Onderzoek van de Universiteit van Oxford toont aan dat volledig gevaccineerden superverspreiders zijn

Datum:
  • donderdag 26 augustus 2021
  • in
  • Categorie: ,
  • Onderzoek van de Universiteit van Oxford toont aan dat volledig gevaccineerde gezondheidswerkers 251 keer meer virale infecties bij zich dragen dan ongevaccineerden, wat bewijst dat de Covid-19 prikken een slechte zaak zijn.


    26-8-2021

    Een baanbrekende voorpublicatie van de prestigieuze Oxford University Clinical Research Group, gepubliceerd op 10 augustus in The Lancet, bevat alarmerende bevindingen die verwoestend zijn voor de uitrol van het COVID-vaccin.

    Uit de studie blijkt dat gevaccineerde personen 251 keer meer COVID-19 virale lading in hun neusgaten dragen dan niet-gevaccineerden, schrijft Dr Peter McCullough.

    Terwijl de symptomen van infectie worden getemperd, stelt de prik gevaccineerde personen in staat om ongewoon hoge virale ladingen bij zich te dragen zonder eerst ziek te worden, waardoor ze mogelijk in presymptomatische superverspreiders veranderen.

    Dit fenomeen kan de bron zijn van de schokkende toenames na vaccinatie in zwaar gevaccineerde bevolkingsgroepen wereldwijd.

                                                                                                            Franse professor: gevaccineerden zijn een gevaar voor anderen en moeten in quarantaine

    De auteurs van het artikel, Chau e.a., toonden aan dat vaccinatie op grote schaal faalde en overdracht plaatsvond onder strikt gecontroleerde omstandigheden in een ziekenhuisvergrendeling in Ho Chi Minh City, VietNam.

    De wetenschappers bestudeerden gezondheidswerkers die twee weken lang het ziekenhuis niet mochten verlaten. Uit de gegevens bleek dat volledig gevaccineerde werknemers – ongeveer twee maanden na injectie met het Oxford/AstraZeneca COVID-19-vaccin (AZD1222) – de Delta-variant verwierven, bij zich droegen en vermoedelijk overdroegen op hun gevaccineerde collega’s.

    Zij hebben de Delta-infectie vrijwel zeker ook doorgegeven aan gevoelige niet-gevaccineerde mensen, waaronder hun patiënten. Sequencing van stammen bevestigde dat de werknemers SARS-CoV-2 aan elkaar overdroegen.

    Dit komt overeen met de waarnemingen in de VS van Farinholt en collega’s, en met de opmerkingen van de directeur van de Centers for Disease Control and Prevention, die toegaf dat COVID-19-vaccins er niet in geslaagd zijn de overdracht van SARS-CoV-2 te stoppen.

    Op 11 februari heeft de Wereldgezondheidsorganisatie de doeltreffendheid van het AZD1222-vaccin tegen de ontwikkeling van symptomatische SARS-CoV-2-infectie op 63,09% geraamd. De conclusies van het Chau-paper ondersteunen de waarschuwingen van vooraanstaande medische deskundigen dat de gedeeltelijke, niet-steriliserende immuniteit van de drie beruchte “lekkende” COVID-19-vaccins transport van 251 keer de virale lading van SARS-CoV-2 mogelijk maakt in vergelijking met monsters uit het pre-vaccinatietijdperk in 2020.

    Zo hebben we een belangrijk stukje van de puzzel die verklaart waarom de Delta-uitbraak zo formidabel is – volledig gevaccineerden nemen deel als COVID-19-patiënten en fungeren als krachtige superverspreiders van de infectie.

    Gevaccineerde personen verspreiden geconcentreerde virale explosies in hun gemeenschappen en voeden nieuwe COVID-uitbraken. Gevaccineerde gezondheidswerkers besmetten vrijwel zeker hun collega’s en patiënten en veroorzaken afschuwelijke nevenschade.

    Doorgaan met vaccineren zal dit probleem alleen maar verergeren, vooral onder artsen en verplegend personeel die in de frontlinie werken en kwetsbare patiënten verzorgen.

    Gezondheidsstelsels moeten de vaccinatieplicht onmiddellijk laten vallen, de balans opmaken van COVID-19 herstelde werknemers die robuust immuun zijn voor Delta en de gevolgen overwegen van hun huidige gevaccineerde gezondheidswerkers als potentiële bedreigingen voor risicopatiënten en collega’s.


    Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

    Telegram: t.me/dissidenteen











    1 reacties :

    Anoniem zei

    Er is zoveel smeerlapperij aan de gang in deze wereld dat we ons niet eens kunnen voorstellen hoeveel. De smeerlappen en hun knechten, waaronder talloze politici zijn de superrijken die van het merendeel van de mensen af willen.

    Een reactie posten