; de regering moet luisteren of ten val worden gebracht’   Posted on 24/08/2021    


  Australië is sinds vorig jaar in een fascistische Covid tirannie veranderd waar zelfs de Noord Koreaanse dictator Kim Jong-un jaloers op zal zijn. Zo mag de overheid in de deelstaat South Australië met geweld binnendringen op ieder stuk land, in ieder gebouw of in ieder voertuig. Verplaatsingen van personen, voertuigen en dieren mogen naar willekeur worden verboden of beperkt. Mensen kunnen gedwongen worden in quarantaine te gaan en/of medische testen en behandelingen te ondergaan. Geüniformeerde agenten hoeven zich niet te identificeren bij het uitvoeren van deze keiharde tirannieke maatregelen. Maar genoeg is genoeg; Australische truckers hebben aangekondigd het land vanaf 31 augustus helemaal plat te gooien, net zolang totdat de regering is afgetreden of ten val is gebracht.

  De regeringen van Australië en Nieuw Zeeland hebben zich met de meest onmenselijke en absurde Covid maatregelen tegen hun eigen onderdanen gekeerd. Bij protesten wordt inmiddels met rubberen kogels op de demonstranten geschoten, als die niet eerst compleet in elkaar zijn getrapt of gearresteerd.

  In Melbourne, dat in de zoveelste harde lockdown werd geduwd, zijn de inwoners nu verplicht DOOR hun mondkapje heen te drinken als ze een alcoholische drank willen consumeren. De Nieuw Zeelandse premier dictator Jacinda Adern zette het hele land eveneens weer in een lockdown nadat er welgeteld één Covid ‘geval’ zou zijn ontdekt, en beval de bevolking zelfs niet meer met elkaar te praten. ‘Blijf alstublieft in uw bubbel.’ (3)

  Truckersstaking kan snel tot totale chaos leiden

  Australische truckers zeggen in videoboodschappen op de alternatieve social media dat de grens is bereikt, en dat ze daarom vanaf 31 augustus massaal in staking gaan. Die dag is gekozen om de bevolking tijd te geven om te hamsteren, want zodra er dagen- of zelfs wekenlang niets meer wordt vervoerd, zullen de winkels en benzinepompen al snel leeg zijn, en zal het ene na het andere bedrijf moeten sluiten omdat er geen bevoorrading meer is.

  De truckers zeggen dat ze behalve door veel collega’s ook door veel militaire veteranen worden gesteund. Onlangs was er al een waarschuwingsactie van tientallen chauffeurs die in een kilometers lange colonne luid toeterend door een deel van Sydney reden.

  ‘Dit gaat nu om overleven’

  Als genoeg truckers hieraan meedoen, kan het – sowieso zwakke – Australische leger bij lange na niet genoeg materieel en manschappen inzetten om de bevoorradingsketens op gang te houden. Dat betekent dat het continent binnen zeer korte tijd in totale chaos zal worden gestort. Zodra miljoenen mensen niets meer te eten en te drinken hebben, zullen ze hoogstwaarschijnlijk in opstand komen en de regering omverwerpen. ‘De federale en statelijke regeringen van Australië zullen het geen twee weken volhouden,’ denkt de Amerikaanse radio host Hal Turner. (2)

  ‘Vergeet het betalen van je rekeningen – dit gaat nu om overleven,’ schrijft Turner. ‘Ze gooien je in de gevangenis? Lekker belangrijk, u zit door dit overheidstuig reeds in een gevangenis, in je eigen huis. Je wordt van school of je studie getrapt? Nou en. Door de onzin die de meeste scholen verkondigen doe je jezelf een groot plezier door niet meer naar hun smerige indoctrinatie te gaan.’

  ‘We onderhandelen niet meer – regering moet luisteren of ten val worden gebracht’

  ‘Het doel van deze Australische groepen is simpel. Een van de organisatoren met wie we spraken zei: ‘Geen mondkapjes meer, geen lockdowns meer, geen gedwongen vaccinaties, geen vaccinpaspoorten, geen beperkingen van normale mensen meer, of anders zal de regering door het eigen volk ten val worden gebracht. We praten niet meer, we onderhandelen niet meer. De regering moet luisteren of in elkaar worden gestort.’ (2)

  Leiden massa protesten in Europa ook hier tot een opstand?

  Ook in Europa lijkt een opstand te broeien. Honderdduizenden Fransen zijn afgelopen weekend opnieuw de straat op gegaan om te demonstreren tegen het tirannieke Covid beleid van despoot Macron, en vooral tegen het discriminerende test- en vaccinatiepaspoort, waardoor ongevaccineerden zelfs niet meer tot supermarkten worden toegelaten.

  In Londen, waar regelmatig demo’s zijn waar eveneens honderdduizenden aan deelnemen, hebben demonstranten vandaag het hoofdkwartier van ITV News en Channel 4 News bezet vanwege de voortdurende stroom angstpropaganda en desinformatie die de media dagelijks verspreiden.

  Steeds meer Europeanen beginnen in de gaten te krijgen dat hun eigen overheden zich tegen hen hebben gekeerd. Bestuurders behartigen niet langer de belangen van de burgers, maar hebben overduidelijk hun knieën gebogen voor een globalistische VN/WHO/WEF/EU/GAVI klimaat-vaccin sekte die in enkele jaren tijd onze samenleving en economie compleet wil afbreken en wil vervangen door een communistische ‘Great Reset’ / Agenda-2030 technodictatuur, waarin we geen enkele vrijheid of zeggenschap meer zullen hebben, zelfs niet over ons eigen lichaam en onze eigen gezondheid.

   

  Xander

  (1) Health Impact News
  (2) Hal Turner Radio Show
  (3) Natural News

  0 reacties :

  Een reactie posten