FDA trekt toestemming PCR-test in vanwege teveel valse positieven en ‘geen onderscheid met griep’

Datum:
 • dinsdag 27 juli 2021
 • in
 • Categorie: , , ,
 • PCR test door de FDA ongeschikt is bevonden


  24-7-2021

  De Amerikaanse FDA trekt de Emergency Use Autorization (EUA) aan de over de hele wereld gebruikte PCR test per 1 januari 2022 in vanwege het te hoge aantal valse positieven. Tal van wetenschappers en experts roepen dit al meer dan een jaar, maar werden genegeerd door politiek en mainstream media. Ook hierin blijken zij van meet af aan gelijk te hebben gehad. De ‘besmettingscijfers’ zijn dus fake, zoals ook wij al meteen schreven, en kunnen nu definitief de prullenbak in, ook in Nederland. Hoe lang wordt een (verondersteld) luchtwegvirus, dat volgens officiële cijfers niet gevaarlijker is dan een seizoensgriep, nog door de politiek misbruikt om met behulp van een totaal ongeschikte test de hele bevolking en economie te gijzelen?

  Nu de PCR test door de FDA ongeschikt is bevonden, zal de CDC het verzoek om de test te gebruiken na 31 december 2021 intrekken. Dat gebeurt pas op die datum, zodat klinische laboratoria de tijd krijgen om ‘een van de vele door de FDA geautoriseerde alternatieven’ te selecteren en in te voeren.

  Besmettingscijfers je reinste volksbedrog

  Of die andere testen dan wèl een ‘besmetting’ kunnen detecteren, is zeer de vraag, mede omdat het altijd al een puur politieke keuze is geweest om het aantal ‘besmettingen’ kunstmatig op te voeren. Dat werd overal opzettelijk gedaan om de bevolking zoveel mogelijk angst aan te jagen, zodat ze zich zonder veel nadenken zouden laten injecteren met hoogst experimentele gentherapie.

  Laten we het gewoon noemen wat het is: je reinste volksbedrog, om je eigen onderdanen met glasharde leugens zover te krijgen deel te nemen aan het grootste medische experiment aller tijden, dat nu al een ongekend aantal slachtoffers heeft gemaakt (maar dat vermoedelijk slechts het topje van een enorme ijsberg is die er nog aan zit te komen).

  Geen onderscheid tusssen Covid en griep

  Waren mensen in het ziekenhuis dan niet ziek? Natuurlijk wel. Wat hadden ze dan? Griep, en sommigen kregen daarnaast ook longontsteking omdat de huisartsen de opdracht van de overheid hadden gekregen om griepsymptomen niet te behandelen, maar deze mensen steeds zieker te laten worden, zodat ze als ‘Covid’ patiënten in het ziekenhuis konden worden opgenomen.

  Ook de CDC geeft dit impliciet aan. De reden van de intrekking is dat de laboratoria ‘moeten overschakelen op een multiplex methode… die onderscheid kan maken tussen SARS-CoV-2 en influenza.’ Met andere woorden: ALLE mensen die in het ziekenhuis zijn opgenomen vanwege ‘corona’ of ‘Covid’, zouden ook gewoon de griep gehad kunnen hebben.

  Enkele maanden geleden wezen we op een nieuwe Chinese 3-in-1 test voor gelijktijdig SARS-CoV-2 als influenza A en B. Deze werd ontwikkeld omdat ‘het onderscheid tussen deze virussen zo moeilijk te maken is’.

  Een PLANdemie, een staatsgreep

  Zelfs de grootste systeemvolgelingen zouden nu toch eens moeten gaan nadenken, nu er almaar meer keihard bewijs komt dat we met een PLANdemie te maken hebben, een om puur politieke en ideologische doelstellingen veroorzaakte crisis die niets, maar dan ook echt helemaal NIETS met de volksgezondheid te maken heeft, maar enkel met de ‘Great Reset’ en ‘Agenda 2030’, waarmee het Westen aan een keiharde communistische klimaat-vaccin dictatuur wordt onderworpen, die een definitief einde zal maken aan al uw persoonlijke vrijheden en zelfbeschikking.

  Dit is een tegen het volk, tegen ons en tegen u gerichte staatsgreep, zoals we al sinds begin april 2020 schrijven. Hoe eerder u zich dit realiseert, hoe eerder er een massale – maar zeer beslist vreedzame – opstand kan komen, een eensgezind NEE tegen de afschuwelijke toekomst die deze zich als een sekte gedragende WHO/WEF kabaal voor ons in petto heeft.

  Xander

  (1) Hal Turner Radio Show

  Zie ook o.a.:

  08-07: Valse angst voor delta variant: Gevierde Nederlandse hartchirurg beschuldigt regering van mind control
  03-07: WEF publiceert stappenplan hoe mensen moeten worden gemanipuleerd zich te laten vaccineren
  24-06: Update EU vaccinatie statistieken: 15.472 doden en bijna 600.000 met ernstige gevolgen
  09-03: Bevestigd: PCR testen gebruikt voor vastleggen DNA in database – waarom?
  19-02: ‘Peer-reviewed studie: Covid dodental minstens 1600% overdreven’

  2020:

  17-12: Open brief Nederlandse huisarts aan politiek: ‘Dit kabinet heeft wetenschap en humaniteit in de ban gedaan’
  28-11: Visie World Economic Forum voor de wereld na Covid: Een afschuwelijke toekomst
  24-10: Nederlandse experts: Valse PCR testmethode is bron van alle ellende, RIVM wil zoveel mogelijk positieve uitslagen
  19-09: Franse top Covid-19 expert: 80% corona slachtoffers volkomen onnodig gestorven
  06-09: Universiteit Oxford bevestigt grote onbetrouwbaarheid en daardoor zinloze corona testen
  25-08: Hoogleraar Pierre Capel herhaalt: ‘Kappen met mondkapjes en angstpandemie’ (/ Zelfs statistieken van het RIVM laten zien dat er sinds eind mei geen corona meer is gevonden in mensen met klachten)
  22-08: Nederlandse moleculair analist: ‘Er is geen tweede golf, alleen een datazwendel’
  17-08: Oud-directeur Instituut Microbiologie: ‘Al 8 weken geen nieuwe Covid-19 gevallen meer’
  15-08: De leugen regeert al maanden – Wordt het kabinet bewust misleid door het RIVM?’ (Column Pierre Capel)
  07-06: Wetenschappelijke studie bevestigt longschade corona patiënten door beademingsapparaten
  29-05:  Longschade door corona niet uniek en niet erger dan tijdens jaarlijkse griep 
  25-05: Artsen in Italië, Duitsland en India zeggen dat meeste Covid-19 doden niet door virus, maar door longbacterie zijn overleden


  0 reacties :

  Een reactie posten