‘95% ernstige patiënten in ziekenhuizen Israël is gevaccineerd’

Datum:
 • donderdag 12 augustus 2021
 • in
 • Categorie: ,
 • Effectiviteit verder gedaald, maar toch komen er extra shots
   ‘95% ernstige patiënten in ziekenhuizen Israël is gevaccineerd’

  Hoe diep kan een land dat zichzelf zo graag als een lichtend voorbeeld voor alle naties ziet, vallen? (Afbeelding: Covid Injectie centrum in Netanya. (2)).

  —————————————————————————————————————————————–

  Uitgerekend het land dat zo vaak wijst op de Holocaust is in een ‘Ausweis Bitte!’ uitsluitingstirannie veranderd – Ook in Singapore: 75% van alle nieuwe (zogenaamde) ‘gevallen’ is gevaccineerd – Gibraltar: Covid explosie ondanks 99% vaccinatiegraad

  —————————————————————————


  Israël is sinds vorig jaar met het invoeren van keiharde lockdowns, medische apartheid en directe vaccinatiedrang één van de meest tirannieke landen ter wereld geworden. Op 4 juli was al meer dan 78% van de bevolking geïnjecteerd met experimentele Covid-19 genmanipulatie shots. Op het aantal veronderstelde ‘besmettingen’ en zieken maakt dat hoge percentage overigens helemaal niets uit. Sterker nog: een Israëlische arts is met cijfers naar buiten gekomen waaruit blijkt dat maar liefst 95% van de in het ziekenhuis opgenomen ernstige patiënten gevaccineerd is.

  Dr. Kobi Haviv sprak met News Israël 13 over het snel stijgende aantal ziekenhuisopnamen in het land. ‘Ik constateer dat de meeste patiënten zijn gevaccineerd, zelfs de ernstig zieken.’ 95% heeft minimaal één Covid-19 injectie gekregen, en ‘85% tot 90% is volledig gevaccineerd… De effectiviteit van het vaccin vervaagt.’

  Effectiviteit verder gedaald, maar toch komen er extra shots

  Zelfs het ministerie van Gezondheid heeft toegegeven dat de vermeende effectiviteit van het Pfizer ‘vaccin’ verder is gedaald naar slechts 39%. In het verleden werden vaccins die onder de 50% kwamen onmiddellijk uit de handel gehaald en vernietigd (of naar Afrika getransporteerd om daar aan de nietsvermoedende bevolking te worden toegediend).

  Maar in plaats van het ‘vaccinatie’ programma te schrappen, wordt het juist opgevoerd met een derde – en strak ongetwijfeld een vierde en een vijfde – dosis. Het ‘vaccinatie abonnement’ zoals we dat in het voorjaar van 2020 voorspelden, komt er dus onverbiddelijk aan.

  Net als in alle andere landen heeft Pfizer van de Israëlische overheid bedongen dat het bedrijf volledig is gevrijwaard van iedere mogelijke aansprakelijkheid voor de massa’s ernstige bijwerkingen, gehandicapten en sterfgevallen die deze experimentele injecties nu al op hun geweten hebben.

  Ook in Singapore, Gibraltar en Australië

  Hetzelfde fenomeen als in Israël treedt op in Singapore, waar 75% van alle nieuwe ‘gevallen’ en 35% van alle nieuwe ziekenhuisopnames volledig gevaccineerde mensen zijn. In Gibraltar is het aantal veronderstelde Covid gevallen met 2500% per dag gestegen, ondanks het feit dat er een 99% vaccinatiegraad is gehaald. In Sydney gaven overheidsofficials eind juli toe dat op één persoon na ALLE mensen die in het ziekenhuis belandden gevaccineerd zijn..

  Uitgerekend in het land dat zo vaak wijst op de Holocaust

  Uitgerekend in het land dat zo vaak wijst op de verschrikkingen van de Holocaust worden in snel tempo exact dezelfde uitsluitingsmaatregelen genomen als de Nazi’s in de jaren ’30 ondernamen tegen de Joden. De ‘Groene Pas’ – feitelijk een soort omgekeerde Jodenster – heeft van Israël een schandalige en mensonterende medische Apartheid staat gemaakt. Ongevaccineerden zijn vrijwel uitgesloten van het publieke leven, en mogen zelfs niet meer op sommige stranden komen.

  In Israël zijn de meeste basis mensenrechten opgeheven. ‘Informed consent’ is vervangen door afgedwongen medische verkrachting, en Israëliërs hebben niet langer de autonomie over hun eigen lichaam, noch enige medische privacy. Uit de overheidscontracten met Pfizer blijkt dat ze hun zeggenschap over hun lichaam en gezondheid zijn kwijtgeraakt aan Big Pharma.

  Premier Naftali Bennett trok op 29 juli de handhaving van de Groene Pas (‘Ausweis bitte!’) verder aan. ‘Het lijkt erop dat de Israëlische regering er zeker van wil zijn dat de mensen zwakker worden, in het ziekenhuis belanden en worden vermoord nu deze spike proteïne biowapens gedwongen in de lichamen van de mensen worden vermenigvuldigd,’ is de conclusie van Mike ‘Natural News’ Adams. ‘Zo is Israël gereduceerd tot een genocidale Apartheid, vastbesloten tot onderdrukking en depopulatie.’ (1) Zie in dit verband ook ons artikel van 27-06: ‘Joods-Amerikaanse auteur maakt de verboden vergelijking tussen vaccins en de gaskamers’.

  Begin dit jaar vroeg infectieziekten expert dr. Hervé Seligmann (Universiteit Aix-Marseille) samen met ingenieur Haim Yativ via een WOB-verzoek de officiële cijfers van de Israëlische overheid op, en concludeerde dat het Pfizer vaccin ‘een honderden keren zo hoge sterfte veroorzaakt in jongere mensen dan het coronavirus zonder het vaccin, en een tientallen keren hogere sterfte in oudere mensen.’ Beide wetenschappers spraken letterlijk van ‘een nieuwe Holocaust’.

  Hoe diep kan een land dat zichzelf zo graag als een lichtend voorbeeld voor alle naties neerzet, vallen?

   

  Xander

  (1) Natural News
  (2) Afbeelding: WikiMedia Commons, auteur דולב , Creative Commons Attribution-Share Alike 4.0 International 

  0 reacties :

  Een reactie posten