DE STAAT IS EEN CRIMINELE ORGANISATIE

Datum:
 • maandag 9 augustus 2021
 • in
 • Categorie: ,
 •  De staat wordt nietig verklaard.


  Mr. drs. Arno G.W. van Kessel spreekt voor een publiek over de zaken die tegen de staat worden aangespannen. De manier waarop kinderen nu vaccins worden opgedrongen zorgt voor radicaal verzet.


  We worden aangevallen door een elite die onze volksvertegenwoordiging, media en wetenschap compleet controleren. We zullen moeten vechten voor ons leven en dat van onze kinderen...


  video imageplay 37.9K1:55:51  Zie hier


  Start na enige tijd !!


  published at 07:26 UTC on August 1st, 2021.

  Artsen voor Waarheid

  BIT CHUTE  1 reacties :

  Dochter zei

  We zijn jaren en jaren bedrogen door zowel de VS als decOranjes als een nepregering.
  Nederland is eigendom van de VS. Hoe krijgen we ons land terug? Zijn we nu Amerikaanse Nederlanders? Kunnen we ons beroepen op een Amerikaans rechtsstelsel? Is Biden onze president? Hoe kunnen we van die twee directeuren af komen? Directeur Van Oranje verrijkt zich met onze belastingcenten. Hij verdient onevenredig veel in vergelijking met andere directeuren.
  Maar alles op zijn tijd. Eerst eens het doodsvonnis van directeur Rutte voor de genocide die hij pleegt. En het doodsvonnis van zijn helper vice-directeur de Jonge. Ik wens Arno van Kessel heel veel sterkte. En ik bidt voor zijn bescherming, want beide directeuren vinden het absoluut niet leuk dat deze waarheid boven tafel is gekomen. Er worden de laatste tijd veel onschuldige mensen vermoord en beide directeuren en de vice-directeur spelen hierbij een rol.

  Een reactie posten