Stop 5G!

Datum:
 • maandag 26 juli 2021
 • in
 • Categorie:
 • Graag even uw aandacht voor het volgende…
  Stop 5G!


  (Door: “Elise Nijmegen”)

  Graag even uw aandacht voor het volgende…

  Zoals met vele globalistische plannen het geval is, en dat geldt zeker ook voor de uitrol van 5G, levert het niets op voor de gewone normale mens, maar gaan de winsten van plannen waar de gewone hardwerkende mensen voor betalen en de kosten voor moeten ophoesten door middel van steeds hogere prijzen en belastingen naar de multimiljonairs. Uitleg over 5G straling en de gevolgen ervan vindt u in onderstaand artikel.

  4G is 7GHZ of minder.
  4.5G (4G Plus) is 7-12 GHZ
  5G is 15-300 GHZ

  Bij 10 GHZ begint het menselijk immuunsysteem te haperen, de slaap wordt verstoord en het herstel vertraagd.

  Bij 10-30 GHZ treedt desoriëntatie op, vermoeidheid, sufheid, verslapping, slaapproblemen, droge mond, uitdroging, slechte functionerende celvernieuwing en verlaagd hemoglobinegehalte, depressie, angst en andere symptomen van stralingsvergiftiging/microgolfsyndroom. Voorheen ook wel magnetronziekte genoemd.

  Bij 35 GHZ beginnen de zuurstofmoleculen in de lucht en in ons lichaam te tollen, waardoor onze hemoglobine geen zuurstof meer in het bloed kan opnemen, met verstikking tot gevolg. 

  75% van de gezonde mensen sterft in de eerste 2-3 dagen na consequente blootstelling aan 35 GHZ. De gezondste mensen sterven binnen een week.

  Bij 50 GHZ overleeft niets, ook vogels, bijen en bomen niet.

  Bij 60 GHZ gaat alles in vlammen op (vergelijkbaar met de bosbranden in de Californië in specifieke 5G gebieden).

  herstelderepubliek.wordpress.com

  Ik dank u voor uw aandacht en hoop dat u er alles aan zult doen wat in uw macht ligt om de uitrol van 5G in uw gemeente te voorkomen.

  Door:
  “Elise Nijmegen”
  (voor www.ejbron.wordpress.com)

  0 reacties :

  Een reactie posten