De tijd dringt om het “vaccin” controleproject te stoppen

Datum:
  • vrijdag 13 augustus 2021
  • in
  • Categorie: ,
  • We hebben een beperkte tijd om te handelen. De essentie van de situatie is nu duidelijk: wat door velen nog steeds als een medische noodsituatie wordt gezien, is in werkelijkheid een sterk georganiseerde wereldwijde bedrijfs- en politieke agenda.

    9-8-2021

    Deze agenda is gericht op het opleggen van onvoorstelbare controle over de wereldbevolking door middel van verplichte vaccinatie, gekoppeld aan een digitaal paspoort, dat zal worden gekoppeld aan digitale valuta en een sociale kredietscore.

    Deze technologieën maken het mogelijk de macht te centraliseren op een nooit eerder gezien intensiteitsniveau in de geschiedenis.

    Aan de knoppen van de machine zal het netwerk zitten dat alles heeft georkestreerd wat zich de afgelopen achttien maanden heeft ontvouwd, schrijft Daniel Miller.

    Dit is wat er in Groot Brittannië is gebeurd sinds maart vorig jaar. Het Ministerie van Volksgezondheid onder leiding van Matt Hancock heeft de dood van tienduizenden bejaarden in verzorgingstehuizen georganiseerd. Deze sterfgevallen zijn niet veroorzaakt door een te trage lockdown, maar waren het gevolg van een reeks politieke beslissingen.

    Zo werden verzorgingstehuizen in gevangenissen veranderd, werd familieleden bezoek verboden en werd een enorme bestelling geplaatst voor Midazolam, een kalmerend middel dat voor euthanasie is gebruikt.

    In die tijd heeft de regering ook de ziekenhuiscapaciteit teruggebracht, ongeteste en zieke patiënten naar verzorgingstehuizen overgebracht, het gebruik van veilige generieke geneesmiddelen in een vroeg stadium van de behandeling onderdrukt en een gedragscontrolecampagne gestart die gericht was op het vergroten van de angst.

    Als er een vooropgezet plan was geweest om het aantal sterfgevallen te maximaliseren en tegelijkertijd aannemelijk te maken dat dit plan bestond, hoe zou het zich dan anders hebben ontwikkeld?

    De regering heeft nu hotels omgebouwd tot gevangenissen en sluit iedereen op die Groot-Brittannië binnenkomt vanuit een willekeurige lijst van landen, opgesteld zonder duidelijke logica, en onderhevig aan plotselinge snelle veranderingen. Om het land te verlaten en terug te keren moet men zich nu onderwerpen aan een regime van vernederende, zinloze en dure tests, gebaseerd op de gebrekkige PCR-tests van Drosten en een desinformatiemythe over asymptomatische verspreiding.

    Waarom doen ze dit? Om verwarring te zaaien en te vernederen, om reizen te ontmoedigen, en om de bevolking ongevoelig te maken voor een nieuwe normaliteit van willekeurige opsluiting zonder proces.

    Nu heeft de regering de verplichte vaccinatie van werknemers in verzorgingstehuizen verplicht gesteld, terwijl de bewijzen zich opstapelen dat het wereldwijde universele vaccinatieprogramma, een ongekend beleid in de geschiedenis van de volksgezondheid, na de ongekende wereldwijde lockdown, een medische catastrofe is, waarbij het aantal gemelde ernstige bijwerkingen, waaronder sterfgevallen, in de nasleep van de vaccinatie tot in de tienduizenden is gestegen, en de pandemie nog steeds niet is beëindigd.

    Het verplicht stellen van een medische behandeling als arbeidsvoorwaarde maakt medische apartheid wettelijk; het feit dat deze behandeling nutteloos (aangezien de “vaccins” het oplopen, overdragen of zelfs sterven aan het virus niet voorkomen) en gevaarlijk kan zijn, wijst op een duistere logica.

    De uitbreiding van het vaccinprogramma tot kinderen, die minder risico lopen door het virus dan door de vaccins, suggereert dat de vaccins een functie hebben los van hun rol als Trojaans paard voor het vaccinpaspoort. Kinderen zullen schade ondervinden en sterven als gevolg van dit beleid, nadat ze al een jaar lang zijn gemarteld met zinloze verplichte tests en propaganda waarin ze er ongegrond van worden beschuldigd dat ze mogelijk onopzettelijke moordenaars worden als ze zich niet houden aan regeringsdecreten.

    Om de vaccins goedgekeurd te krijgen (zo niet om andere redenen) zijn effectieve, veilige en goedkope behandelingen meedogenloos onderdrukt. In maart 2020 publiceerde de Lancet, ooit het meest gerenommeerde medische tijdschrift ter wereld, nu een propaganda-orgaan voor het wereldwijde netwerk, een nepartikel waarin werd beweerd dat hydroxychloroquine een negatief effect had; het artikel werd uiteindelijk ingetrokken. Een van de grootste hydroxychloroquinefabrieken ter wereld brandde af na een explosie. Het zeer effectieve geneesmiddel ivermectine wordt nog steeds onderdrukt in het VK en gecriminaliseerd in andere landen. Als deze geneesmiddelen beschikbaar waren gesteld, zouden tienduizenden mensen nu nog in leven zijn. In plaats daarvan heeft het officiële beleid het dodental opgevoerd op weg naar het verplicht stellen van vaccins.

    De wereldregering is van plan om steeds terugkerende vaccinaties verplicht te stellen, voor onbepaalde tijd, om toegang te krijgen tot het sociale leven. Daartoe hebben zij een voorraad van 450 miljoen doses vaccins aangelegd, genoeg om elk lid van de Britse bevolking zeven maal in te enten; andere landen hebben soortgelijke cijfers. Later zullen zij nog meer bestellen. Wat wordt uitgevoerd is verplichte herhaalde vaccinatie voor de eeuwigheid.

    Om dit doel te bereiken zijn de feiten over het gevaar van het virus en nu de gevaren van de vaccins meedogenloos onderdrukt, en zijn daarvoor in de plaats valse informatie, leugens, neurolinguïstisch programmeren, en pseudo-wetenschappelijke modellen gepromoot.

    “We worden geconfronteerd met een regering van huurlingen, tirannen, propagandisten en fanatici.”

    Een lange en groeiende lijst van gezaghebbende en gewetensvolle wetenschappers en artsen (waaronder John Ioannidis, Mike Yeadon, Martin Kulldorff, Jay Bhattacharya, Sunetra Gupta, Didier Raoult, Scott Atlas, Peter McCullough, Dan Erickson en Artin Massihi, Sucharit Bhakdi, Robert Malone) zijn gecensureerd en belasterd. In hun plaats hebben we charlatans, propaganda-acteurs en fanatici gekregen.

    Zweden, Florida en Texas, die alle de wereldwijde lijn over lockdowns hebben getrotseerd, worden niet meer genoemd, terwijl Haïti’s Moise, Burundi’s Nkurunziza, en Tanzania’s John Magufuli allemaal dood zijn, in Magufuli’s geval weken nadat de Guardian een door de Gates Foundation gesponsord artikel publiceerde waarin om actie werd gevraagd.

    Dit is een beschamende periode in de geschiedenis van de mensheid en met elke dag die voorbijgaat, wordt de schande van wat we al hebben laten gebeuren groter. We zijn er niet in geslaagd een halt toe te roepen aan een systematisch beleid dat miljoenen mensen over de hele wereld heeft gedood en er nog miljoenen zal doden. We zijn er niet in geslaagd het opleggen van een beleid van kindermisbruik op nationale schaal te stoppen. We zijn er niet in geslaagd een halt toe te roepen aan het opleggen van een lockdown-beleid dat niets anders heeft opgeleverd dan de immobilisatie van hardwerkende mannen en vrouwen. We worden geconfronteerd met een regering van huurlingen, tirannen, propagandisten en fanatici.

    Mannen en vrouwen die reeds moed hebben getoond, moeten dat blijven doen, en anderen moeten nu hun moed vinden.

    Artsen die hun ethiek hebben opgeofferd om aan deze groteske schertsvertoning mee te werken, moeten de balans herstellen en zich herinneren dat zij een plicht hebben tegenover patiënten, niet tegenover de regering en niet tegenover de wetenschap.

    Apathische journalisten, die achttien maanden lang hebben gefungeerd als hersenloze doorgeefluiken van een misdadig regime, moeten inzien dat hun plicht ligt bij de waarheid en bij het volk.

    De rechterlijke macht, die zich anderhalf jaar lang heeft neergelegd bij het dictaat en haar welwillendheid heeft getoond ten aanzien van de tirannie, moet, net als sommige van haar collega’s in Spanje, Alberta, Lissabon, Weimar en elders, erkennen dat het haar plicht is recht te spreken en de mensenrechten te eerbiedigen, en dat deze onder geen enkele omstandigheid kunnen worden opgeschort zonder volledig te worden vernietigd.

    Het vaccinatieprogramma moet worden stopgezet, anders zal het nooit eindigen. In plaats daarvan zal het de basis worden van een nieuw post-sociaal contract, gemodelleerd naar de periodiek bijgewerkte voorwaarden van de sociale media, waarin gedeelde politieke en zakelijke belangen de mensheid tot een rijke hulpbron maken.

    De regering, die op deze belangen antwoordt, zal proberen in het najaar opnieuw een lockdown in te stellen met aanvullende beperkingen. Ze moeten met alle morele middelen worden gestopt.


    Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

    Telegram: t.me/dissidenteen


     





    1 reacties :

    Anoniem zei

    En toch zijn er hele volksstammen die in die Corona ellende blijven geloven, de idioten zijn er zelfs trots op dat ze zich achter een mondmasker mogen verschuilen.
    Wie nog steeds verbaasd is hoe het toch zo ver is kunnen komen dat die Duitsers en ook heel veel Nederlanders achter een massa moordenaar als Hitler aanliepen weet nu waarom, het is nu het zelfde met al die dwazen die achter een stel Haagse psychopaten aanlopen.

    Een reactie posten