Corruptie, corruptie en verder corruptie

Datum:
 • maandag 30 augustus 2021
 • in
 • Categorie:
 • Duidelijk is dat de Nederlandse bevolking al jaren haar buik vol heeft van Rutte, ......


  Corruptie, corruptie en verder corruptie


  (Door: “Henk der Niederländer”)

  Ik heb eens rondgekeken op het Europese politieke vlak en wat duidelijk opvalt, is het volgende: In West-Europa kun je gewoon stellen dat daar hoofdzakelijk regeringen aan de macht zijn die duidelijk bij Klaus Schwab op schoot zitten en dan zou de vraag zijn is dat toeval. Ik ben er van overtuigd dat dit niet het geval is. Maar kijken we eerst even naar de andere kant van de oceaan en ook daar zien we dat een Biden dus bezig is om de agenda van Schwab uit te rollen. Ook Justin Trudeau laat zich in deze niet onbetuigd en doet, zij het op een iets andere manier, hetzelfde, maar het resultaat is de vernietiging van de economie van de beide landen.

  Als we naar Europa teruggaan, dan zien we precies hetzelfde scenario in vooral de West-Europese landen, die dan allemaal een zogenaamde liberale dan wel socialistische regering hebben, maar met zijn allen het slopen van de verschillende economieën als eindresultaat voorstaan.  Kunnen we dan nog spreken van verschillende politieke stromingen, zou de vraag zijn. Helaas nee, want er is in deze landen maar één stroming over gebleven en dat is de Schwab-stroming die dus vindt dat wij met zijn allen blij moeten zijn met zijn idee dat we niks meer zullen bezitten, maar toch blij zullen zijn met zijn ideeën van het nieuwe communisme. Nou kan ik me moeilijk voorstellen dat mensen die een half leven gewerkt hebben om een huis te kunnen kopen blij zullen zijn met het onteigenen van hun onroerend goed, want dat gaat het in het gunstigste geval worden. 

  Maar om even op de verkiezingen van dit jaar terug te komen en die van verleden jaar in de VS; dat die van de VS zwaar gemanipuleerd waren, is al lang duidelijk en wat daarvan over gaat blijven is ook heel duidelijk. Sleepy Joe wordt aan de kant gezet ten gunste van Kamala Harris, die dan de sloop van de VS verder kan afhandelen. 

  Maar dan even terug naar de laatste verkiezingen in Europa. Kan iemand mij uitleggen dat een Macron zo maar uit het niets president van Frankrijk kan worden, want voor de aanloop naar de verkiezingen had het grootste deel van de bevolking nog nooit van hem gehoord. 

  De Nederlandse dan! Duidelijk is dat de Nederlandse bevolking al jaren haar buik vol heeft van Rutte, maar die wordt toch eenvoudig met een meerderheid van stemmen gekozen, met name door het gezever in de MSM over hoe geweldig hij het wel niet gedaan heeft. Er zijn natuurlijk legio zaken waar hij aantoonbaar de belangen van de staat en de bevolking gewoon te grabbel gegooid heeft, maar die nergens in de media benoemd werden. Bekend is dat het collectieve geheugen nogal zwak genoemd mag worden waar de media dan ook grif gebruik van hebben gemaakt. 

  Merkel, die Duitsland totaal de vernieling in geholpen heeft, wordt volgens de media op handen gedragen en nou staat een andere socialist in de startblokken die het stokje van haar over zou moeten nemen. Ondertussen is al langere tijd bekend dat de media feitelijk opgekocht zijn door de super rijken en dan kom je aan bij de volgende stelling: “Wiens brood men eet, diens woord men spreekt.”

  Ondertussen gaan de super rijken door met hun agenda en worden hele landen en economieën naar de Filistijnen geholpen ten gunste van diezelfde super rijken. Uiteraard vinden de bank hangende Aldi-bier drinkende sukkels het allemaal wel goed, want regelmatig voetbal op tv en Jos Verstappen die gruwelijk hard de banden in vliegt. Ja, links en rechts wat sensatie doe ook wat nietwaar?

  Terug naar Klaus Schwab, die precies die trekpoppen overal in de regeringen heeft zitten die er naar zijn mening horen te zitten. En hoe zou dat nou zo maar komen. Ik ben ervan overtuigd dat, net zoals in Amerika, de verkiezingen in Europa zwaar gemanipuleerd zijn en bijvoorbeeld de aanvallen die uitgevoerd worden op Viktor Orbán niet uit de lucht komen vallen, want waar het nu om een wet gaat, zal het over niet al te lange tijd over iets anders gaan, maar dat de aanvallen door zullen gaan staat als een paal boven water, want ook George Soros, een goede vriend van Schwab, heeft nog een appeltje te schillen met Orbán. 

  Wat velen ook niet willen inzien, is dat een Elon Musk bezig is om de hele auto-industrie naar de knoppen te helpen met zijn elektrische rommel, die toch veel minder betrouwbaar blijkt dan wordt voorgeschoteld, want naar het blijkt schijnen zijn voertuigen op regelmatige tijden een eigen wil te hebben en doen ze dingen die de bestuurder zich te barsten laat schrikken. Of dit aan de bestuurder ligt of aan de auto laat ik even in het midden, want naar het schijnt moeten enige corrupte rechters zich over een aantal ongevallen buigen. 

  Verder komt er nog een reusachtig probleem op ons af als het aantal elektrische vehikels ’s avonds allemaal rond dezelfde tijd aan de stekker worden gehangen als iedereen van zijn werk thuis komt. Zie je het al gebeuren met windmolens die totaal onbetrouwbaar zijn met levering en zonnepanelen die bedoeld zijn om de boeren van hun land te jagen, maar geen flikker stroom leveren als het ’s avonds om half 6 donker wordt en er dus geen zon meer is. Ja luitjes, ik denk dat ik hier binnen enkele dagen nog een leuk vervolg op ga schrijven, want de materie is veel groter dan velen zich kunnen voorstellen.

  Door:
  “Henk der Niederländer”
  (voor www.ejbron.wordpress.com)

  1 reacties :

  Anoniem zei

  Rutte en Kaag doen gewoon alsof ze gek zijn. Ze willen ook niet met GL en PvdA in een Kabinet, niet met de PVV en FvD, dus zou je verwachten dat die 2 bedriegers nieuwe verkiezingen zouden uitschrijven maar ze regeren door alsof ze niet demissionair zijn en gaan gewoon door met het nemen van dubieuze besluiten. Niemand kan het meer uitleggen maar die 2 smeerlappen doen gewoon alsof ze gek zijn en de meerderheid van de Tweede Kamer, die voornamelijk bestaat uit regelrechte kiezers bedriegers, steunt hen hierin ook nog. De Grondwet wordt gewoon buitenspel gezet, kabinetsleden stappen op alsof het een duiventil is maar niemand stopt die 2.

  Een reactie posten